Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wans

aktív tag

Valaki olvasgatta még rajtam kívül a hivatalos CoD facebook oldalon a postok alatti commenteket? Most megnéztem párat. A több száz (vagy inkább ezer) comment közül kettő olyat találtam összesen, amelyik az sbmm-re panaszkodik. (A többi az javarészt ganecrash-ekre vonatkozott.) Ott legnagyobb részt, akik kommentelgettek, mind hamburgerzabáló amerikaik voltak 1-2 mexikóival elvétve, de európait egyet sem láttam. Az egyik, aki az sbmm-re panaszkodott annak a saját elmondása szerint 1,5 k/d aránya van, feltételezem 6v6 multiban és arra panaszkodott, hogy sűrűn dobálja be "e sport wannabe"-khez. A neki válaszolt kommentek (nem csak 1-2), mind lehurrogták, hogy akkor talán jobban kellene játszanod, egy hulladék vagy... stb. Na mind1, nem is ez a lényeg, hanem a következtetésem az, hogy a legtöbb embernek ez az sbmm igenis tetszik. És ezzel a fejlesztők is tisztában vannak. Nyilván mindenki le tudja vonni a következtetést, de azért csak megfogalmazom költői kérdésként: Akkor a játék nem csak, hogy jobbakat dobál ellenfélnek, de gyakran szándékosan hátráltatja is néha azt, aki jobban játszik? Nem szeretem összeesküvés elméleteket, de ebben az esetben a többi fórumozó és a saját tapasztalataim alapján is kezdem elhinni, hogy a játék match közben elég gyakran tényleg szándékosan hátráltat (gyengébb sebzés, a recoil sűrűn "véletlenül" a másik irányba indul el, mint az enemy,) nagy ritkán meg segít (amikor 3-4 körön keresztül egy f*stalicska vagyok, akkor van, hogy, az az érzésem, mintha az egérrel nekem is egyfajta aim assitom lenne, mert a "visszarúgás" az enemyre rátapadva követi le...). Ha ez tényleg így van nem kell meglepődni. Akik casaul játékosok azok valószínűleg jóval nagyobb számban vannak, mint akik tényleg rá vannak erre pörögve. A számokat tekintetve nem csodálkoznék, ha a fejlesztők inkabb az előbb említett csoportnak szeretné azt az érzetet nyújtani, hogy tényleg jól játszanak és ezzel így ezt a játékosbázist megtartani. Persze az is lehet, hogy már én képzelem be magamnak ezeket. ;]

Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006

Új hozzászólás Aktív témák