Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
etsmark
tag
Sziasztok, nalatok is elofordult, hogy a bekapcsolo gomb meghibasodott? 10-bol kb. 5x mukodik elso lenyomasra, de gyakran 4-5 lenyomas utan kapcsol csak be a kijelzo... Nem tervezem megjavittatni, biztos lenne kb. 10-15 ezer mikozben a telefon er kb. 35 ot...
Szerencsere a dupla koppintasos megoldas mukodik, illetve bekapcsoltam azt a funkciot, hogy a vissza gombot hosszan lenyomva kikapcsol a kijelzo. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Másnál is tapasztalható, hogy a telefon nagyon belassul, ha képeket akarok megnyitni a Galériából? Nincs SD kártya a telefonban, kizárólag a saját tárhelyét használom, ami kb. 55%-ban van tele. A jelenség, hogy meg akarok nyitni egy képet, mindegy, hogy netről korábban lementett apró kép, vagy fotó, eltelik kb. 4-5 mp, mire betölti.
Kb. 6000 kép van a telefonon, javarészt kb. 0,5-1 MB-os képek.
-
nfsu17
veterán
Emag megbízható webáruház?
Ha az emag forgalmazza, akkor igen.
Pl [link]Amúgy az emag egy marketplace: [link]
Ha valami himihumi cég (amikből rohadt sok van, pl [link] ), akkor vagy igen, vagy nem. Vagy jót adnak, vagy nem. Azt nem akarom ráhúzni az összes ilyen cégre, hogy kamu, mert kínából sem csak hamisítványt lehet rendelni...de lehet azt is.
Igazából nem érdemes noname cégtől venni, csak magad szívatod vele, de akár még jó is lehet.
Eleve az emag legtöbbször felteszi a kezét, ha egy ilyen rendelés után valami gond van, hogy bocs. -
Sakira
tag
Emag megbízható webáruház? Telefonvásárlás szempontjából. Nem szürkeimportos készülékeket árulnak?
-
Cs1csó
titán
Alapvetően 2 módon:
1. ha feljön a billenzyűzet és pl. "Ó" betűt akarsz akkor nyomvatartod az ujjad a "sima" (rövid) "O" betűn és meg fognak jelenni az egyéb karakteres opciók, az ujjadat a flé húzod amelyiket akarod.
2. telepítesz egy olyan billetyűzetet amin legfelül van egy pluaz sor és ott lesz minden ékezetes karakter, én így használom:
Nekem ez gyorsabb. -
sunny1
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet ékezetes betűket írni? -
Cs1csó
titán
válasz
tibaimp #1564 üzenetére
Sokan csinálják azt, hogy amikor 2-3 éves a telefon meghirdetik persze semmi konkrét céljuk nincs csak "ha elkel jó áron vesz egy újabbat" így ugye NEM siet.
Van a környékünkön egy ház amire kb. 10 éven keresztül ki volt írva egy nagy táblára, hogy ELADÓ. Nyilván minden eladó csak megfelelő árat kell mondani. Arra a házra lehet nem jött a megfelelő ár
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Manapság mennyiért lehetne vajon eladni egy szép állapotú 6/128-as 10S-t? Vagy legalábbis meghirdetni, hogy legyen is esély arra, hogy valaki rámegy?
Volna egy alkalmi ajánlat egy Galaxy s10-re, és méretben asszonynak az jobb lenne, ill azért a kamerája is jobb annak, kijelzője is, stb...Köszi előre is!
Üdv,
Tamás -
sunny1
tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
A hívás beállításokat módosítanam és kéri a jelszót.
Mi lehet az ? -
carr
őstag
válasz
etsmark #1556 üzenetére
a bootloader nyitva azóta. asszem valami hasonló módszerrel csináltam, de nem találom a pontos leírást. (megvan)
ugyanitt érdekel még, hogyan szabadulhatok meg a gugöl aszisztenstől örökre?
még az kérdés, hogy melyik romban van gyári rendes xiaomi romban call recorder?
Nem play áruházas reklámozó szarokra gondolok. olyanra mint a poco m6 pro indonéz romjában vagy a mostani mi 9 se telómban is van. bekapcsolom felveszi, és nem szól a másik félnek, csak ha én szólok, hogy rögzítem...köszi
Ja, valaki meg tudná csinálni a rom rátöltést? 5k-t megér nekem ha benne lesz a gyári xiaomi fiók, és a call recorder is. -
etsmark
tag
Nekem ez vált be, már többször is csináltam.
https://www.technobuzz.net/unlock-bootloader/
Hajrá! -
carr
őstag
Itt találtam egy módszert bootloader nyitásra várakozás nélkül.
Sztem kipróbálom, írta a szerző, h 10re és 10s-re is működik. -
carr
őstag
https://mifirm.net/model/rosemary.ttt#id
Ezek közül az indonézek közül ez alapján működik a hívásrögzítés figyelmeztető nélkül.Ki próbálta már? köszi
-
tibaimp
nagyúr
Csak kérdezem! Ez nem jó: Automatic Call Recorder ACR
-
carr
őstag
Skacok!
Sziasztok.
Ma vettem egy ilyet.
Szeretném ha a teló tudná a gyári hívásrögzítést.
Poco M6 pro topikban mondták, hogy az indonéz romban van előbb említett és magyar is.
https://hyperos.fans/en/devices/thyme
itt próbálom letölteni, egyelőre érdeklődés szinten valaki csinált már ilyen romolást? én vagy 10 éve még az MB526-al kis segítséggel.Szóval tapasztalatom nincs a témában, tudom hogy mi fiókban kell kérni hogy bootloader nyitva legyen. ésaztán?
Köszi. -
Sakira
tag
Egyébként ezt tanácsolták de én még nem próbáltam.
-
Bicsko
tag
Az nem is rossz, az enyém 13.0.8nál nem állt meg
-
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
tibaimp #1538 üzenetére
A frissítésről nincs infóm, de a két telefonnak jelenleg ugyanaz a biztonsági frissítési dátuma (2024.07.01.) és a MIUI verziószám is hasonló, 14.0.11 (Redmi) 14.0.14 (Poco)
Ha esetleg, véletlenül, netán, történetesen lesz vmelyikre HyperOS frissítés, na akkor már lehet majd eltérés.
Továbbá nem tudom, hogy a két telefon közötti több, mint 1 éves bemutatási dátum mennyire lesz perdöntő. -
tibaimp
nagyúr
válasz
ChRiS_RS #1537 üzenetére
Most direkt összehasonlítottam itt: [Xiaomi Poco M5s] [Xiaomi Redmi Note 10S] és valóban. Az a POCO felirat van, illetve ha jól láttam a Poco-nak nincs akkora frissítési támogatása.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Bővült a készülékpaletta a családban, egy Poco M5s készülékkel. Copy-paste Redmi Note 10S
-
ChRiS_RS
aktív tag
Kiráz a hideg, ha visszaemlékszem, amikor régen minden egyes bekapcsolás/újraindítás után a Telekom dallama orditott.
-
Cs1csó
titán
Megjegyzem már jó ideje MINDEN telefon "független" = bármilyen szolgáltató SIM kártyájával műküdtethető. (ez logikus mivel a dual sim-es telefonok megjelenése óta túlságosan korlátozná a telefon használhatóságát, de talán már a szolgáltatók is rájöttek, hogy valódi előnyt nem is jelentett)
-
ChRiS_RS
aktív tag
Nálam is most landolt a 14.0.11.0
Meglepő számomra, mert már nem bíztam biztonsági javítás kiadásában. -
-
tibaimp
nagyúr
Amúgy, hol tart most a frissítés?
Nálam 14.0.10.0 van fent. -
scyllarus
veterán
Feleségem használja még a telót, de sem az előző, sem a mostani frissítés nem telepíthető rá. Az hagyján, hogy nem találja meg, de kézzel sem rakható fel. Telekomos, teljesen legális vásárlás, semmi szürkeimport, kínai verzió ilyesmi.
-
SkyLine3000
addikt
Egyébként arra lennék kíváncsi, hogy Note 11-től, miért csak 1080p videót tudnak a telók felvenni? Ha 10S tudja a 4k 30fps-t, akkor ezek miért nem? Nekem ne mondja senki, hogy az újabb soc-k nem képesek rá. Itt megint az lesz, hogy ha 4K-t akar a júzer, vegyen drágább telót. Mert ugye mindenki megengedheti magának... Sajnos ezt látom más téren is. Hányingerem van ettől a hozzáállástól.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1511 üzenetére
Köszi a linket!
-
SkyLine3000
addikt
válasz
tibaimp #1510 üzenetére
Nem play-es.
pl.: [link] és [link]
Ha beírod a google keresőbe, hogy Xiaomi Redmi Note 10S gcam, akkor ezek az első két találat. De van még kismillió oldal, ahol ezekkel foglalkoznak. Ami az első linken van (az a 2. találat) és ott rámész valamelyikre, a köv. oldalon bead egy csomó féle verziót. Lehet próbálkozni. Én telón kerestem rá, letöltöttem oda és egyből telepítettem. -
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1509 üzenetére
Ki szeretném ezeket próbálni!
A Play Áruházból tölthetőek ezek, csak hogy a sok sz@r reklámot elkerüljem, vagy ezekben a progikban nincs? -
SkyLine3000
addikt
válasz
LadaLord #1507 üzenetére
Többet is próbáltam. Jelenleg kettő is van fent. Az egyik az SGCAM_8.4.400.42.XXX_STABLE_V43, a másik pedig az MGC_8.1.101_A9_GV2b_MGC névre hallgat.
Azt nem mondom, hogy nem laggonakl picit, de ez fotózás közben nem zavar, a képminőség kárpótol.
Még volt fent valamelyik 8.4-es gcam is, de az fotózáskor rendre bezárta magát.#1508 etsmark: Videózásra a gyári is tökéletesen megfelel. A gcameknél nekem is elég gyatra a videófelvétel. Viszont fotózásra mindkettő jobb, mint a gyári.
Ha megnézem a dslr-em, vagy a V50-em képeit, sokkal természetesebbek a normál, élesítésmentes képeik. Nem tudom, miért mániája a Xiaominak ez a túlélesítés? Attól nem lesz szebb/jobb a fotó. Azt sem vágom, a képélesség funkciót miért vették ki a beállítások közül?Azt is észrevettem, ha a képminőséget kiválóról leveszem normálra a gyári appban, szinte semmi sem változik, csak épp a képek mérete lesz jóval kisebb. Akárhogy néztem, nem jobbak a kiváló beállítású képek.
Ha lesz időm és kedvem, próbálgatok majd egyéb gcam variációkat is. -
etsmark
tag
válasz
SkyLine3000 #1504 üzenetére
Kb 1.5 eve valtottam gcamre es erezhetoen jobbak a kepek, meg meg is szoktak dicserni, mondvan nem gondoltak, hogy egy Xiaomi ilyen kepeket csinal
A HDR mod koroket ver a gyari kamerara, a fotok kinezete Pixel telefonokhoz hasonlit, sot multkor egy Pixel 6a-val egyutt fotoztam es megnezve az eredmenyeket az enyem jobban tetszett, de persze siman lehet hogy elfogult vagyok
A selfieknel szinten ez a helyzet...a gyari kameraval gyakran kiegett a hatter, de miota a gcamet hasznalom az is rendben latszik. Persze kell hozza rendesen HDR, de engem nem zavar. Ket mod van amihez meg a gyari kamerat hasznalom: a sotetben vakuzas es a videozas. A sotetben vakuzas a gcammel valahogy nem stimmel, az idozitesen kellene csiszolni, mert legtobbszor a foto nem a legfenyesebb ponton keszul el es sotetek lesznek a fotok. A video meg csak siman sokkal rosszabb minosegu a gcammel mint a gyarival. A verzio amit hasznalok: 8.7.250.494820638.44. Valoszinuleg van mar ujabb is, viszont en ezzel teljesen meg vagyok elegedve. Esetleg ha valakinek van tapasztalata egy kesobbi verzioval kapcsolatban azt szivesen "meghallgatnam".
-
LadaLord
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #1506 üzenetére
Te melyik verziót használod? Nem laggol? Én korábban bármelyiket próbáltam, annyira laggolt, hogy nem bírtam használni...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1504 üzenetére
Nem ismerem ezt a programot, eleve nem is gondoltam volna, hogy erre is írtak külön programot...mondjuk androidra kb. minden is létezik...
Köszi az infót mindenesetre
-
SkyLine3000
addikt
Használ valaki gcam-et? Engem mindig zavart kicsit a 10S képeiben, hogy Xiaomihoz méltan túlélesíti a fotókat, ami nem épp a legszebb. Régebbi Xiaomi telóban volt élesség beállítási lehetőség, ami ebben nincs meg. Raktam fel két gcam-et is és ezeknél szerencsére nincs ez a túlélesítés, sokkal természetesebbek a képeik, plusz elég sok beállítási lehetőség van.
Már soxor összehasonlítottam az LG V50 képeivel és nem véletlen, de az utóbbinak bőven jobbak a képei.Ettől függetlenül nem rossz a 10S-sem, főleg gcam-el. LG-nél viszont nem kell gcam.
-
M.Ildiko
tag
Úgy jártam tegnap, h. az addig magyarul tudó telefonom angol menübe váltott. 4 pont volt, az 1. az újraindítás, az utolsó a csökkentett módú indítás. A 3. a xiaomi assistant, itt egy usb csatlakozásra utaló jel volt. A 2-ról nem tudtam mit jelent. Bármelyiket is választottam ki, próbálkozott, de visszatért ehhez a menühöz. Kikapcsolni nem lehetett. Nem tudom mi okozta a hibát, semmilyen fizikai hatás nem érte, a táskámban volt. A szolgáltatómtól kértem személyesen segítséget. Újra tudták indítani, de számítógép is kellett ehhez. Minden adatom elveszett, kivéve a mentettek. Minden utólag telepített appot újra kellett telepíteni, ez a mobilbankos appnál nem volt egyszerű. Volt másik hasonló is, ahol a telefonra telepített app, telefonszámhoz kötődő azonosítása nehezen jött össze. Kicsit hosszan írtam le, számítsatok arra, hogy ilyen is történhet. A szolgáltatós szakember sem tudta megmondani mi okozta a hibát, de azt sem, milyen környezetbe kerültem?
Ha valaki tudja, segítsen megértenem, hátha elkerülhetem, hogy újra megtörténjen. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Mercutio_ #1501 üzenetére
Van. Az LG V50-em. Full dobozos, dupla kijelzős. Persze, nem új, de szinte új állapotában vettem 70e pénzért. Na, ezzel nem lehet Dunát rekeszteni.
Kuriózum!
Ha 100 alatt keresel nem Duna rekesztő, új telót, akkor nézz valami 10-20 ezres szutykot, amit mindenki kerül, mint a leprát és még bottal sem piszkálna meg.Amik értelmesebbek, Motorola, Xiaomi, stb, azok mind Duna rekesztők.
#1500 LadaLord: Szerintem is valahol 30k körül van a 10S piaci értéke. Én tavaly vettem valamikor (mittoménmikor) 35k-ért. Szinte új állapotú volt. Azóta eltelt kb 1 év...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi Note 10S egészen konkrétan a Redmi Note 10, csak lecserélték a lapkakészletet, kapott egy magasabb felbontású főkamerát és NFC-t. Meg vegy vastagabb árcetlit.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Független Purple
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest