Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Aventador91 #30203 üzenetére
engem spectatorként felehetnél ahogy meghalok zsinórban egymás után tizenkétszer
-
-
törölt tag
válasz Aventador91 #30040 üzenetére
Én bírom az ilyet. Főleg ilyen aláírással mint az enyém.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Aventador91 #30017 üzenetére
-
törölt tag
válasz Aventador91 #29905 üzenetére
mi galamboztunk majdnem 1 óráig 1 meccsel volt aki 120killel végzett, nekem jó volt az a70 is, meg a dupla xp
A hétre csak 1 medálom marad, ahol behemottal kell 3 kihíást csinálni. de azt se tudom melyik az, meg melyik pályán tudok beleülni, mivel nemnagyon tankozok..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Melyik kasztban vagy hol találok self loading rifle fegyvert? a ládás kihíváshoz..
-
törölt tag
Hogyan lehetne könnyen gyorsan 20 riffle grenade killt csinálni? nagyon nem érzem a cuccot..
-
törölt tag
akkó most mivel játsszak?
-
törölt tag
válasz xPraetoriaNx #29727 üzenetére
Láttam ezt a gifet, hasonló talán egyszer történt velem játékban..
-
törölt tag
Én nem vagyok hardcore arc, kb 50-60 FPS- között tudja futtatni a gépem a játékot, szóval lehet hogy ezért,(mert hogy alapból diavetítésen játszok a hc-k szerint ) de én különösebb laggokat és hibákat nem vettem észre a játékban( persze néha - néha apróságokat talán) . Jelenleg 74-es szinten vagyok, de nem volt olyan hogy játszhatatlan volt a játék. Menüben FPS 0-ra esik néha, meg a medálokat össze vissza mutatja, de azért ha megcsinálom megadja.
-
törölt tag
MI az a russian assault kit, és hol lehet beállítani ?
-
törölt tag
köszi!
-
törölt tag
Melyik játékmódban / melyik pályán lehet a legkönnyebben felrobbantani 2 járművet anti tank gránáttal ?
-
törölt tag
lehetséges hogy néha nem sebez a gránát? vagy nem robban? ha eldobom és meghalok abban az esetben nem mindig robban?
-
törölt tag
Feloldottam valami 50.000-es valamit, úgy hogy legendary boost, meg dupla xp hét van, és egy meccs alatt 2 szintet léptem
OMNIVOROUS PALATE - Ez micsoda ?
-
törölt tag
megvettem a prémiumot.
1-2 mapon kívül mim lett így ?
Holnap megint jön új content?
Próbáltam mondjuk galambozni DLC mapon ,de nem volt ember. ez kicsit szomorú
operation az jó azona havas pályán de más egyéb dolgot nem tapasztaltam. nemtudom megérte -e
-
törölt tag
Rákaptam ezekre a medálokra XP boost alatt meglett két teljes medál, egy óra alatt ugrottam vagy 3 szintet Na így lehet haladni.
Viszont nem bírok három embert lekéselni 1 életen belül. Feljött egy cimbi segíteni, de mivel friends listbe volt, hiába öltem meg egymás után 4x, nem adta meg. Ez bug vagy szándékos?
-
törölt tag
Továbbra sem megy a játék a patch után. Toroltem a dokumentumokbol mindent, a játékot repairoltam, es meg par dolog de play utan nem történik semmi.
-
törölt tag
Lejött ez a patch és nem indul a játék. Semmi hibaüzenet, csak megjelenik a feladat kezelőben kb 1 percre a BF ikon, majd újra aktív lesz a play gomb az originben.
?
-
törölt tag
válasz nagybá #20524 üzenetére
Én csak azt tolom, a rövid respawn miatt. ( meg néha galambozok)
van valami tipp, mire kell figyelni? Én foglalok, közben rakom le a távirányítású bombákat, majd megyek következőre. Igazából arra szoktam figyelni, hogy azt foglaljam és védjem, amilyen squadban vagyok. Vannak viszont utasítások, amiket kiír, hogy menj ide, meg oda. Azokra mennyire érdemes figyelni?
-
törölt tag
Valaki szereti innen a dominationt ?
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #20431 üzenetére
Tegnap ellőttem egymás után 3 xp boostot, és látványosan megugrottam 4 óra játék alatt.
Ha valaki más is egy időben velem bekapcsolja a squad boostot, akkor az dupla lesz?
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #20381 üzenetére
Én PC-n kontrollerrel játszom a story részét ennek a játéknak
De pl GTAV-t PC-n, online is kontrollerrel tolom.
-
törölt tag
gránátesz rausz
-
törölt tag
válasz RaGi91 #18794 üzenetére
Ja értem. Bár én elégedett vagyok a 60 FPS-el. ennyire képes kb a gépem. Van amiben tudna többet, de ha kikapcsolom a vsyncet, akkor szét esik a kép vízszintesen. tehát a monitorom nem jó már hozzá.
Mivel én konzolozok is sokat, a 60 FPS teljesen jó számomra.
És én is azt vallom hogy aki jó , az 30on is meg 120-on is jó. Rajtam a 250 se segítene
Cs:go-t biztosan vinné 120-al, majd kipróbálom hogy mit veszek észre, mert még sosem próbáltam.
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #18789 üzenetére
bombagidion
-
törölt tag
Inkább költői kérdés volt. tudom hogy emberek sok ezer órákat bele szoktak ezekbe rakni. Inkább a játékmenet unalmas nekem hosszútávon, hogy mindig ugyanazon a néhány mapon kell egymást öldökölni.
Megvan a statom, de a kereső nem adja ki. Ez mindent elárul ezekhez a játékokhoz való hozzáértésemről: [link]
Lehet ebbe most kicsit jobban beleásom magam. A 3-4-ben nem nagyon tudtam érvényesülni.
-
törölt tag
válasz Aventador91 #18701 üzenetére
jolvan miszter maszterrész
-
törölt tag
Na örülök hogy egyetértetek valamennyire
És igen , volt olyan hogy egy bedobott gránát mellé spawnoltam, és azonnal kaputt.
-
törölt tag
na a multkor " az ilyen minek játszik " sztori margójára: ma volt egy 1 kill 18 die meccsem Na mit szólna ehhez az akkori úriember ? Délután volt, nem szoktam olyankor játszani, tovább nem is erőltettem. Láttam hogy nem megy
Előtte aló nap hajnalba 3óra körül csapat első voltam nemtudom már milyen aránnyal
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
valami webes felületen vissza lehet nézni a scoreboardokat ?
Egy körben első lettem a győztes csapatban, szóval lementeném : DDD
Az origin panelben nem lehet játékközben képernyőmentést csinálni?
-
törölt tag
válasz Aventador91 #18597 üzenetére
De nem kínzom magam, szeretem. csak főleg tankban vagyok, javítom, vagy közelharc
-
törölt tag
válasz giornalista #18580 üzenetére
Én ha bespawnolom magam egy tankba, és van szabad hely, akkor a támadás mentes oldalon kipattanok oszt szögelem is megfele. csak kéne egy normális tankvezető, aki veszi a lapot, és mikor már majd szét esik a gép, kis fedezék, én javít, majd hajtunk tovább. De eddig vagy otthagytak, vagy szétlövettük magunkat. Bár azért jó esetben elég sokáig életben tudom tartani a tankot.
-
törölt tag
bocsi.
Mostanában tele van az internet frankó bf-es videókkal
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aventador91 #18350 üzenetére
.inkább szerk:
LaciCRM néven aki akar vegyen fel, még kezdő vagyok, de igyekszem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jövök mááá
-
törölt tag
Valahol az originben kalandozva volt ilyen opció hogy milyen játékok bétatesztje érdekel. én ott behúztam a battlefieldeket ( meg titanfallt meg mittomén mit)
Ez mosta bétára vonatkozik, azaz majd értesítenek, vagy esetlegesen kiválaszthatnak ez alapján majd egy következő alfa tesztre egy új játéknál? ( ha lesz majd ilyen), tudom hogy már itt volt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest