Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz King Unique #132362 üzenetére

Köszönöm a választ! Azt, hogy én értettem valamit nagyon félre, némileg vitatnám, hiszen világosan leírtam a #132334 Danecay hozzászólásomban feltett kérdésemben, hogy milyen programot keresek. Inkább az értelmezéssel lehetett a baj, bár tény, hogy azt elfelejtettem leírni, hogy normál körülmények között bebootolt operációsrendszer alól elindítható programról lenne szó, valamilyen a Windows saját megoldásához hasonló, de némileg kiterjesztettebb lehetőségű programra gondoltam. A portable jelzőt egyébként sem a gépindításkor önmagukban bootolni és futni tudó szoftverekre értjük általában, hanem a telepítés nélkül futtatható programokra, még abban az esetben is, amennyiben a bootable programok is portable-k ugyanakkor :) Itt van pl. ez az oldal is https://portableapps.com, ahol bár nem néztem végig egyesével , de nem gondolom, hogy sok olyan van köztük ami boot-olni tudó lenne, mégis portable programokról beszélünk, sőt még az oldal neve is az. Ha nem így vankkor az oldal üzemeltetői és a portable programok készítői is fogalomzavarral szenvednek :)
    Na nem akarok én ebből vitakérdést csinálni, csak egyértelműsíteni, hogy mire gondoltam, na meg aztán, hogy teljesen őszinte legyek némileg az önérzetemet is piszkálja a kezdőmondatod. Igyekeztem tisztán és érthetően fogalmazni :) :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák