Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    válasz DanteLe #3301 üzenetére

    Ha ez így van (és miért ne lenne) akkor egyértelmű, hogy csak a pénzek megszerzése töltötte ki az életüket. A dolgozókat is ugyanúgy leszarták, mint az össze többi hitelezőt, akik csak a nehezen megszerzett pénzüket akarták kihúzni belőlük. A szolgáltatások látszat fenntartása a pénzpiacnak, befektetőknek szólt nyugodtan adjátok ide a pénzeteket nálunk biztonságban lesz. Ezért mondtam meg kell megvizsgálni a btel és a köré épült cégek teljes létét, mert a látszat fenntartása csak több céggel közösen működhetett. Az abszolút látszik, hogy semmiféle üzleti tervük nem volt. Már olyan, amit komolyan is lehet venni. Ha kellett üzleti szolgáltató voltak, ha kellett lakossági, vagy ha az a duma kellett a 4. mobilszolgáltatóra címre hajaztak. Mikor milyen sztorival etették a befektetőket.

    2013 az üzleti szolgáltatás volt soron, mert jött a szakmai befektető

    [link]

    Közben ment a nagy duma előkészítve a terepet,most a kis Takács volt a „szakértő”

    [link]

    [link]

    [link]

    Aztán nem lett ebből se semmi és a mikor a svájci befektető meghallotta az xprime marhaságot menekülőre fogta a dolgot. Nekik nem ezt mondták még egy évvel ezelőtt

    [link]

    2014 már újra a lakossági szolgáltatás éve lett és gyorsan kitalálták az xprime-ot
    Szóval a képlet marha egyszerű a btel vagyonvesztése hogy van arányban a vezetők vagyongyarapodásával.

    [ Szerkesztve ]

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák