-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
CptAdamica #9167 üzenetére
+1 Tele van rivva a forum, én orulok neki hogy nem erös a tank, ez igy jo. Sokan hozza szoktak hogy 4ben kiteleportalnak es még ök lövik le az ellent 😂 plusz egyaltalan nem hianyzik a mindenkit kinyiro super tankozo paros vagy, repules kozben hegesztet mindenkit kinyiro es tul élő kis heli. Nem kell sirni mindenert hogy más mint egy elozo reszben volt, ez egy uj szamozott rész. Ami ebben a részben van arra én nem azt mondanam hogy igy meg ugy KÉNE lennie, mert ez brutalis baromsag, vagy valaki itt sajat igenyre rendelte a programot es nem tartottak be? Meg szokod vagy keresel mast ennyi.
A jo jatekosok itt is fel fogjak találni magukat, nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akvarisztika
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest