-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
Csákány,
Valaki tolja tabletről a battlelog okosságot, hogy nézed a battlescreen-t miközben tolod a gémet, hardcore-ban jól jönne. Sajnos mindig loading battlescreen-t ír ki és nem történik semmi. Van aki próbálta és megy neki?
-
sittes79
addikt
válasz
Snip3r_HUN #25675 üzenetére
Én bátran ajánlom, most cserétem le a 22"-os monitoromat egy 32F5000 samsungra, 16 ms input lag szóval szinte semmi, a mostani monitorok se jobbak , persze van 0 ms,de az nem ez a kategória.
-
sittes79
addikt
válasz
Liquidator #25392 üzenetére
Egyre több ilyen szánalmas senkiházi 13 évessel lehet találkozni a neten! Tényleg mi van veletek, jó lenne vissza állítani azt a szájb*ba*zott sorkatonaságot, ha már anyád nem nevelt meg.
-
sittes79
addikt
válasz
Liquidator #21404 üzenetére
Na bazz Te se keresed meg a nyugdíjamat.
-
sittes79
addikt
Aki szívesen gyakná a fejlesztőket(sajna csak x 360-on.) PC-re nem mernek jönni.
-
sittes79
addikt
Na ez epic, nem a BF4!
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Milyen buzik üzemeltetik ezt a szerót?
***** Happy GangBang [SZS]HUN *****
Beülök a hajóba azt kinyír az admin, hogy az övé legyen, csak megkeresem oszt meg****om az anyja hátán ezt is...
-
sittes79
addikt
válasz
ForRedGlory #17056 üzenetére
Akkor 1:00-kor már pizsi
-
sittes79
addikt
Persze, mert csak a 20 éveseké a világ....lol
-
sittes79
addikt
Aki mexikóban vette a gémet, nem tudja é, hogy külön mennyibe kerül a premium? Nincs most meg a megfelelő technikai hátterem, hogy megnézzem!
-
sittes79
addikt
válasz
Snip3r_HUN #16250 üzenetére
Hát persze tudod, hogy szeretlek...
Csatlakoznék hobbi játékosokhoz, nem vagyok pro, de akár a kör végéig szerelem a repcsidet, ez lehetne
a mottóm isSzóval egy 35 éves csóka keres játszópajtásokat, jó lenne teamspek-en egy kis csapatjáték
-
sittes79
addikt
válasz
Snip3r_HUN #16210 üzenetére
Tökömbe, hogy nem tudják kiszűrni a csalókat...ment a report.
-
sittes79
addikt
válasz
devilinsid3 #15654 üzenetére
Te b.meg mindig be vagy baszva?
-
sittes79
addikt
A jet-es pro-kat kérdezném, hogy milyen perifériával irányítják a játékban a röpülőket?(bill, joy stb.)
-
sittes79
addikt
Na hívjátok a modit...
GOGOGOGOGO
-
sittes79
addikt
Meddig kék befogni a pofám?
-
sittes79
addikt
Jelentem működik ezzel a módszerrel....megyek is ....játék
-
sittes79
addikt
ForRedGlory-nek tuti, hogy valami VIP kódja van
(#14271) devilinsid3 Ennyi
A legszebb, hogy nekem ki írja hogy a játszott idő 8 óra, lehet egy kis meka már tolj a BF4-emet...lol
-
sittes79
addikt
Lehet megszívtam a mexikói kulcsot, azt mondja az origin, hogy ezzel a fiókkal ezen a számítógépen nem aktiválhatom
Valakinek ötlet?
-
sittes79
addikt
Az milyen, hogy ma reggel mexikóban vettem és most kóreában nyomom....szerintem lehetséges, mint bizniszmen.
-
sittes79
addikt
Kiruccantam mexikóba és vettem egy bf4-et(8000HUF standard)+repjegy meg ez-az....megérte
-
sittes79
addikt
Akkor ha már a témánál vagyunk, csak kód hol lenne a legolcsóbb?
thx
-
sittes79
addikt
Tudtok egy jó minőségű stream-et?
-
sittes79
addikt
"FPS-t ezzel tudjátok kiíratni: PerfOverlay.drawfps 1"
-
sittes79
addikt
i3 550 6870-el win 8.1 és ssd mediumon full hd 40 fps körül szóval jó lesz ez...a játék is szupcsi
-
sittes79
addikt
Főveszek néhányatokat, hogy szeressük egymást gyerekek...
battletag-bf4: baluka7919
thx
-
sittes79
addikt
Nincs hír egy jó kis driver-ről bétára?
13.10 beta most a legújabb amd-től?
-
sittes79
addikt
Szerintetek érdemes várni az új amd VGA-kra? Lenyomják a régebbi kártyák árát? Jó lenne egy 7970-et újítani...
-
sittes79
addikt
Hali,
Előreláthatólag hol lesz a legolcsóbb, csak kód is elég lenne nekem jó árasítva! Lesz esetleg videó kártyákhoz grátiszként?
-
sittes79
addikt
Köszi mindenkinek
Valójában úgy gondoltam, hogy proci+vga eladásából befolyt összeg+50k, szerintem a vasakért kapnék min.30k-t
talán. Illetve nem nagyon tudom most az árakat. Egy 7870-el szignifikánsan mennyivel nőne a teljesítmény a mostani 6870-hez képest? Szóval ár/értékben kellene megtalálni a jó konfigot. -
sittes79
addikt
Ha már így szétoffoljuk a topicot(bocs Cris99). Megkérdem az itteni szakértőket, hogy a jelenlegi i3+6870 kombót mire lenne érdemes cserélni, hogy a bf4 legalább médiumon 1080p-ben megszólaljon, olyan 50k-t áldoznék a fejlesztésre.
A gondom az hogy 1156-os még a foglalat, de alaplapot nem szívesen cserélnék ez miatt...
-
sittes79
addikt
Ennyit a next gen-ről, már az elején nem megy az 1080p, akkor mi lesz 8 év múlva...
"JackFrags @jackfrags 39m
Just got confirmation from Lars in an interview... BF4 on PS4 runs at 720p upscaled to 1080p and solid 60 fps." -
sittes79
addikt
válasz
kriszpontaz #4017 üzenetére
Veled érzek, sírok, szenvedek....
-
sittes79
addikt
(#2761) Laraxior
Ne már most tényleg elvették vagy kamu? Én tavaly ontottam a bf3 alpha videókat, de nem volt ilyen...sajnálom
-
sittes79
addikt
válasz
Laraxior #2487 üzenetére
Dehogynem én BF3-nál nyomtam fel tárhelyekre ide meg tolod a linket és kész, nem kell faszbúkra tenni..
(#2489) catar: Azt hiszem naplózni is kell a bug-okat, van egy progi ami fut a háttérben és neked el kell
küldened DICE-nak a reportot, szóval Te most egy játéktesztelő lettél grat! -
sittes79
addikt
Én anno bekerültem a bf3-nál az alpha tesztbe, azaz kaptam kulcsot, hát ahhoz képest sokkal jobb ez legalábbis így a videók alapján.
-
sittes79
addikt
Kérdés:
Ugye akkor lesz 6 squad, egy squad-ban 5 fő= 30/30 fő ugye, szóval marad négy hely(2/2), ha jól értelmezem
commander-ek elvesznek 2 helyet(1/1), szóval ezek szerint a maradék két hely a spectator-ok lesznek? És akkor sorba kell állni a helyért vagy ez hogy lesz megoldva -
sittes79
addikt
válasz
- = Zk = - #2097 üzenetére
Induláskor szerintem nem, de később lehet, hogy lesz, akkor talán bemegy az ár olyan 100-110 környékére, ami már elég jó szvsz.
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
válasz
- = Zk = - #1878 üzenetére
-
sittes79
addikt
De utálo mezt a gyereket bámennyire is cseritis..
Bakker leesett, hogy miért olyan mintha egymást lőnék
-
sittes79
addikt
Jó cucc ez az astro?
#1850 Cris99
-
sittes79
addikt
Jesszus mintha anyám játszana...
Kik ezek LOL??
azt hiszi, hogy a pirosakkal van tuti
-
sittes79
addikt
Erős alpha ez még...
-
sittes79
addikt
Az a sok felesleges duma...
-
sittes79
addikt
Elég lesz-e a 6870-es drágaságom alá vagy mondjak le?
-
sittes79
addikt
"Dear Amazon.com Customer,
Customers who have shown an interest in video games might like to know that Amazon will be Battlefield 4's exclusive partner at the Electronic Entertainment Expo (E3) next week.
Enjoy VIP access to an online stream of the action on our E3 page, starting Tuesday, June 11, at 12 p.m. PST."
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest