Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
igen ezt írtam, 750es táppal ment sokáig stabilan, csak azért cseréltem le mert volt alzán féláron 1000es platinum. tehát alapvetően desktop gépbe 1000+ tápoknak semmi értelme. Mértem mindenhogy egyszerre vga és proci stresszteszt több programmal, de 680fölé nem tudtam vinni irreális munkamenettel se.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Dragon3000
nagyúr
Azért ha visszamegyünk még jobban, akkor egy 2080 super vagy 2080ti, ami manapság már 100e alatti összeg is, lehet nagy fogyasztású gép, pl nem 5800x3d van mellette, hanem valami régebbi, ami többet fogyaszt játékok mellett... Így Celithrandi kijelentése, hogy a valóságban 500W-ot sem fogyaszt egy gép erős túlzás, főleg ha valakinél még egyéb hardverek is vannak a gépben.
-
Dragon3000
nagyúr
3080 oc kártyám van, játékok alkalmával 380-400W a fogyasztása, amíg a hdd-k nem kerültek a nasba, addig játékok közben 560W volt a konnektoros mérő szerint a fogyasztás, a hatásfokot is beleszámolva a gép 500W felett kért. Nem mindenkinek van a legújabb szériából kártyája és manapság a vga-m teljesítménye már csak középkategória.
-
Dragon3000
nagyúr
Inkább az nv féle referencia dizájnra nem fért rá 3-4 csatlakozó és eggyel váltották ki, de ezt már az rtx30 széria esetében elkezdték. Szerintem semmi köze nem volt a kinézethez, mert szerintem baromi hülyén néz ki, hogy a legtöbb kártyának a közepén van a 12vhpwr csatlakozó a vége helyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GAMING GTX 960 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6X
- ZOTAC RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - GARIS
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest