Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Vettem egy Nokia 100 telefont , első naptól kezdve 1 nap alatt lemerült az aksi, holott készenléti időre 800 órát írtak. (ami persze túlzás, de 24 óra alatt teljesen lemerült 0 használat mellett), szervizbe beadtam (bolton keresztül) és most amikor visszakaptam, ugyanúgy 1, max 2 nap alatt lemerül az aksi 0 használat mellett. A dobozban, amikor átvettem a boltban szervizelés után, találtunk egy érdekes fecnit, amit se én, se a boltban dolgozó szakemberek nem értettek.
"Amennyiben továbbra is fennáll a merülési hiba, akkor forduljon mobilszolgáltatójához SIM-kártyájának megújításával kapcsolatban."
Létezik ilyen, hogy SIM miatt merül le 1 nap alatt a telefon?
( Ez a sim egy Nokia 3410-est is végig szolgált, szóval nem mai darab)
2 hétig volt nokia szervizben nem világos, hogy adhatják vissza úgy, hogy nem próbálják ki, mennyi idő alatt merül le. -
szami777
addikt
Üdv, mivel a telefon topicja halott, gondoltam itt talán tudtok segíteni.
A telefon egy egy nokia 100-as lenne.
A telefon 2 hetes, de már az első nap is tapasztaltuk a következő hibát. Billentyűzár kioldásánál pin kódot kér. Ezzel nem is lenne nagy baj, de amíg billentyűzárba van, nem is lehet hívni a telefont. Így lényegében a telefon értelmét veszti. Opciókba megnéztem mindent és a biztonsági kód ki van kapcsolva. A pin kódot nem kapcsoltam ki, de azt csak bekapcsolásnál kéne kérnie. Sajnos a telefon nincsen nálam, mert nagyapámnak vettem, aki meg vidéken van. Esetleg van valakinek valami tippe, vagy vigyem inkább vissza. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Interactive Brokers társalgó
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Microsoft 535 és 640 (mindkettő W10)
- Retro mobil eladó! Sony Ericsson T310 + Kamera, dobozos!
- Evolveo Easyphone FP kagylótelefon, újszerű állapotban, garanciával - INGYENES FOXPOST szállítással
- Motorola E398 - Az MTV zenetelefon - Töltővel - Új akkuval
- Eladó saját gyűjteményből a képeken látható Sony Ericsson telefonok mind működik többnyire független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest