-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Én anno BFBC2-ben nagyon sokat Rushoztam, ha jól tudom ott hozták be. Hát imádtam. De most megint károgónak kell lennem. Egyáltalán nem hozza a régi feelinget. Alapvetően szerintem a mapokkal van baj. Úgy érzem, hogy iszonyat picik a pályák, be vagytok védőként nyomorgatva egy kis helyre / házak közé, aztán az enemy meg konkrétan minden irányból jöhet, azt se tudod merre nézzél, mint egy old school TDM meccsen... valahogy nem a régi rusht idézi. Remélem idővel jobb lesz, esetleg más pályákon.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Hegesztés topic
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 16 GB laptop DDR4 Ramok (párban is) - SAMSUNG - KINGSTON - SK HYNIX - MICRON - HYPERTEC- RAMAXEL
- Eladó Steelseries HS1 Headset Stand
- ÚJ iPad Air M2 13" 128GB WiFi - SPACE GRAY
- ASUS ROG GL10CS Asztali PC, Intel i5-9400F, 16GB RAM, GTX 1650, 512GB SSD, RGB CPU Hűtő
- Sony STR-DH520 7.1 Házimozi erősítő ???
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest