- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PHP programozás
- Rendszergazda topic
- eBay
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Aktív témák
-
gomolya
csendes tag
válasz azigazforest #4267 üzenetére
Azigazforest,
teljesen értem és megértem, amiket írsz. Én sem gondolom ezt másképp, mármint ami a tisztességes szakmagyakorlás ismérveit illeti. Mivel én a semmiből építkezem, már abból is sokat tanulok, amit jelenleg a Bnet nyújtani tud nekem. Az érdeklődésemet maximálisan felkeltette a szakma iránt. Az hogy a Bnet keretein belül ezt nem biztos, hogy úgy lehet csinálni, ahogy kell, már kezdem érezni, bár nem vagyok benne biztos, hogy teljesen lehetetlen. Ha nem rúgnak ki, amiért nem kötök, hanem hagyják, hogy a magam tempójában okuljak, fejlődjek és közben beszélgessek kötetlenül emberekkel, akkor lehet. Nyilván többségében ezt nem hagyják mert akkor nem pörög a rendszer, nem akarnak parkolópályát csinálni belőle. Az én vezetőm egyelőre nagyon rendes, nem száll rám, és nem sürget, csak egy kicsit, épp annyira, amennyi még nem tolakodó. Nem is nagyon érne el vele semmit, mivel van egy főállásom és két pici gyerekem. Képzelheted, mi energiámba kerül nekem és a férjemnek, hogy mellette ezzel is foglalkozzam.
Most már értem, miért van ez a versenytilalmi dolog, nyilván sokan úgy vannak vele, hogy ugródeszkának használják a Bnetet, mert arra nagyon is jó.Más: az UL-en kívül mit ajánlasz, ami kifejezetten nyugdíj- vagy egyéb célú hosszútávra szóló megtakarítás? És mondjuk ha az egyszerű ember nem akarja magát beleásni a tőzsdézés rejtelmeibe. Milyen egyéb eszközökkel tud még tőkét felhalmozni?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó: Sugar Dating Társkereső Platform
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos