Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz Wollf #130386 üzenetére
És megnézted fent van e a frissítés nálad?
Lehet hogy a proci túlmelegszik, ezért visszavesz és leesik az fps szám.
Néz be az azonnali alaplapos kérdések topikba is.
-
Top cat
addikt
-
Tim82
félisten
válasz Wollf #130332 üzenetére
Valamennyit igen, azt nem tudom, hogy teljesen megoldhatja-e a Te alaplapod a problémát.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Wollf #130324 üzenetére
A tápon kívül - amiről Pyttawrx is írt - még annak nézz utána, hogy az alaplapod VRM-je (itt egy rövid, áttekinthető magyar nyelvű cikk róla, ha esetleg érdekel) valóban elég-e az adott FX procihoz. Az FX procik esetén okozhat fagyásokat, kisebb akadásokat a nem elegendő VRM (függetlenül attól, hogy amúgy az alaplap támogatja az adott FX procit). Ezen, ha jól emlékszem, megfelelő, topflow kialakítású processzorhűtő segít, amelyiknek a ventije úgy fújja a levegőt, hogy hűti a VRM-et is, valamint ha meg lehet tenni, némi alulfeszelés is.
Hasonló gépem nekem is volt, az én esetemben FX6100-zal és Asus M5A78L-M/USB3 alaplap. Durva akadásokat nem tapasztaltam, mikroakadásokat igen, játék közben, az én esetemben nem volt hűtve végül a VRM.
Én itt kérdeztem anno a témában: [link] és itt is válaszolták meg nekem: [link] de amúgy ez az AM3/AM3+ alaplapok szaktopikja: [link] ez pedig az FX CPU-ké: [link] ha több konkrét tapasztalat, tanács kellene.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csupingo
veterán
válasz Wollf #130324 üzenetére
Gondolom nem a legjobb táp a piacon, de nem arra gondolnék elsőre. Nem melegszik túl a cpu, vga vagy az alaplapi vrm? Esetleg elmozdultak a sata kábelek. Alaplap driverei telepítve? Win újra lett telepítve? Alaplaphoz van újabb bios? Win eseménynaplóban nincsenek hibák? A win 10 feladatkezelő is mutatja az adott eszközök, programok terheltségét, ha jól rémlik. Ott sincs semmi gyanús? Akár a LatencyMon -t is lehet futtatni, talán az is jelez hibákat.
(#130325) Marci112233: ha nem áramtalanítod teljesen estére, akkor is nehezen indul?
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
orion1025
őstag
Nem tudom mi indul neked elsőnek, de megpróbálhatod, hogy origi dasht indítasz, utána FSD-t állítod be elsődlegesnek, majd legvégül a xex-t.Ha mindegyiknél ezt csinálja, akkor az egy keményebb dió.Kivezetés miképp van megoldva?Célszerű lenne a gyári HDD tokozás csatlakozójára rádugni, hogy ott elindul-e.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Rivaul
addikt
Próbáltad hogy a boxal formáztatod magának? Esetleg a boxra csatolva kösd össze a gépeddel s azon keresztül próbálj meg rá másolni. A 2 közül ha jó a winyó akkor mennie kell valamelyikkel.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Impressa
őstag
Akkor marad a fájlrendszer módosítása, mert 32 GB fölött NTFS-t használunk amúgy is. Egy FAT32 mappa csak bizonyos számú almappát és fájlt tartalmazhat (összesen 65536 bejegyzést). Egy-egy almappa, vagy fájl több bejegyzést is lefoglalhat magának (függ a fájlnevének hosszától).
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Teodor52
senior tag
Szia!
Működik nem msi márkával is!
A progi tudja a fényképezést,videó és hangrögzítést,a kártya gpu kihasználtságát hőmérsékletét,venti fordulatát százalékos és digitális értékkel,gpu órajele,memória órajele,kihasználtsága MB-ban,fps-t illetve a frame time-ot,és a játék dx verzióját!
Lehet tuningolni is!
Én is ezt használom rendszeresen!Használd csak bátran megbízható és okos kis progi az egyik kedvencem!
-
Rivaul
addikt
Arra értettem a választ. Ha úgy jobb akkor igen okozhatja. Nem bírja az a kártya, már az is csoda hogy elindul rajta. Túl sok neki s ezért leáll, te meg ilyen formában kapod róla a jelentést a win-töl. Bár nem voltál teljesen pontos te sem. Játék alatt dob ki vagy egy másik kártyára telepítetted a játékot s idő közben került ez bele? Én erre tippelnék s ebben az esetben nem éri el a létminimumot s ezt jelzi neked így.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Ha állítod az érzékenységet, frissítést akkor se változik? Ha nem akkor én sajna passzolom. Régen volt ilyen bajom de fogalmam sincs hogy oldottam már meg. Szoftveres a gond sztem akkor még szimplán kapcsolgattam mindent
-
Rivaul
addikt
laptopom van s nem igazán játszok egy jó ideje. A kollégák biztos tudnak segíteni. Ha belépsz a menübe s megnézed a bill kiosztást ott kell hogy legyen melyik gombra aktiválod a csapatbeszédet. Amennyiben kint win-be megy a miki úgy a játék alatt kell beállítani. Esetleg van egy külön bekapcsolása is az options-be.
-
Rivaul
addikt
-
BénaNyurga
aktív tag
Hát azokat meg nem lehet összehasonlítani de tényleg nézd meg a tesztet !
Fogj egy papírt keresd ki a képeken a kártyákat írd ki a számokat pl
ha azt írja az alacsonyabb pontszám a jobb leírod amelyik alacsonyabb az a jobb ha azt írja hogy a magasabb akkor meg értelemszerűen a magasabb...7950 és a TI660 között nagy a különbség
-
-
BénaNyurga
aktív tag
Komolyan megnézted a teszteket?
Többet fogyaszt kisebb a teljesítménye akkor mi a kérdés ? Mert én nem értem...Legközelebb nézd végig a teljesítményeket egyedül azokban tudja megszorongatni a 660TI a 7850-et ami játék nvidia-ra lett optimalizálva a többiben rendre 10-15 fps-t hoz a 7850! Cserébe kevesebbet is fogyaszt tehát egyértelműen nem hozza a 660TI a 7850 szintjét!
Olcsóbban fenntartható és jobb kártya a 7850
Pedig én NV párti vagyok[ Szerkesztve ]
-
zoli7610
tag
-
choco01
addikt
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
agressiv
addikt
Attól jobb, de van olcsóbb és hatékonyabb megoldás, ráadásul mindez egyszerre.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
-
choco01
addikt
Igen,de egyébként mint sok esetben itt is több féle képen kapni..
példáknak: Ez hasonló Sapphire de pici különbségek vannak hardverben.Ez Gigabyte edition Tripla hűtéssel!
Ezek proci órajelbe kicsit jobbak,és ventik szempontjából..én az aqua-sat és bestmark.hu-at nézném.
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
Fincsi,hát figyelj elég jónak ELÉG jó ,példának ezt küldeném: 5760x1080 eléggé meredek .
Hivatalos TDP 200 watt!![ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Szerintem igen,92.-ért jobbat kapsz..látod itt is olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
-
BénaNyurga
aktív tag
Milyen asztali gépet vegyek topik!-erre találták ki
-
tikshow
addikt
Cinebench tesztet néztem csak az FX-6100 ~3.5 pontot kap az 1045T ~4.5 pontot. De a Milyen processzort vegyek? vegyek topicba nálam egy fokkal tapasztaltabbak vannak, ők szerintem pontosabb képet fognak tudni neked adni a kérdésben.
-
kNG
senior tag
Daemon Tools helyett a Magic Iso (Virtual CD/DVD ROM)-ot ajánlom, ez garantáltan elfut, és működik!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
pocokxx
Közösségépítő
Sajnos ezt a játékot nehéz normálisan jtszani ATI kártyával... Nekem 7850 em van, és apró mikor lagok ugyanúgy előjönnek. Van egy olyan opció a beállítások között, hogy mikrolag ATI kártyák esetén (pipát lehet tenni mellé). Az megvan? Illetve, meg lehet próbálni régebbi driverrel, illetve a D3DOverrider (RivaTurnerben van) is sokat segíthet.
(#39308) Hunork
Nálam ugyanez... Sőt, ha felkapcsolom a lámpát, (úgyhoy a gép ki van kapcsolva) akkor bekapcsol a monitor, de kiírja, hogy No signal...[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest