-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz vismaior04 #11052 üzenetére
"De lehet csak én vagyok rosszmájú..."
Nem, nem vagy az. A japán jogrendszernél lassabb, tohonyább jogrendszer lehet hogy nem is létezik. A jogi professzióban dolgozóknak nem érdeke ésszerűsíteni a rendszert, és befolyásuk révén szándékosan be is betonozták azt. A japán mentalitás és tekintélyelvűség társadalmi támaszt ad a dolognak. A választott bíráskodás és mediáció emiatt virágzik a szigetországban, mert egyébként ha bírósági perre szánja valaki magát, akkor kb egy vagyon ráköltésével, és könnyen 10+ évvel kell számolnia, mire az ügy végére pontot tesznek. Ehhez a kőkorszaki rendszerhez képest a kontinentális jogrendszerek (pl. a német vagy akár a hazai is), ügyintézési tempója álomgyors és olcsó. A japán jogrendszertől ments meg uram minket!
-
válasz vismaior04 #11052 üzenetére
Ja, arról a Coinlab drámáról én is olvastam.
Valakinek talán hasznos, hogy leírtad komolyabb hangvételben és pontosabban, bővebben, de szerintem a lényegen nem változtat, mert mint te is írtad, mire tényleg aktuális lehet majd a kérdés (lezárul a nyomozás, a CL per, a bürökratikus hercehurca, stb), addigra úgyis sok minden változni fog (főleg a BTC árfolyam). Szóval ez szerintem most csak vicces érdekesség, nem kell komolyan venni (de talán még mindig érdekesebb, mint pl. az a olyasmi, hogy "most épp többe kerül egy BTC, mint egy uncia arany", aminek úgy nyilván semmi értelme, csak van aki szereti elmondani...).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest