Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz dobragab #3445 üzenetére
Nem egészen értünk egyet.
1. Attól, hogy valami hatékony, még lehet egyszerű és világos. Sőt! Ez az algoritmus is világos, de ha nem, akkor nagyon szívesen elmagyarázom. Hagyjuk meg a kérdezőnek, hogy eldöntse számára világos-e vagy sem. Egyelőre még nem szólt hozzá.
2. A kódom nem rossz (legalábbis remélem), hanem lehetett volna szebben is írni, ez igaz. Ettől a lényeg (maga az algoritmus) még jól látszik rajta. Hirtelen felindulásból 5 perc alatt ennyire futotta. Nem a kódolást akartam követendőként állítani, hanem hogy, lehet a saját józan eszünket is használni ahelyett, hogy rögön mindenféle túlfejlett apparátust (boost, regext,...) kezdenénk mozgatni apró problémákra. Erről már többször írtam, a véleményem továbbra is fenntartom. Ha megérti ezt az algoritmust, akkor talán tanult is valamit (remélem), és már megérte.
3. Azt, hogy illik-e manapság C kódot írni STL helyett,... hát a fene tudja. Én sokszor szoktam ilyen kisebb feladatoknál, ugyanakkor az STL-t is használom. Szerintem jól megférnek egymás mellett. Itt a példában az algoritmus szerintem jobban látszik STL tárolók használata nélkül. Nem vonja el fölöslegesen a figyelmet. Továbbá azt is érdemes megjegyezni, hogy az STL tárolók használatának ára van. Fölösleges ide-oda másolások (túl sok ilyen kódot láttam), ha nem pont alkalmas a tároló amire a használni akarja, akkor egész elborzasztó "patkolásra" is képesek,...
4. Egyébként ha nagyon akarja valaki, akkor könnyen ki lehet cserélni STL tárolókra a tömböket, és akkor mindenki boldog lesz.
Én remélem tudtam segíteni, ellenben tőletek semmilyen konkrét segítséget nem kapott.
„Kétségtelen, hogy nem tudjuk, mit tegyünk, de felkészültek és elszántak vagyunk.” - Olaf Scholz német kancellár
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest