Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osii
tag
Sziasztok, egy ati hd4830-as vga-rol lenne szó. Minden azzal kezdődött, hogy kissebb játékoknál (pl. League of legends) sokszor fps csökkenés törtét és elkezdett laggolni az egész, a másik variáció pedig azvolt, hogy más játékoknál spontán leállt a gép, túlmelegedésre gondoltam vettem egy pasztát gondoltam újrapasztázom, de mikor hazajöttem bekapcsoltam a gépet a biosban és a betöltő képnél csíkozódott a kép és a windows nem állt fel. Kivettem 1 napig használtm az integráltat, de csak próbaképp mégis rákentem a pasztát és visszaraktam és msot műkődik. Szóval az a kérdésem, hogy örüljek és mostmár jó lesz vagy valószínűleg megint jelentkezni fog a probléma szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest