- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Balazs
aktív tag
Kellemesen döglődik ezen a héten is az árfolyam.
-
htc07
addikt
válasz tisztelturam #21495 üzenetére
Nem igaz, én is olvastam a híreket, a dogecoin az új kirájkoin!!!!4
-
tisztelturam
aktív tag
Nem tökmindegy mennyi? Nem olvastok híreket a bitcoinnak már leáldozott az ethereum lesz az új király coin
-
törölt tag
-
Wn2tl
aktív tag
válasz BeLucZ #21486 üzenetére
Én várom olyan 25k környékére, ahogy a JPMorgan mondja és ott bevásárolok majd belőle.
-
BeLucZ
addikt
Hihetetlen, hogy nem akar beesni 30K környékére :) Úgy látszik 32-33K az "új alja"..... :) Nehogy olcsón lehessen venni
-
Zeki
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #21484 üzenetére
Ha nem látom, nem hiszem. De mindenki azt hisz amit akar.
-
Zeki
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #21479 üzenetére
Konkrétan kis forgalom, sok zárt asztal, két krupié azt játssza, hány feketét tudnak kipörgetni. Folyamatban 20 körül nyomta az egyik. A másik bênább volt. Máshol. Beesik a csóka, régi ismerős, odadob egy zsetont a krupiénak, aki már pörgetett. Szerinted mennyi lesz? 32. Odadobta a többit, miközben a no more bets elhangzott. 32 lett. Felmarkolta a nyereményt, lelépett.
Szakmabeli írásnak olvass utána. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz vismaior04 #21481 üzenetére
Persze, tudom, ezért is kérdeztem.
-
vismaior04
tag
Ennek a sztorinak egy verzióját nagyjából minden rulett bolond szívesen előadja neked, de csak miután befejezte annak kifejtését, hogy kidolgozta a tökéletes nyerő stratégiát, már csak egész kicsit kell rajta csiszolni.
Az igazi összeesküvés elméletek viszont akkor jönnek elő amikor megkérdezed erre, hogy oké, de akkor hogy van, hogy nem kőgazdag minden krupié és a teljes ismeretségi köre.
-
gangstagergo
senior tag
Nem láttad az Esőembert? Az összes krupié autista. Már úgy számolja ki a dobását, hogy figyelembe veszi az összes lehetséges tényezőt mint például az asztal sarkánál álló dögös macákat a vén szivarral karöltve
-
Zeki
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #21477 üzenetére
Gyakorlat. Több kaszinóban láttam.
-
Zeki
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #21473 üzenetére
Azt pörgettek amit akartak.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz nort_on #21442 üzenetére
Sambenez kollégával egyetemben meghagylak titeket ebben a hiedelemben.
De pár gondolat erejéig borzolnám a kedélyeket.
A tőzsdézés akkor nem lenne szerencsejáték, ha nagy biztonsággal meg lehetne jósolni a különböző időtávlatban egy instrument várható árának alakulását. Tanulmányok bizonyítják, hogy 1-2-3 másodpercen túl ez egyelőre nem lehetséges.
Az, hogy egyes technikákkal hogy lehet javítani a nyerési esélyeket, attól még a szerencsefaktornak is együtt kell ahhoz működni. Ha nem így lenne, akkor Warrennek sem lettek volna jó nagy melléfogásai (kivételesen alapos elemzéseik ellenére), és Soros bácsi sem a bennfentes shortjairól lett volna - eleinte - híres.A pókerben is a rutinos rókák sok esetben tarolnak az utolsó asztalig, de hiába a világ lejobbja valaki, ha beüt egy peches széria, és sorozatban kiesik az ember közel az elején. Negreanutól kezdve a többiekig is beszámolnak ilyenről, és hiába jó blöffös valaki, a végtelenségig nem védi meg a szerencse/pech párostól. Különben szóba sem kerülne profik között a peches szériák "kipörgetésének" szükségességéről, technikájáról.
Ezeknek a szerencsejáték lényegét tagadni csak mosakodás, mentegetőzés a szülők előtt, hogy ez is egy becsületes szakma.
Viszont nem tagadom a nyilvánvaló tényt, hogy hosszútávon is lehet benne valaki nyerő és sikeres az ilyen jellegű trédelésben, így rendszeres jövedelemre tud belőle szert tenni.De ehhez hasonlóan egyesek a tippmix területén értek el közel művészi szintet, hogy megélhetésként tekintenek rá, és sikeresek benne.
-
Zeki
nagyúr
Lehet az ilyenek miatt is jobban rászállnak a kriptóra.
Észak-Korea a filmbe illő banki csalások mellett a világ legprofibb kriptovaluta-rablójává vált -
Solymi81
aktív tag
Nincs itt semmi látnivaló, 32K-n van...kár h nem megy le megint 30K-ra.
Itt filózok állandóan, hogy bele kellene ilyen 30-32K körül venni, aztán sose teszem -
törölt tag
-
tisztelturam
aktív tag
Tőzsde és kriptó ha kéne mondani valamit 100% szerencse 0 % tudás és le is fedtem mindent. Tőzsdén extrén jól állok,de mivel még nagyon messze a felvázolt célártól tartom. Úgy tartom hogy már most kivehetném és adózás után 3 millióm maradna. De megy az még fel...nem sietek sehova
Árpi001: Ez nem könnyne lehet, hanem bármibe fogadok. Szerintem 2 évig nem fogok ebből kiszállni nyerőben. Főleg hogy ADAnal majd 100% emekedés kéne hogy hozzon is zsetont
-
Árpi001
senior tag
válasz tisztelturam #21458 üzenetére
Azt sosem tudhatod előre.
Amúgy könnyen lehet hogy nem mostanság fognak elindulni felfelé.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Out
addikt
válasz tisztelturam #21458 üzenetére
Nem látod, mert nem érdekel az egész csak a profit. A tőzsdén is így vagy sikeres?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
pachito
őstag
válasz vismaior04 #21457 üzenetére
-
tisztelturam
aktív tag
válasz vismaior04 #21457 üzenetére
Ezek csak szavak és gondolatok. Szóval még várhatók is. De valahogy nem látom azt mitől kezdene megindulni bármi is a kriptóban mostanság..
-
vismaior04
tag
válasz tisztelturam #21453 üzenetére
"Jöttem, láttam, nem győztem. - Egy egyhónapos kriptó karrier története."
Megvárom a film verziót. -
F_Balazs
aktív tag
Az a baj, hogy meleg most ez a 36-38 fok még a bálnáknak is, nem akarnak becsobbanni.
Komolyan mondom, szétk@rna az ideg, ha buknék közel egy millát. Jó, ebbe belejátszik az is, hogy absz. kispályás szinten tolom, de hogy megviselne, az biztos.
FPSTunker
HODL helyett úgy látom, hogy bukó-realizálás lesz majd páraknál.
[ Szerkesztve ]
-
-
pn4hvq
senior tag
Igen gyorsan változik a véleményed: [link]
"szép apránként visszaépítem"
Vagy ha sikerül úgy belenyúlnod egy lefelé tartó hullámba, mint mikor a 6000nyi ada-t vetted, akkor szép apránként tovább csökken a pénzed. De kívánom, hogy járj sikerrel és jöjjön vissza a befektetésed.
Bár szerintem erre pont 50%nyi esély van (vagy igen, vagy nem) belátható időn belül (nem évekre gondolok) -
tisztelturam
aktív tag
Uh kár volt ránézni megint esik minden mindtha muszáj volna.. Nem szoktam ilyen csinálni de lehet most először benyelek egy 2-3000 euros buktát és szép apránként visszaépítem.
Főleg hogy akár napi/2 napi 0.06 euros mozgás is benne van az adában és 6+ K db-nál már az is szép zseton.. -
Sátán44
addikt
válasz vismaior04 #21446 üzenetére
Pár napja csináltam a Metamaskot, most ismerkedem vele. Szóval a felső címet ha megadom a binanceon, akkor a metamask felismeri, hogy milyen kriptó érkezett be és automatikusan beteszi a megfelelő walletbe?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
F_Balazs
aktív tag
Kiváncsi vagyok, hogy még hány hónapnyi döglődés jön.... eddig ez a június-július gyász a köbön.
-
törölt tag
válasz vismaior04 #21446 üzenetére
Mennyi cripto lehet már elküldve az univerzumba
-
vismaior04
tag
válasz Sátán44 #21445 üzenetére
Mi köze a SEPA utalásnak a kriptó ki be utaláshoz?
De mindegy is, lényeg, hogy nem a Buy gombot kell használnod metamaskban, az a vásárlás. Felül van a címed, rákattintva kimásolja neked, oda kell küldened Binanceról.De nem ártana kicsit tanulmányozni a wallet (meg a Binance) használatát mielőtt küldözgetni kezdesz, mert így szívás lesz előbb utóbb.
-
Sátán44
addikt
Olvastam az új szabályozást és a Matic-mat akarom kiküldeni a Binanceról. Metamaskon a buy gomb inaktív. Ezek szerint már esélyem sincs kiküldeni?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
nort_on
senior tag
válasz GuMipOkE #21440 üzenetére
Mint ahogy a tőzsde sem.
Több mint 100 éves track record-ja van, és iszonyatosan sok tanulmány készült már róla. Érdemes elolvasni 1-2 jó könyvet a témában, kezdésnek ajánlom András György: A lusta portfólió (500 forint, ebook, neten rendelhető) és az Okos pénz, buta pénz könyveit. Aztán a többi könyvét. Tanulni jó.
[ Szerkesztve ]
-
GuMipOkE
senior tag
válasz Zoli-bácsi #21438 üzenetére
Ezzel azt sugallod, hogy tudással nem így lenne. Pedig a nagy büdös valóság, hogy a tőzsde egy nagy szerencsejáték, a kriptóval egyetemben. Az ismeretek pedig csak pár százalékkal javítják a nyerési esélyeidet, de attól még masszívan szerencsejáték marad. Kb mint a póker.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Zoli-bácsi #21438 üzenetére
Ennyi erővel a tőzsdén meg 3.1 millió +-os profillal... de egyiket sem adom el így semmi nincs. Ezért mondtam idő semmi más. Nem mellesleg csak -2000 euroba vagyok az ada + dogcoin párossal papíron
[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz tisztelturam #21437 üzenetére
Igen, pont ezért -3000$-os a portfoliod..
-
OPiiPO
veterán
válasz tisztelturam #21434 üzenetére
hát így fogalmatlanul eléggé jó döntés hogy kriptóval foglalkozol
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Hory84
tag
válasz tisztelturam #21434 üzenetére
Rém egyszerű. Nincsenek meg olyan licenszeik amik ahhoz kellenének hogy pénzügyi szolgáltatást nyújtsanak. Nem sírniuk kell hanem megfelelni a szabályoknak, vagy kivenni a határidős kereskedést.
-
Out
addikt
válasz tisztelturam #21431 üzenetére
Szerintem ezt neked kell eldöntened, hogy ez számodra mennyire kockázatos dolog.
Én nem aggódokCommodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
OPiiPO
veterán
heti kínai bitcoin cikk:
Kriptokereskedés miatt zárattak be egy szoftvercéget Kínában"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
tisztelturam
aktív tag
Ez a Binance körüli balhé okot adhat arra hogy az ember minél előbb menekítse onnan a vagyonát?
-
acsati
aktív tag
Ez az euros kártyás fizetés működik Revolut virtuális kártyával is vajon?
-
Out
addikt
Binance-ra most 0% a beutalási költség ha EURO-t utalsz
-
sambenez
addikt
Utalási költség ugyan 0, de mennyivel váltja rosszabbul a forintot a binance mint a revolut?
Lehet jobban járnál revoluton átváltani és úgy venni kártyával, ráadásul akkor egyből tudnál BUSD-t venni.
Szerintem biztos jobb lenne mint a binance ft árfolyama + bnb vásárlási fee + bnb-ből bármi más fee.[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
Én BNB-t szoktam venni Forintért, aztán azt átváltom arra amire akarom. Utalási költség 0.
-
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #21414 üzenetére
2017 óta, azért az nem egy örökké valóság. Vagy az lesz, hogy szépen átjönnek egy EU-s bankba, vagy kiszedik a határidős kereskedést az európai/brit verzióból.
-
nort_on
senior tag
Ha tényleg kilövik az EUR utalást, ami remélhetőleg csak átmeneti, akkor marad a kártya és az iDEAL (ami most szintén suspended).
A díjak miatt 72 euró a határ, az alatt a kártya (1.8%), a felett az iDEAL éri meg jobban (1.3 EUR).
Advcash-t használ valaki? Elég magasak a díjai.
Esetleg az Etana van még.
[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
aktív tag
Egyébként ez paródia kb ami megy..Binance is mióta létezik? Eddig jó volt, most meg már hirtelen nem?
Bármit cseszegetni kell ami hathat a coinokra -
KMT
addikt
Közben jött másik, hogy az EUR kiutalást nem érinti.
-
gojko.m
senior tag
válasz aradebil2 #21408 üzenetére
Sajnos, a revolut-os utalásom már meghiúsult. Pontosabban, a Revolut elküldte, de a Binance-on már nem került be a pénztárcámba az elküldött euro. A Transaction History-ban failed státusszal találtam meg az utalásom. Még szerencse, hogy vissza tudtam igényelni az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest