-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
FollowTheORI #14282 üzenetére
Jó az így mert különben mivel játszanánk?
Ez egy beta teszt
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #14282 üzenetére
+1.
Ha ilyen kaki marad a fejlesztés, 0 új pálya, akkor én befejeztem az EA játékok vásárlását!
Úgy is jönn access PS4-re, majd évi pár ezer forintért jó lesz nekem is, ami bekerül a csomagba...
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ford topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest