- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz energy4ever #14851 üzenetére
FHD-ban, élsimítással tudtommal igen.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz devilinsid3 #13685 üzenetére
Miért tiltanák vagy egyáltalán foglalkoznának a VPN-nel? Alig néhányan használják. Másfelől pedig vicces, hogy sokan totálisan képtelenek a seggükön ülni és kivárni azt a ~két napot, míg játszhatnak egy kb egy éve várt játékkal. Mint az óvodában komolyan mondom..
#13688 Neoteric: Én csak a hivatalos (félhivatalos) indoklást mondtam, nem többet
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Firkavadasz #13616 üzenetére
Firkavadasz: Ha én lettem volna a döntéshozó, ki se adtam volna open-beta verziót, csupán úgy, ahogy alphánál tették, néhány (ezer-tízezer) játékosnak max. A beta elvesztette az emberek nagyrészében az eredeti jelentését, vagy inkább átvette a demó / trial verziók helyét, pedig nem kéne keverni az egyiket a másikkal (bár már mindegy).
Tirexi: Egy nyíltan félkész (~fél éves buildről van szó beta esetén) én nem nagyon vonnék le következtetéseket, főleg nem olyat, ami vásárlást közvetlenül befolyásol.
devilinsid3: Az meg tényleg vicc, hogy egy béta verziót patchcselgetnek, bármennyire is megdobta a kétszeresére az FPS-eket. A beta verziónak nem a szórakoztatás (kéne hogy legyen) az elsődleges célja, hanem a tesztelés szvsz.
Btw nekem nem volt gondom a beta-val már az első napon se (win8 gondolom sokat dobott a laptba FPS téren).
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz devilinsid3 #13613 üzenetére
"optimalizálatlan betat" -> Miért, milyen legyen egy BÉTA? Készre polírozott, bugmentes, maximálisan optimalizált játék?
-
=WiNTeR=
senior tag
Van (pontosabban volt) valami sebességkülönbség Windows 8 és 8.1 között BF4 beta alatt egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest