Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Gsx-rr #57756 üzenetére
Nagyon régóta nem szíjasak a BMW-k, és ott mindig is nyilvánvaló volt hogy rendszeresen cserélni kell. De a láncosok elvileg "lifetime" életűek, működött is, aztán a 2000es évek derekán ez se volt igaz. Amíg egy vasblokkos M57 nem szakad, még 35d se tudtommal, alublokkosnak már max 300nál gyakran vége. Nekem 250 ezernél már majdnem teljesen kint volt a patron. Ezredes autójában is szakadt az előző tulajánál. N47/57 még hamarabb szokott. Pedig ugyanaz a motor az előző esetben, ugyanaz a lánc meg vezérlés, de mégse. Én is sokat olvasgattam, de nem találni pontos írást, miért van ez, hogy motormodell revízió alatt így változik, nem kellett az N57ig várni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest