Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz H.Ezredes #52288 üzenetére
Hasonló mint az én sebváltó olaj és filter cserém. Filtert nem cserélték ki csak az olajat, majd a tömítés helyére nem egy eredeti újat tettek, hanem sima tömítő szilikont. Aztán 2 év alatt szépen elcsöpögött a sebváltó olaj. 1dcl volt benne akkor megált a kocsi. Még jó, hogy a ház előtt! Azt is biztos valami fotelos szakembert csinálta!
germinator66: mint az én hengerfejem is tiszta új lesz. 2x4 henger 2x600=1200€ jó napot. Amit magyar komáromban fognak csinálni!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MoP_FX 57
őstag
válasz H.Ezredes #52288 üzenetére
Basszus, tényleg ennyire nehéz a felfogásod? Senkinek sem adok tanácsot. Annyit írtam le, hogy rengeteg dokumentáció elérhető ehhez a motorhoz, (cél)szerszám elérhető, kollektív tudás van. Aki akar, tud tanulni, azáltal, hogy utánaolvas és elkezdi csinálni. A maradék 99,9% meg viszi szerelőhöz. Ennyi. A DIY mindig saját felelősség, aki nem hülye, az ezt is felfogja/elfogadja.
De nyugi, holnap is lesz munkád, nem fogja mostantól mindenki magától otthon csinálni a szokásos 20d kisgenerált.Az, hogy felvágják a tömítést, gány? Gány. Működik? Sokak szerint igen. Mindenki maga döntse el, hogy kell/nem kell. Felnőtt emberek vagyunk.
Részemről befejezve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest