- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #8746 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólást. Ott leírják hogy szerezhetsz BTC-t.
10-et mondtam, nem 100-at. Utóbbit már talán nem mertem volna itt leírni, de 10 ilyen fiat/BTC árfolyamok mellett (*) igazából aprópénz, illetve ha ez még sokáig megy így tovább, akkor szó szerint és mindenkinek lesz.
Bár most mégis azon gondolkozom, hogy ha lemegy 200$ köré, akkor venni kell.
Nem a felvágás volt a célom, nem vagyok benne biztos, hogy txfee-nél és tranzakció prioritásoknál az is számít-e, hogy összesen mekkora BTC mennyiséget küldesz (az biztos számít, hogy hány töredékből és milyen öreg coin-okat raksz a tranzakcióba, de arra már nem emlékszem, hogy prioritásnál az is számít-e, hogy összesen mennyit BTC-ről van szó, így odaírtam...).Amúgy mintpal-ról mentettem ki, mikor szarakodni kezdtek.
A többiből NEOS-t vettem és várom, hogy duplázzon egy hónapon belül.
A bányászcuccokat már kiárusítottam.(*) Olyan most nekem az USD/BTC grafikon, mint ha a Titanic-ot nézném 3D-ben (ezt most nincs kedvem újra megfogalmazni magyarul is, de: [link])
[Legalább fikázhatod az angol nyelvtani hibáimat. ][ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest