Aktív témák

  • azigazforest

    csendes tag

    válasz alexxxx #1112 üzenetére

    Aláírom, tudok róla. Sokakkal találkoztam akik azt mondták, nekem inkább adnak pénzt a hozamból, csak legyek érdekelt abban amit csinálok, mert BN erre nem teremt lehetőséget az egyszeri jutalékával. Megpróbálok inkább arról híres lenni, hogy rólam havonta hallanak és többnyire időben kapnak jó tippeket. Ez egyfajta biztosíték az ajánlásokra.

    Tudom milyen sz@r, mikor az ember ügyfélként ott áll tanácstalanul a felére csökkent pénzével, amivel időben még lehetett volna csinálni valamit.

    Tudod azért az ügyfelek is csak akkor kapcsolnak, amikor már megette őket e recesszió. Addig mindenki azt mondja "jójó, perszepersze te értesz hozzá, én nem akarok vele foglalkozni". Nem én mondom nekik hogy "fektess be mit veszíthetsz" hanem ők gondolják azt "nem tudom mi ez, de jól hangzik, mit veszíthetek".

    Napersze nem mindenki ilyen, Ti biztos szeretnétek figyelni a dolgokat, csak az ilyen a legkevesebb (még).

    "platinum vagy prospero ... " költségekben eltérnek, platinum nem kezelhető neten prospero igen, egyikben dinamikusabbak az alapok, másikban biztonságosabbak. Ezeket tudni kell az összehasonlításhoz. Hitelfelvételnél pedig a bank mondja meg, mit fogad be.

    A termékjavaslatához erősen kapcsolódni fog, hogy melyik termékből játszik az értékesítési versenyre. Csak azt tudom mondani, ne hagyd magad. Kérdezz meg mindent, és hasonlítsd össze. és megintcsak link:
    http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_valasszontermeket
    egy rossz BN-es üzletkötő miatt a véleményed lehet rossz, de a UL mint befektetés nem.

Aktív témák