Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
Viktor77 #80227 üzenetére
Szerintem minden jól be van lőve, az integrált VGA is engedélyezve a dedikált mellett, AHCI mód van, 64bit HPET, de mire gondolsz pontosan, ez a lap nem képes UEFI-re...
bergo99 adott el egy ilyen összeállítást év elején, ő sem érti, mi lehet a gond, bár az ő VGA-ja windforce példány volt, ami 6-os pint igényel---
Ez a dupla ventis fajta pedig nem igényel + tápcsatit, nincs is lehetőség rádugni egy 6-os pint sem, én is tapasztaltam, hogy ilyenkor előfordul ilyen inkompatibilitás...
Érdekes, hogy a lapon 2.0 PCI-e szerepel, míg a giga oldal mégis 3.generációjúnak írja a PCI sínt: https://www.gigabyte.com/in/Motherboard/GA-H61M-D2-B3-rev-10#ov
Gyanítom, az lehet a gond, nem bírja felvenni a szükséges áramot a sínből a vga, de inkább ennek terhelésnél kéne mutatkoznia, nem??
Szóval felejtsem el ezt a kombinációt...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest