Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimy83
aktív tag
Udv, egy Jbl xtreme 3-on gondolkodom a sima xtremet hallottam mar nemrossz de a fene tudja.. a kerdesem hogy mennyivel tud tobbet a hármas?
Van jelenleg egy Energy Sistem Urban Box 5+ es egy Tronsmart Element MEGA ezeknel akarnek jobbat. Tobbnyire elektronikus zenere /80%/, 50% udvaron 50%-ban pedig kis szobaban lenne hasznalva.
Basszuzs az van boven az xtremben, viszont nem lenne baj ha szepen szolna pl. ambient mufaj hallgatas kozben kis hangeron.
Amiket neztem még es itt ajanlotattok : W-KING Bluetooth hangszóró, 50W / Anker Soundcore Rave Neo
Kb. 80 ezer FT-ig bezarolag mit lenne erdemes / hasznalt is jo / ? -
Jimy83
aktív tag
Üdv 15 ezer FT-ig keresnék hordozható hangfalat, ajándékba lesz .
Nézelődtem neten és ezt találtam : Tronsmart Element T6, 13 ezresbe .
Vagy esetleg valami más ebben az ársávban ?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fehér !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Linksys E1000 Wireless-N router Cisco
- ASUS ProArt PA278CV Tervezői Monitor!27"/QHD/IPS/75hz/Type-C/Freesync-G-syc/100% sRGB és Rec. 709
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest