- Béta iOS-t használók topikja
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Microsoft Excel topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- Netflix
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Den
veterán
[L]http://www.eurescom.de/~pub-deliverables/P1100-series/P1118/D3/BLTremoteControl.html[/L]
www.simson4t.hu
-
FastCatch
csendes tag
ha mondod. ha ez ennyire szimpla, akkor esetleg tudnál is valami ilyenre mutató linket. (én eddig egyetlen olyasmit találtam, ami már hasonlít arra, ami nekem kellene, de az sajna Mac-es... ja, pl. itt találod:http://homepage.mac.com/jonassalling/Shareware/Clicker/)
Thx,Miért van, hogy a vezetõknek nagy az ellenállásuk?
-
Den
veterán
ez nem nagy ördöngösség szvsz, egy javas vagy mondjuk symbianos teló kell, kell írni rá egy progit ami a bt soros profilt használva küld karaktereket, pcre meg egy olyat ami a bt menedzsr által létrehozott virtuális soros portot figyeli és a befutott karakterhez tartozó ''eseményt'' végrehajtja.
www.simson4t.hu
-
FastCatch
csendes tag
Olyan fejlesztőt (egyént vagy céget) keresek lehetőség szerint Mo-on, aki tudja, hogyan lehet egy (bármilyen, akár általa megválasztott(!)) mobiltelefon Bluetooth rendszerét rávenni arra, hogy olyan adatokat küldjön át egy PC-be, amilyet én akarok. (Tehát pl. egy gomb lenyomására a PC Enter-t érzékeljen...)
Bárkinek ötlete? Előre is kösz,Miért van, hogy a vezetõknek nagy az ellenállásuk?
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Kutya topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest