-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Silεncε #6367 üzenetére
Nem kell újrahúzni,csak új felhasználót csinálni már "jó" névvel, persze olyankor az egyéb telepítésekkel is vesződni kell ha nem minden felhasználónak raktad fel az adott programot.
Amúgy nem tudom,hogy ez-e a megoldás,csak erős tippem mert ez ősi probléma EA játékoknál.
Ékezet esetén nem találja meg a user mappát és így nem tudja létrehozni beállításokat stb tároló fájlokat amiket ott tárolna.
Példa: BF1 fájlok :\Users\TeNeved\Documents\Battlefield 1\ mappában vannakAnno Bad Company 2-nél szívtam szépen míg új gépnél rájöttem mi okozza.Tanulság, ami egyébként is megfontolandó, csak standard angol betűket használjatok win felhasználóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest