Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
válasz mézespálinka #31965 üzenetére
Nekem is vagy 2x villan fel sárgán indítás után. Kiolvasva írta a gép, hogy az olajszint jeladó rossz.
-
Cxgrav
senior tag
válasz mézespálinka #30950 üzenetére
Szia!
Szerintem nem elég.
Komfort modul is kell hozzá ami kéz a kézben jár az elektromos ülésekkel és kormányoszloppal.Picture me Rollin' by 2pac
-
CharlieDrop
veterán
válasz mézespálinka #30950 üzenetére
hát ha utólag építetted be, akkor nem elég ennyi, mert azt is tudnia kell a tükörnek, hogy rükiben van a váltó
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Xmodule
őstag
válasz mézespálinka #23509 üzenetére
Ilyen fehéres cucc nincs az olajbeonto nyilason? Lehet a víz keveredik az olajjal. Egyszer én is azt hittem de kiderult hogy az volt a baj hogy rövid tavokat mentek a kocsival.
318i miért csinálja azt hogy leállítás után rögtön mintha rúgna egyet a motor. Mármint így mintha még egy utolsó robbanna vagy nem tudom hogy írjam le.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
mézespálinka
senior tag
válasz mézespálinka #23134 üzenetére
Mod: service manualban is 10.5 van.
-
mézespálinka
senior tag
válasz mézespálinka #23127 üzenetére
Üdv!
Kompressziómérés eredménye: 9.75,9.5,9.4,9.6,9.6,9.6.
Neten található gyári érték 10.5 (elvileg). Szerintetek ez belefér mér? (2002 e46 325i) -
Ck.
addikt
válasz mézespálinka #23127 üzenetére
Igen, le a földre, a motorblokk alá. Ez a legolcsóbb hibakizárási lehetőség.
-
szőröscica
addikt
válasz mézespálinka #23123 üzenetére
Az olajfogyasztásnak az okát kell megszüntetni, nem tünetileg kezelve azzal, hogy rosszabb olajat teszel bele.
-
Ck.
addikt
válasz mézespálinka #23114 üzenetére
Egy kartonpapírt érdemes berakni és járatni egy negyed órát hidegen-melegen egyaránt...lehet hogy tőmítetlenség lesz vhol.
(Én a múltkor heves olajfolyással jártam meg Anglia-Mo. távot, 10 liter olajat magammal cippelve, végül csak 4-et kellett utántölteni.) Bátor voltam. -
CharlieDrop
veterán
válasz mézespálinka #23123 üzenetére
Amikor megvetted 1300 km-vel ezelőtt nem cseréltél olajat?
akkor már bocs, de bármi lehet benne.
A 10w40 nem hülyeség elsőre, nekem régebbi M52-m volt abba jó volt.
De csakis vmi értelmes olajat tegyél bele, pl Liqui Moly-t, vagy ilyesmit[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz mézespálinka #23121 üzenetére
Még utána járok, mi a túró lehet.
-
CharlieDrop
veterán
válasz mézespálinka #23119 üzenetére
Ha a hűtővízben sincs, akkor csak kéken kell füstöljön néha... lehet csak magas fordulaton ég ott, nem?
-
CharlieDrop
veterán
válasz mézespálinka #23117 üzenetére
és nincs nagy olajsár a motortérben? vagy alatta folt?
milyen olajat tettél bele?
(értem a HF-et, nem tudok árat, de az olajnak valahol lennie kellene)Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
CharlieDrop
veterán
válasz mézespálinka #23114 üzenetére
őő, kemény.
Melyik motor?Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
mézespálinka
senior tag
válasz mézespálinka #22999 üzenetére
Bocsi, nem válasz, új akart lenni.
-
addikt
válasz mézespálinka #22690 üzenetére
Kihúzol mondjuk 30 méter kábelt a házból a laptopig, ami rákerül a ház földjének a potenciáljára, ez okozhat érdekes dolgokat az USB-n keresztül az autónak meg a laptopnak is (ha van nagyobb töltéskülönbség akkor az ott fog kiegyenlítődni, ezért aztán kijöhet az érintett elektronikákból a füst ) . De csak tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz mézespálinka #22690 üzenetére
Sosem hallottam meg ilyenről. Mondjuk én eddig mindig aksirol nyomattam.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Stukker1987
senior tag
válasz mézespálinka #22475 üzenetére
Igazán megtisztelő,hogy engem kérdezel,nem gondoltam hogy ekkora szaktekintélynek örvendek
(holott nem is értek a kocsikhoz)Nálam Önindító vagy Klíma van az esélyesek között...de egy kis Chewbaccát is hallani vélek
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz mézespálinka #22455 üzenetére
Egyikse, liqui moly 5w40
-
Xmodule
őstag
válasz mézespálinka #22437 üzenetére
Én EZT a terméket és eladot merem 100% osan meleg szivvel ajánlani. A termék nagyon jó minöségi a szoftvercsomag is renden van nagyon és az elado segitökészsége példaértékü! (van sok leirás is a programokhoz) Nekem is ilyen van.
Szervo: Köszönöm a válaszokat. Akkor megnyugodtam. Igazábol engem nem zavar az E46 szervoja csak kiváncsi voltam miért van ekkora kulönbség föleg ugy hogy a polo idösebb is meg ugye nem is egy kategoria szerintem. De akkor megnyugodtam hogy nem a szervo a rossz.
[ Szerkesztve ]
-
dbpeti80
csendes tag
Üdv!
Én E39-hez vettem ezt a kábelt:
http://www.aliexpress.com/item/2014-Hot-Sale-For-BMW-INPA-K-CAN-K-DCAN-USB-diagnostic-Interface-Coder-Scanner-Reader/543278845.html
Kipróbáltuk időközben dbtibi e46-osán, és tökéletesen működött. Megvan az az előnye a többi óccókínai cuccal szemben, hogy ebből nem spórolták ki azt az átkötést, ami a gyújtáshoz kell. Magyarán ez normálisan érzékeli a gyújtást pl INPA esetén, nem kell büngyölgetni, forrasztgatni mindenféle lábakat. Kapsz hozzá egy CD-t, amin rajta van az INPA, meg egy kínai telefonnal rögzített howto-video, borzasztó minőségben. Ez alapján nagynehezen sikerült rátennem laptopra a cuccot, működik is, ahogy kell. INPA-tól ne félj, én se értek hozzá, de nem ördöngősség megtanulni (mi is csak tanuljuk, igaz, dbtibi? . Egyelőre csak kiolvasgatni használd, azzal nem rontasz el semmit. Nade ezt majd az okosok megmondják helyettem
-
CharlieDrop
veterán
válasz mézespálinka #22439 üzenetére
Írtam OBDII, nem körcsatit kell keressél.
És linket kaptál a következő hozzászólásokba
@(#22441) Xmodule: próbálj ki egy Fiat Puntót city módú szervóval, besírsz. Ránézel és tekeredik a kormány olyan könnyű
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz mézespálinka #22439 üzenetére
Kici occó kínai OBD diag blluetooth-al, pluszTorque és egy androidos teló.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
ha veszel BT-s, andoridos multimédia cuccot, meg BT-s OBDII scannert, akkor össze lehet hozni
otthonra nem annyira vennék INPA-t vagy társait a diag komoly dolog. Simán lukra lehet vele futni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest