- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- HTML szerkesztés
- Windows 11
- Synology NAS
-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
vismaior04 #11052 üzenetére
"De lehet csak én vagyok rosszmájú..."
Nem, nem vagy az. A japán jogrendszernél lassabb, tohonyább jogrendszer lehet hogy nem is létezik. A jogi professzióban dolgozóknak nem érdeke ésszerűsíteni a rendszert, és befolyásuk révén szándékosan be is betonozták azt. A japán mentalitás és tekintélyelvűség társadalmi támaszt ad a dolognak. A választott bíráskodás és mediáció emiatt virágzik a szigetországban, mert egyébként ha bírósági perre szánja valaki magát, akkor kb egy vagyon ráköltésével, és könnyen 10+ évvel kell számolnia, mire az ügy végére pontot tesznek. Ehhez a kőkorszaki rendszerhez képest a kontinentális jogrendszerek (pl. a német vagy akár a hazai is), ügyintézési tempója álomgyors és olcsó. A japán jogrendszertől ments meg uram minket!
-
válasz
vismaior04 #11052 üzenetére
Ja, arról a Coinlab drámáról én is olvastam.
Valakinek talán hasznos, hogy leírtad komolyabb hangvételben és pontosabban, bővebben, de szerintem a lényegen nem változtat, mert mint te is írtad, mire tényleg aktuális lehet majd a kérdés (lezárul a nyomozás, a CL per, a bürökratikus hercehurca, stb), addigra úgyis sok minden változni fog (főleg a BTC árfolyam). Szóval ez szerintem most csak vicces érdekesség, nem kell komolyan venni (de talán még mindig érdekesebb, mint pl. az a olyasmi, hogy "most épp többe kerül egy BTC, mint egy uncia arany", aminek úgy nyilván semmi értelme, csak van aki szereti elmondani...).
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest