- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
válasz ignorant #6003 üzenetére
Nem is olyan rég, vitatkoztunk a BTC természetéről. Kiderült a FED elnöke is ugyanarra a véleményre jutott mind a 2 esetben mint én. A cikk elolvasása után jót nevettem!
Szerintem meg neked érdekes a világképed: megmosolyogtató a szegények kihasználásáról és a csúnya zsarnok gazdagokról alkotott véleményed, vagy inkább egyszerűen nevetséges.
Nem tudom jártál-e Kínában, de ott a gazdagság és a hatalom az egy belső tulajdonság. Olyan mint a kedvesség, vagy a türelmesség. Azért, mert a kínaiak úgy tartják, hogy a gazdag ember valamivel okosabb, jobb, rátermettebb, kitartóbb a szegényebbnél. És milyen igaz.
Azért nem fog a - szavajárásod szerint - plebs sosem kinőni a köréből, mert hosszú távon a gazdagabb, hatalmasabb (nagyobb hatalommal bíró réteg) mindig korlátok közé tudja szorítani: pénzzel, lobbival, vagy nyers hatalommal. Van azért átjárás a 2 réteg között, de igen csekély, mondhatni elhanyagolható.Nem tudom hogy lehet elfogadni egy olyan rendszert ami elnyomason, es az emberek kihasznalasan alapszik.
Nem tudom hol látsz te itt elnyomást és emberek kihasználását. Ezt most az egész világra érted vagy csak hazánkra? Ezt nem értem.[ Szerkesztve ]
Végül, a dollár, az euró és a nyugati imperialista kapitalista hatalmak alkonyában nem marad más, csak 7-1=6 milliárd bitcoin spekuláns, akik autodidakta módon sajátították el az open source közgazdasági tudományokat! By: --Rawlings--
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Hobby rádiós topik
- EAFC 25
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest