Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
varmi2 #55250 üzenetére
Írtam a melyik tápegységet vegyem-be, de a biztonság kedvéért ide is írom, hátha ti előbb válaszoltok, mert elég S.O.S. a helyzet.
Viszont holnap délelőtt még el tudnék menni egy helyi számítógépboltba venni egy újat, amennyiben áldásotokat adjátok valamelyikre, amelyik jó lenne ebbe a gépbe és nem annyira túlárazott, mert később úgyis gondoltam bele egy kb GTX 750 Ti szintű vga-t venni (és lehet prociból is jobbat, amennyire van értelme ebbe a lapba).
A boltban lévő tápegységek: megaram.hu tápegységek
A Corsair VS350 ugyan nincs az ajánlott tápoknál, de ahogy megnéztem, annak nem kettéosztott a 12V-os ága, és le tud adni 300W-ot, a kérdés az, hogy az elég-e? Jelenleg is Corsair tápom van, a 8 éves konfigomból csak a VX450 maradt meg, de tudom, nyilván azóta változtak a dolgok, lehet, hogy a VS350 egy rakás szar attól még.
Az FSP 400W-60APN ugye kiesik, mert az is kettéosztott 12V-os ágakkal rendelkezik.
CM Extreme Power Plus 500W van még ami nem a hulladék kategória ránézésre, arról mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Cyberpunk 2077
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest