Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz fastleslie #111364 üzenetére
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Csupingo
veterán
válasz fastleslie #110360 üzenetére
Volt idő, mikor valami bányászvírus, vagy sima vírus álcázta magát ilyen néven. Ezekkel nézd át a gépet: Hitman, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes.
Ezt a drivert csak a gyártó oldaláról lehetett megbízhatóan letölteni.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
VoidXs
nagyúr
válasz fastleslie #110360 üzenetére
AMD vonalon nem tudom, de nVidiánál van egy "digitális hang" része a drivernek, ahol portonként ki tudod kapcsolni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Geller72
veterán
válasz fastleslie #109636 üzenetére
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #99572 üzenetére
A hybridboot-ra megoldás: shift nyomva tartása és úgy kell kikapcsolni. Akkor már F2-vel meg lehet állítani indításkor, és be lehet lépni a BIOS-ba. Ott kikapcsolható az uefi is...
A vírusokra és a trójai(ak)ra megoldás: SpyHunter és a COMODO Cleaning Essentials.
ui.: Az alibaba.com kéretlen felugróablakot a SpyHunter, a ProxyChanger-t a COMODO tudta elintézni.
A NOD32 csak sikeresen blokkolta, elintézni nem tudta őket. -
Benhill
senior tag
válasz fastleslie #99572 üzenetére
Az nem lehet hogy a pen drive nem jó?
Én már nem egyszer találkoztam olyannal, hogy maga a pen drive fajtája nem volt jó(nem bootolt be, csak tovább ment a win), mindegy hogy nfts, fat32 fájlrendszerű volt.
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #99570 üzenetére
regedit-ben
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Power
Itt kell az értéket 1-ről 0-ra átírni...
Kipróbálom! -
Kékes525
félisten
válasz fastleslie #99570 üzenetére
Az nem lehet , ilyet egy operációs rendszer sem tudhat, mert a BIOS elsőként töltődik be és ő adja át a hardvervezérlést az operációs rendszernek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz fastleslie #99567 üzenetére
Esetleg bios frissítés, alaplaphoz bios utility? Írni a gyártónak?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz fastleslie #99565 üzenetére
"Acer E5-532 miért nem akar USB-ről bootolni?" A BIOS-ban át kell álltani, engedélyezni kell az USB bootolását (first boot device).
"Az Istenért sem akar semmilyen gombra reagálni indításkor, se F2, se F12, se Del..." Gondolom bios belépés akart lenni... ctrl+f2, insert? Billentyűzet biztos jó?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz fastleslie #99275 üzenetére
A vírusirtás mindig akkor a leghatékonyabb, ha külső adathordozóról bootolva végezzük: Kaspersky Rescue Disk 10
A rundll32.exe nem vírus: Help me Remove rundll32.exe Virus
"rundll32.exe is not a malware file. It's a Windows component that lets executing a DLL file like an EXE file. Sometimes, the file gets replaced with a malware infected one, in which case, most antivirus software does all they can to have the original file replaced. If it doesn't work, SFC scan will replace the infected rundll32.exe file with the original file."Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Spet
addikt
válasz fastleslie #99275 üzenetére
Csokkentett modban probaltatok futtatni virusirtot?
Az nem virus alaphelyzetben, hacsak nem valami megfertozte. Valami dll fajl beragadt es lehetseges az terheli tul a rendszert. Volt valami driver telepites az utobbi idoben? Konfiguraciorol kaphatunk egy kicsit bovebb informaciot?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
quailstorm
nagyúr
válasz fastleslie #99136 üzenetére
gyári monitor driverek között próbálj válogatni, van PnP és nem PnP, én egy Asus-szal szopódtam annó
de nVidiánál volt custom resolution készítő, csak nem az volt a baj -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz fastleslie #99136 üzenetére
Nekem win7 frissült 10-re 4850-es kártyán de nem volt driver gondom.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
quailstorm
nagyúr
válasz fastleslie #98198 üzenetére
Teljesen normális, szokásos Gameloft minőség. Egyelőre úgy néz ki nem megoldható. Unintallálnod kell és másik Microsoft fiókon bejelentkezni. Abban az esetben az Xboxot ne engedélyezd, mentésre vigyázz és legyen facebookhoz kötve.
Én mázlista vagyok 8.1-en, hogy se nem laggol, se nem hiányzik pár pálya és még megy is. Viszont a csalók közé engem is berakott...
van saját topicja amúgy -
válasz fastleslie #85227 üzenetére
Ezzel próbáltad: [link]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #82372 üzenetére
Egyszerűsítek:
Már csak az L-RET és a R-RET maradt és hozzá
-ACZ_DET
FAUDIO_JD[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #82347 üzenetére
Ezt találtam:
[link]
E szerint ott sem tudták megoldani... -
őstag
válasz fastleslie #69503 üzenetére
Nekem anno total commander alatt látszottak az ilyen elpuskázott mappák.
Másik lehetőség, hogy fent a címsorba elkezded beírni a mappa nevét, amibe be akarsz lépni (pl.: g:\poresz) . Elvileg kiegészíti, de ha nem akkor végigírod, enter, és benne találsz mindent. Onnan kimented valahová, és visszamásolod.
Olajka02: Nekem is volt hasonló gondom, de nekem első telepítés után nem bootolt. Simán feltelepítettem egy Linuxot bootloaderrel együtt, aztán a Grub már elindult, onnan meg lehetett választani az Win-t.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Blue Eagle
őstag
válasz fastleslie #69007 üzenetére
Erre? Merre?
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #67005 üzenetére
Érdekes, ha már betöltött a rendszer, beáll 54-56 fokra 0% terhelés mellett. BIOS rendellenességre is gondoltam, de a 213-as van fenn (? honnan, mert a hivatalos oldalon 204, 211, 212 verziók vannak csak)
-
Belako
tag
válasz fastleslie #66671 üzenetére
Ráfújtam, pörög rendesen.
Rájöttem hogy a másik amivel próbáltam az eleve halott volt csak nem tűnt fel .
Próbáltam egy harmadikkal azzal nem volt semmi gond.
Így:
Most csak a ventit tesztelem
Leforrasztottam egy halott alaplapról a 4pines csatlakozót,egy molex kocáról megkapja most a 12v-ot (szabályzás nélkül), ami egy üres tára csatlakozik. De úgy fest a dolog hogy a venti halott. Egyszer más előjött direktbe is a nyekergés.
Még járatom kicsit és ha megint előjön akkor megoldódik a nagy kérdés.Köszi a segítséget.
Nyergeld meg a nagyot! Zsírszalonna nincs a tepertő kincs! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
-
Krisz79
őstag
válasz fastleslie #64512 üzenetére
Köszönöm.
Külső dvd is van itthon.
De ha rádugom Usb-re,nem látom a biosba.
Igy be sem tudom állitani 1 számú boot-nak.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
nonee
aktív tag
válasz fastleslie #64494 üzenetére
fastleslie!
másikkal is ezt csinálja...eddig nem vettem észre!
vagyis nem volt vele baj!heti egyzser ha beraktam vmi dvdét....:SA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
MacCaine
őstag
válasz fastleslie #61888 üzenetére
Ha reklámcucc, akkor hogyan kerülhet kereskedelmi forgalomba?
-
Intel fan11
őstag
válasz fastleslie #58554 üzenetére
hibernálás kivan kapcsolva. Csak a képernyő kikapcsolása van beállítva 5 percre. Most úgy jártam h ugyebár kikapcsolt a képernyő 5 perc után de hiába mozgattam az egeret nem jött vissza a kép. Esetleg vmi vga driver hiba lehet?
Battletag: hojszi#2983
-
Intel fan11
őstag
válasz fastleslie #58552 üzenetére
jó kérdés. 1szer történt csak eddig de azt sem tudom mitől ment a gépem és nem voltam gép előtt mire ideültem 101es kékhalál fogadott nyomtam 1 resetet azóta nem jelentkezett ez kb 10 perc
Battletag: hojszi#2983
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #58302 üzenetére
A windows mappában a system32 almappába kell bemásolni a atipdlxx.dll-t, ha valakinek szintén lenne problémája az ATI Tray Tools futtatásával!
-
Nokedli92
aktív tag
-
Nokedli92
aktív tag
válasz fastleslie #57425 üzenetére
Megnéztem de ugyanúgy rossz:\
Problémát jelent ha a garifutárral nem az eredeti csomagolásban küldöm vissza a kártyát? (IPON)
Üdv, Csaba
-
800.henrik
senior tag
válasz fastleslie #57440 üzenetére
A tápból kivehetem a ventilátort? Van sok hűtőbordám, olyan is, ami tápban volt...
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
800.henrik
senior tag
válasz fastleslie #57436 üzenetére
Az a baj, hogy amikor meleg a cpu, a tápventilátor 100%-on megy és hangos... Nem a gyári van benne, hanem egy kék ledes aerocool.
-
800.henrik
senior tag
válasz fastleslie #57431 üzenetére
A ház aljában próbáltam, a videokártyát nyomja a vezeték
-
800.henrik
senior tag
válasz fastleslie #57429 üzenetére
Ha egy 5.25" helyre rakom a tápot, nem lesz baja?
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #56696 üzenetére
A probléma valószínűleg a játékkal van!
A játékot hibásan bocsátotta ki a Snowblind cég, és még nem készítettek hozzá javító patchet!
Gondolom, egyre többen lesznek azok, akik találkoznak majd ezzel a hibával! -
Vakegérke
félisten
válasz fastleslie #56703 üzenetére
Értem.
No most ha visszaállítod a rendszert korábbi időpontra, és működik minden, a frissítés legyen ellenőrzött. Így ki tudod szúrni, hogy melyik az a foltozás, amely gondot okoz. Eltávolítod, nem kérsz belőle a továbbiakban, és kész.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
invasio
tag
válasz fastleslie #56700 üzenetére
Nem tudsz egy rendszer-visszaállítást csinálni egy olyan időpontra, amikor még gond nélkül ment ?
(egész biztos, hogy a szoftver-környezet változott meg...)Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Vakegérke
félisten
válasz fastleslie #56700 üzenetére
A kártya lemezén lévő driverrel próbálkozz. Talán bejön.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
pjen
félisten
válasz fastleslie #56698 üzenetére
"A driver újra lett telepítve, a legújabb az nVidia Weboldaláról".lehet ez a baj,egy régebbi meghajtóval esetleg jobban menne.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz fastleslie #56696 üzenetére
Megpróbálhatnál XP kompatibilitást beállítani a játéknak hátha alapon.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
draff
aktív tag
válasz fastleslie #56145 üzenetére
Na ja!
Azok olyanok is!Egyet azokból én is ismerek - valamelyik mobiltelefonnak a töltője olyan.
De azért én valójában drága cuccot nem bíznék rá egy "ilyen" csoda-szerkezetre. -
válasz fastleslie #56145 üzenetére
Csak hozok egy pozitív példát: Samsung telefon töltőre 100V-240V van írva.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
fabiangabor
csendes tag
válasz fastleslie #56147 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Felismerte a típust, de a biztonság kedvéért telepítettem a driver-t .
Egyébként ez valami elírás lehet a gyártó honlapján ugyanis a powerstrip nevű program azt mondja nekem, hogy 800x600-ban 160hz-t tud és 1024x768-ban pedig 120-at.Játékhoz mindig jól jön a 120hz 125fps mellé
Mindenesetre a powerstrip nevű programmal sikerült megoldani a problémát.
-
starpeter
senior tag
válasz fastleslie #55362 üzenetére
Akkor most mit csináljak?
-
draff
aktív tag
válasz fastleslie #55366 üzenetére
Menni fog, de nem fog annyira égetni, mert kissé alacsonyabb lesz a hőmérséklete.
Vagy a trafód fog jobban melegedni, hogy teljesítsen, azonban pont a trafó már nem bírja.Azért 30 W-hoz pákához kéne legalább egy 2,5-3 A-es tápegység.
Viszont a csak melegítéshez és a csak forrasztópákához nem kell kimondottan egyenáram!
A fizikai képletben az áram mindig négyzetes, tehát azáltal független az áram irányától.Meg kellene nézni - a belsejében - az egyenirányító előtt mennyi feszültség jön le magáról a trafóról ...
-
törölt tag
válasz fastleslie #55366 üzenetére
Én is így gondolom, de ami fontos lenne még, ha túlhajtom, mi megy tönkre vajon? A páka, vagy a trafó?
szerk: Mert 18V-nál ott a 37W, ami majdnem 40, viszont a feszültség 18 a 12 helyett. Igazából itt akadtam el
szerk2: daa-raa
Ja igen, potméter Amúgy DC Power Supply, azaz egyenáramú. Mert ilyenkor valami máshogy van? A forrasztópáka pedig gépjármű szivargyújtójához csatlakoztatható, ami nem tudom milyen áram
[ Szerkesztve ]
-
sklopp
őstag
válasz fastleslie #53439 üzenetére
Itt már nézted: [link] ?
-
föccer
nagyúr
válasz fastleslie #53434 üzenetére
Milyen OS-hez?
ödv , föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
spiritex
veterán
válasz fastleslie #51883 üzenetére
A Polgári Törvénykönyv szavatosságra vonatkozó rendelkezései előírják, hogy a kijavítást a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni, tehát úgy látom ezt a feltételt már teljesítetted!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
gamer187
tag
válasz fastleslie #47796 üzenetére
Nagyon szellemes vagy
-
DeNOx
tag
válasz fastleslie #47601 üzenetére
Hát igen, már másra én se nagyon tudok gondolni, még annyit akarok kipróbálni, hogy haverom gépébe megy-e egyáltalán ez a ram, nem-e gyári hibás. Bár kétlem, hogy a rammal lenne baj. Viszont ez jó ötlet amit írtál, ki is próbálom, ha tudok szerezni 2x2 GB ramot Szerencsére még élhetek a 8 munkanapos elállási jogommal és akkor vagy a pénzt kérem vissza, vagy veszek az árából olyan ramot amivel ment a lap. Köszönöm a segítséged!
-
anonymus89
addikt
válasz fastleslie #46990 üzenetére
Alakul már az olaj csak meg gyorsítja valamelyest....
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
unravel
őstag
válasz fastleslie #46982 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
-
Csabee.
nagyúr
Direkt nem adja. Múltkor még tudtam nézni ipaden, most nem..
Üdv: Csabee.
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, direkt nem adják, mivel így szól a szerződésük. Azaz nem lehet online adni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
toza
senior tag
válasz fastleslie #46736 üzenetére
de 35 perc kell h barmi megjelenjen a kepernyon nem aza kerdes h latja e a hdd t vagy mivan. mivel el sem jut odaig .. hanem h mi lehet a 35 perces gondolkodas oka.. amig eljut a logoig. live xp val voltmar dolgom ja. de ahoz is kell egy bootolo gep legalabb koszi
szegyen a futas,de faraszto...
-
gabika9206
csendes tag
válasz fastleslie #46675 üzenetére
Nem hiszem hogy a játéknak nem tetszene, mert még a régi konfommal jó volt, semmi ilyen baj nem volt. Én is a vga-t tartom ludasnak. Ma megpróbálom kiszűrni hogy mi a hiba.
Köszönöm válaszodat.
-
pockhome
senior tag
válasz fastleslie #46676 üzenetére
Nem, csak mint altalanos megjelenitot.
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
KTU
addikt
válasz fastleslie #46562 üzenetére
Mivel 2009 1. negyedévben forgalmazták az utolsó darabokat, igen simán tönkremehetett.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
syberia
veterán
válasz fastleslie #46559 üzenetére
A D cerka csak fűtésre jó, most olyan az időjárás hogy értelmet nyer
https://howbad.info/
-
Rivaul
addikt
válasz fastleslie #44648 üzenetére
Riva tuner sem menti el? Próbáld +. Esetleg nincs ere egy opció ami elmenti, nézz szét jól a programba.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
sutyesz96
őstag
-
unravel
őstag
válasz fastleslie #42358 üzenetére
Videónak jó lesz az a 320x240 felbontás 0.6 Mbit/s bitrátával.
A hangot próbáld meg mp3 helyett aac-be kódolni.KubanitoS: hirkereso.hu
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
addikt
válasz fastleslie #42358 üzenetére
Először azt kéne megnézni, hogy milyen videót vesz föl, és azután ahhoz hasonló videókat konvertálni a telóra.
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #37729 üzenetére
Megoldottam, némi segítséggel. a Windows bill +R. Előugrik a futtatás ablak. Ide beírtam: %appdata%
Kikerestem a Skype mappát, és a nem működő (vagy foglalt?) fiók felhasználói adatait töröltem.
Így már műkszik, mindössze annyi kellemetlenséggel, hohy a felhasználóhoz tartozó beállítások is az örök bitmezőkre kerültek, de azt fél perc újra beállítani... -
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #36537 üzenetére
A BIOS frissítést csak nem úsztam meg... a 3309-es kellett, hivatalosan ezt akkuproblémákra adták ki.
Win alól is ment a InsydeFlash alkalmazással, de kellett egy Fn+Esc+bekapcsgombos újraindítás is (amúgy csak felpörgött a venti és Win betöltésénél kikapcsolt...) Ez utóbbit nem értem, de a lényeg, hogy most már OK!
[link] -
spista222
addikt
Nekem is szokott játszani az ACER laposban az akku
Azt írja hogy hibás néha tölteni se tudja de még bír valamennyit(kb 1 óra). -
kjani18
őstag
Érintkezési hiba például, bepárásodás a hideg miatt, stb.
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
kjani18
őstag
válasz fastleslie #36534 üzenetére
Hagyd hosszabb ideig töltőn ( több óra) ha megindítja, utána tölthető lesz.
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
törölt tag
válasz fastleslie #36534 üzenetére
lítium akksi meghalhat egyik pillanatról a másikra, ha túlmeríted.
-
duduati
aktív tag
válasz fastleslie #36284 üzenetére
Ez k8t neo v alaplap, nem neo2, de találtam hozzá elvileg frissebb BIOS.
Nem is gondoltam bios update-ra, mert gondoltam hogy akkor be sem jönne semmi.
Amúgy lehet pendrive-ról is frissíteni, vagy a régi floppy-s megoldás lehet még?Eddigi segítségeteket köszönöm!
-
tikshow
addikt
válasz fastleslie #36001 üzenetére
Ha már működik akkor csak szoftveres hiba.
-
tikshow
addikt
válasz fastleslie #35998 üzenetére
Esetleg valamilyen Gef 4 van a közelbe? Úgy olvastam, hogy a 4200Ti megy, csak néha kifagy, de lehet csak a rendszer miatt. link
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz fastleslie #35993 üzenetére
E szerint a 9700pro megy a lappal.
Szerk.: Közbe olvasom, hogy másnak meg nem jó
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz fastleslie #35991 üzenetére
Nem csak BIOS frissítés kellett volna rá? Habár nem tudom, hogy az ilyen régieket lehet-e egyáltalán frissíteni, de gondolom csak lehet valahogy.
-
tikshow
addikt
válasz fastleslie #35989 üzenetére
Szerintem bármilyen AGP-s kártyát belerakhatsz. A kérdés inkább, hogy megéri-e.
-
Potyka03
senior tag
válasz fastleslie #35591 üzenetére
csak hangerő van,meg a realtek...amibe most nincs bedugva semmi,de ha az alaplapiba teszem be,akkor meg olyan mintha üvegből beszélnék....
amúgy ha a hangszórókat bedugom oda,akkor nem hallok semmit,de ha a mikrofont akkor meg olyan mintha üvegből beszélnék.
Ha a hangkártyába van bedugva a mikrofon akkor meg mintha a "konyhából" beszélnék...[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Vodar
senior tag
válasz fastleslie #34929 üzenetére
DC-ben megy igen. 64 bites rendszert használok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz fastleslie #34929 üzenetére
Ezek a modernebb memvezérlők már tudják az asszimetrikus DC-t. Így van nála is DC (ami amúgy nem egyenértékű a "klasszikus" DC-vel sebességben de az az alkamazások többségénél nem jön elő úgy sem csak a nagyon raméhes alkalmazásoknál).
#nincsbennetarcsi
-
marec1122
senior tag
válasz fastleslie #34799 üzenetére
ITT ilyen nincs
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
sgergi
veterán
válasz fastleslie #34796 üzenetére
Az ilyen hirdetések jelenleg nincsenek moderálva, de az új Hardverapróval minden ilyesmi probléma meg fog szűnni, automatikusan záródni fognak a hirdetések x idő után, illetve a helyet is pontosabban lehet megadni.
[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #31629 üzenetére
Megoldottam a kérdést, ez sajnos csak egy sima Ati 9000-es videokari...
Köszi a segítő jellegű hozzászólásokat![ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Itt a kepröl melyik?
orajel pedig ha sima, akkor 200-250, ha PRO akkor 275. ha meg XT akkor nem tudom[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
FRENK1988
veterán
keresd fel GAI fórumtársat mert nála megfordult pár érdekes VGA
vagy ha irsz egy S/N számot akkor a googli is tud segíteni[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz fastleslie #22723 üzenetére
Pedig azóta is agyalok rajta. Semmi nem jut eszembe.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
addikt
válasz fastleslie #22721 üzenetére
A windows képnézegetővel vannak társítva a képfájlok?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz fastleslie #22721 üzenetére
Májkrémszoft...
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Winchester95
őstag
válasz fastleslie #19190 üzenetére
Hdd sentinel szerint 108yiba gwn a 250gb osba.masikba amit nemhasznalok 1.
Ezek eddig is igy voltak. Nem torodtem veluk.de mostmar /egyre gyakrabban omlik ossze a bongeszo is.ku.a jo. En feladtam. -
Kreash
aktív tag
válasz fastleslie #19187 üzenetére
[link]
Itt néztem, érzékeli, az összes gombot benyomtam, amit egyszerre használhatok codban, meg a codokkal eddig is toltam, és egyszer csak nem érzékelte, aztán egyre sürübben. De van mikor meg jó, nem értem.
Amúgy kivan takaritva, alul felül.
Kb 2-3 hete jelentkezett a jelenség.
Ja és mikor megállok, tehát simán csak az R et nyomnám, ugy se mindig érzékeli :S -
Winchester95
őstag
válasz fastleslie #19185 üzenetére
Nem csinalok semmit a geppel es megint ujraindult bekapcsolas utan 2percre.
Valami otlet?masnak?
Csak a ramon van gari szoval remelem ha hibas is valami akkor csak az. -
megint én
őstag
válasz fastleslie #19185 üzenetére
Amúgy, szerintem nem melegedés lesz, már írta is (19168), h nézte, és kizárta ezt a lehetőséget. Ez valami más, RAM vagy HDD is lehet, pl. Bad sector, vagy hasonló gubanc, végig kell zongorázni mindet.
Ja, yútyúb vidis kérdésre vki? én *.wmv -re gondoltam, de hátha van jobb.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
válasz fastleslie #19178 üzenetére
Kb másfél hete tisztítottam ki, szóval ez így furcsa. Van még rá fél év garanciám, úgyhogy valószínűleg visszafogom vinni a botba.
-
Winchester95
őstag
válasz fastleslie #19169 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy érted de 100% Hogy az a baja?ha igen pontosan mit csináljak?
mit szedjek le?
Már megint csinálja rohadt idegesítő.kb 45percig 1óráig bírta a gép.
Rohadtul idegesítő.Hogy mindig kell lennie valaminek.. -
ron8
senior tag
válasz fastleslie #19176 üzenetére
Igen, felpörög, teljesen felhangosodik a gép, főleg, ha a szobában is meleg van alapból.
-
ron8
senior tag
válasz fastleslie #19167 üzenetére
Úgy csináljam, hogy elindítok egy játékot, közben pedig nézem everestben a dolgokat? hol kell nézni a hőfokokat?
-
ron8
senior tag
válasz fastleslie #19162 üzenetére
ati 5770 hd 1 gb
-
tikshow
addikt
válasz fastleslie #19023 üzenetére
igen az esetek 99%-ba én se csinálom csak emiatt, de miután egy win7et 30 perc alatt driverestől alap programostúl felpakolok nem nagyon visel meg
madmaxxx: ez egyértelmű, valószínűleg meg is lesz játszva, mert a kedvenc egerem
[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
válasz fastleslie #18174 üzenetére
Szerintem se de jelenleg nincs jobb ötletem.
Amúgy is ráfér.
Ja és win tűzfal off , vírusírtó off. -
GrandeP
addikt
válasz fastleslie #18167 üzenetére
èn már lassan egy magos p4-el sem kínlódok nem hogy p2-3-al....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
diox
tag
válasz fastleslie #15645 üzenetére
Bank kártyás megoldást támogatom amúgy
"mindenki okos, némelyek előre, mások utólag"
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest