- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
observer
tag
Mostanaban mennyi ido szokott lenni amig megerkezik coinbase-re a sepa utalas?
-
observer
tag
Akit érdekel van kb 2000 euronyi btc-m pesten eladnam akit erdekel.
-
observer
tag
Szépen meglódult ma a bitcoin
-
observer
tag
-
observer
tag
válasz Xpredi01 #12730 üzenetére
Ez az egész bitcoin/kriptodeviza téma egy nagy kockázatvállalás szerintem. Én is beszálltam még október végén egy kevéssel (hála az óriási hype-nak) és már „fialt” is a pénzem. Azt nem tudom még, hogy hol érdemes fiatba visszaváltani, ha ki szeretnék szállni az egészből. Én a mrcoinon vettem a bitcoint, ők gondolom vissza is vásárolják de hol érdemes igazán? Mennyit kell adózni az így szerzett hasznon?
-
observer
tag
Reggel a vírusirtóm ezzel fogadott: : F-Secure Anti-Virus
Severity: security alert (5)
Message: Malicious code found in file C:\Program Files (x86)\Electrum\Uninstall.exe.
Infection: Gen:Variant.Ursu.14049
Action: The file was quarantined.
Szerintetek ez para?[ Szerkesztve ]
-
observer
tag
Az durva hogy elszállt a BTC árfolyama. Péntek reggel néztem meg utoljára, azóta több mint 1000 dollárt erősödött. Mi lehet a háttérben?
-
observer
tag
Kezd szépen visszakorrigálni a BTC
-
observer
tag
Én most kapcsolódtam be a bitcoin világáva de akkor ezek szerint rosszul tettem? Bitcoin cashre kellene váltani?
-
observer
tag
válasz fireman123 #12433 üzenetére
Esetleg kérhetnénk egy kis magyarra fordítást?
-
observer
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, így már értem!
-
observer
tag
válasz butch3r #12419 üzenetére
Köszönöm a szakszerű választ, már értem vagyis majdnem. Amikor létrehoztam a walletet és megkaptam a 12 szóból álló privát kulcsot, utána még meg kellett adjak egy jelszót, amivel belépek az Electrumba és látom a walletem tartalmát. Akkor az milyen jelszó? Ha utalni akarok akkor a 12 szavas privát kulcsomat, vagy azt a másik jelszót kell megadni?
-
observer
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem az Electrum bitcoin wallettel kapcsolatban. Először is szeretném leszögezni, hogy teljesen laikus vagyok a témában sajnos nem értek a kriptodevizák világához, de az utóbbi időben egyre többet olvasok róluk és arra az elhatározásra jutottam veszek egy kevés bitcoint én is. A kérdésem az az lenne, hogy az otthoni laptopomon lévő Electrum walletet elérem-e a munkahelyemen vagy csak úgy ha csinálok egy walletet az irodában is és arra átutalom a pénzt? Mi van akkor ha tönkremegy a laptop vagy a benne lévő SSD? Hozzájutok utána a pénzemhez? Ha igen hogyan? Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek, válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest