Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian14
tag
válasz PeterD_81 #49536 üzenetére
99 körül egy e46 ára 6 millió Ft volt nem?
Abban az időben újonnan szerintem egy felső osztálybeli vett egy ilyen autót.
Most elérhető egy alsó -, közép osztálybelinek is az a 99es kocsi. Én úgy képzelem el, hogy az első tulajnál megkapja a kötelező szervizeket, hasznaljak úgy 5 évig max és vesz az a tulaj egy újabb bömbit, mert megteheti. Ennek ellenére Kalányos Rikárdó azt sem tudja mi az az olajcsere... Ha Bugatti-t tudna venni a kisember 20 évesen az is szar lenne neki és szidná nagyon. Mert leszarná a szervizelését plusz a havi 200 nettobol nem is tudná azt megoldani.
Elnézést ha valakit megsértettem.
(Nem a bmw a szar, hanem a tulajok élnek álomvilágban.)[ Szerkesztve ]
-
MoP_FX 57
őstag
válasz PeterD_81 #49540 üzenetére
Abszolút normálisnak nézett ki a srác, ezzel egyetértek. Csak sajnos megvette a kínálat alját képező autót, ami meg ilyen. A rendszám alapján ez az autó frissen került az országba, tehát valaki kereskedelmi céllal hozta. Neppertől meg azért veszel olcsón autót, mert az szar is. Nyilván neki még így is van haszna rajta, mert nyugatra ennek már pénzben kifejezhető értéke sincsen, hiába van a BMW-embléma az orrán. Nyilván a kutyának sem kell ott a lefingott, erősen rohadó 318i kombi.
De ezzel együtt is a srác még sok „boldog” km-t meg fog tudni tenni az autóval, ha a löttyöket sűrűn utántölti. 4 dl olaj / 1000 km azért nagyon messze van a extrémtől. Fék-futómű azért többé-kevésbé rendben volt, szóval annyira nincs vész. Szerintem ez az autó tipikus példája annak, hogy mire kár elkezdeni locsolni a százezreket. Rohad, mindene folyik, eszmei értéke nulla. Töltögeti a löttyöket, aztán megy, ameddig megy, a végén pedig bontó.
-
-
cOxeR
Ármester
válasz PeterD_81 #49539 üzenetére
Mindig lenne gond, akkor az lenne a baj, hogy miért 4 hengeres... - az ilyen helyeken élő komment társadalom, legtöbbször csak "szórakozni" van fent, vagy feszültséget levezet. Nincs értelme olvasni se, komolyan venni meg pláne nem. Olyan mint FB-on a PEC.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz PeterD_81 #49536 üzenetére
Nemrég láttam a Facebook oldalon, elég vegyesek voltak a kommentek. Volt pár megértő, de a többség számára inkább kárörvendett. Mintha ők értenének mindenhez és még soha nem verték át őket semmivel.
Ha nem értesz hozzá könnyen átvernek. Rám is sóztak már nyári gumit télinek Ladára. Első autóm volt, 2001-ben és nem volt net, hogy utána tudjak nézni a dolgoknak. Plusz én egy télit néztem ki de a gumis rábeszélt a másikra én pedig úgy voltam vele, hogy ő ért hozzá.[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
válasz PeterD_81 #46744 üzenetére
VanAutó,csak így ahogy az eladó autókat látom: Ahogy észrevettem olcsóbb autókat vesznek amiben sok km lehet, és újrabőrözik a kormányt,váltó fejet,kap az autó polirt (lámpapolirt is) és nagy takarítást.
Amit én buktatónak látok ebben, hogy mennyire vannak szervizelve, tehát lehet az nincsen elvégezve és a következő tulajnak kell költeni,amit már a "német" nem akart.
De ez csak az én meglátásom, szerintem facebookon lehetne érdeklődni,aki már vett régebben onnan.
Erste handről én is jókat hallottam...szóval lehet akkor az árult autók is rendben vannak.[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz PeterD_81 #45991 üzenetére
Az autó adott állapotát meg lehet mondani de az nem garancia arra,hogy később nem lehet vele probléma.... Egyébként az N46 pont egy gyenge motor nem is fogyaszt jól. Szoktunk vásárlás előtti átvizsgálást csinálni abban benne van a hibatárolók olvasása / élő adatok nézése , futómű / fék / lengéscsillapító ellenőrzése motortérebe szíjak / görgők szemrevételezése stb...
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest