Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
-
Zolibaba24
tag
-
Intel fan11
őstag
válasz Zolibaba24 #56396 üzenetére
konkértan ilyen nincs csak annyit találtam h letiltom vagy engedélyezem a sata portot!
Battletag: hojszi#2983
-
Zolibaba24
tag
válasz Intel fan11 #56394 üzenetére
Biosban állítsd át a SATA kontrollert AHCI ról IDE módra
[ Szerkesztve ]
Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb!
-
dragonfx
veterán
tudja vaaki mér nem járt ma reggel az m3as metroba? 8előtt...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Intel fan11
őstag
üdv. xp-t akarok telepíteni, de a telepítő nem talál vinyót pedig a bios felismeri meg a win 7 telepítő látja is. Egyébként 1 satas vinyó van a gépben. Hogy tudom elérni h az xp telepítő lássa a vinyót?
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Adott egy gép amire új op. rendszert kellene telepítenem. (Alaplap: Gigabyte GA-P41-ES3G)
USB-ről szeretném felrakni, BIOS-ban be is állítottam, hogy onnan menjen a BOOT.
Gép újraindul, majd kapom az utasítást hogy , "USB-ről való boot-oláshoz nyomjon meg egy gombot." .
A gond csak az, hogy egyáltalán nem érzékeli a billentyűzetet a gép, tehát nem tudok neki utasítást adni.
BIOS-ban kikapcsoltam minden egyéb BOOT-olási lehetőséget, hogy csak onnan próbálja, ne menjen tovább, de így is kéri egy gomb lenyomását.Azért furcsa a dolog, mert a BIOS-ba betudok lépni, csak onnantól nincs billentyű amikor elkezdődne a BOOT folyamat. (ledek sem világítanak a billentyűn onnantól)
Próbáltam 2 fajta billentyűzettel, de ugyan az a jelenség.
Mindekét bill. USB-s , nincs a közelemben PS/2 -es, hogy kipróbáljam.Mit lehet tenni ilyen esetben??
[ Szerkesztve ]
-
draff
aktív tag
Látom.
Egyesek meg a finggal humor-bonbon-oznak - így hát csak válaszoltam rá.
Szakmailag - a szétvert számítógép kérdésében ... talán tilos?
Pedig szakmailag nézve - ha az ember nagyot durrant, van olyan hogy jön vele a "sógor" ...Hehe.
Ám akkor szép a világ, ha mindig röhögünk![ Szerkesztve ]
-
draff
aktív tag
válasz SOAD19 #56385 üzenetére
Nincs annak semmi baja, nálam működik.
Nem rontottál el valamit?Mellesleg - miért nem mész be valamelyik bankfiókjukba és kérsz tőlük egy kártyaolvasót?
Akkor mindig beléphetnél, amikor csak akarsz és nem kell hozzá sms, a beléptető kártyát meg ők adják hozzá.Nekem már csaknem fél éve az van, nagyon jóó!
-
törölt tag
Néha le kell vezetni valahol a felgyülemlett indulatokat. Embere válogatja, de pl én is ilyen vagyok, viszont sosem dúlnám össze a szeretteimet, de valamit kell, mert pokoli kínok között pusztulok, ha nem
általában mobiltelefonokat zúzok, de néha beérem egy egy kartondoboz összemarcangolásával. Hidd el, jó érzés, legalábbis jobb, mint benntartani. Pont mint a fing -
SOAD19
addikt
Hali!
A K&H-okhoz lenne egy kérésem/kérdésem, akiknek van e-bankja. Már tegnap estefelé, meg most se tudok belépni, nem kapom meg sms-ben a belépéshez szükséges kódot. Nálam van valami gebasz, vagy a rendszerrel van valami?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
draff
aktív tag
válasz laca000 #56363 üzenetére
Nekem szintén ilyen "hirtelen haraggal" széjjelrugdalt gépből került ki egyik-másik alkatrész a mostani gépemben, de ők köszönik - jól vannak.
Az alaplap sajna már teljességgel menthetetlen volt, a RAM-ból még lehet valami, a videokareszt már rég kidobtam (és nagyon nagyon sajnáltam), de a proci, a táp, a DVD író-olvasó és a vinyó (no meg a kábelek és néhány csavar) nagyon jól szolgálnak.
A drága ház az totál volt. ... mert még jól bele is lépkedtek ...Vannak ilyen emberek, akik nem alkotni, hanem inkább rombolni születtek ... az elmebaj sem mindenkinek adatik meg, na de ha mégis?. .......................... itt az eredménye.
-
draff
aktív tag
válasz Akcok94 #56329 üzenetére
Hát nem tudom, hogy egy külföldi árucikket terhelhet-e egyáltalán hazai ÁFA (a jelen magán-import keretében), de ha mégis igen, akkor viszont az ottani ÁFÁ-ját szépen vissza kell igényelni (ha van neki egyáltalán)
Mert nehogymá két helyen is megadóztassanak egyetlen terméket!A kettős adóztatás megszünésének ilyetén rendjéről létezik is valamilyen nemzetközi törvény.
Sose értem azt se, ha valaki sok cigarettát hoz be valahonnan, azt általában elkobozzák és rögtön csempészetnek minősítik, mert hát ugyebááár - nem fizetett utána adót.
Dehogynem fizetett!
Bizony ahol azt megvette, ott is van neki mindenféle adója! És azt szintén ki kellett fizetnie.
Még valami hologramos vámzárjegy is van ám rajtuk. Nem csak a magyar termékeken!Akkor viszont azt már ott a határon azonnal vissza kell igényelnie.
-
ricshard444
veterán
Szükségem lenne egy olyan programra (ha van) ami "növeli" a natív felbontást a játékoknál, pontosabban fogalmazva:
Ami becsapja a programot és mondjuk egy 1920-s monitoron 2560-s felbontást enged állítani/számoltat a VGA-val.
Ilyen ugye van nvidia szoftverben, de nekem most szükségem lenne egy olyanra amd-vel is, csak van rá valami mód.
Nagyon hálás lennék[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Zoli133
addikt
válasz VoidXs #56379 üzenetére
Csökkentett módban sem indul el a win7, login screenen ugyanúgy megfagy. DSDT tölrésről olvastam, de azt csak linux alatt tudom hogyan kellene. MOst dual-bootnak hála linux alól elvileg tudom piszkálni a rendszert, de semmire nem jutottam még.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
VoidXs
nagyúr
válasz Zoli133 #56378 üzenetére
Ha bármi frissül hardver szinten (kivéve PCI slotokon), akár a BIOS, vagy esetleg SATA módot váltasz, az eszközkezelőből csökkentett módban ki kell törölni a hozzá tartozó driverféleséget. Ha pedig nem tudod, hogy pontosan melyik kell, vagy kitörlöd mindet (és beláthatatlan következményekkel számolsz), vagy újratelepíted a Windowst.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Zoli133
addikt
Üdv!
A kérdés elég sürgős lenne, de nem találok semmit a neten.
Frissítettem z68as gigabyte alaplapom a beta uefi-ra a biost lecserélve. Nos Linuxba tökéletesen be tudok így is bootolni mimnden rendben. Viszont a Win 7 nem indul. Illetve elindul de mintha a driverek hibásak lennének egytől egyig, mert se egér, se billenytyűzet és 800x600as felbontás fogad a bejelentkezési képernyőn.
Mit lehet ezzel tenni? Így használhatatzlan a windows, pedig pár hete raktam újra, kell, hogy legyen valami beállítás, hogy használhassam."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
törölt tag
Üdv, azt tudja e valaki, hogy NAS-on, mappolt driveken milyen file managert, vagy protokollt érdemes/kell használni?
Abban eddig is biztos voltam, hogy nem jól csinálom, de mélyebben még nem jártam utána.
Jelenleg TC-vel mappolt driveken keresztül mozgatok/másolok, de ebben az esetben még azonos particio esetén is bejátszik a sávszélesség-korlát.
Valami olyasmit keresek, ami könnyen kezelhető, pl TC, és egy move (F6) nem gigabiten keresztül történik.
Köszönöm a válaszokat előre is, remélem érthető voltam -
-
törölt tag
Sziasztok
Tudok itt PH-n barátnak jelölni felhasználót? -
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #56341 üzenetére
Valaki?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Maateeo
aktív tag
válasz Jarod1 #56371 üzenetére
van rá valami mód, hogy ezt kiderítsem?
- azóta kikötöttem az ODD-t, mert eszembejutott, hogy lemezröl eleve nem különösebben szeretett telepíteni, mert vagy be se olvasta a lemezt, vagy 16-18x annyi ideig tartott mint .iso-ból a telepítés (pl. Shift 2), illetve 3-ból 2 írás rossz volt, szóval most tesztelem hátha az a hunyó...
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Maateeo
aktív tag
Srácok, segítsetek!
Asztali konfig (AMD 7750+, Radeon 4850, 4gb DDR2 RAM), tegnapi nappal frissíteni akartam W8-ról 8.1-re. Le is jött a kicsinek nem nevezhetö update, majd restartot kért. Megtörtént, elkezdte szépen felpakolni magát, de 79%-nál az egész gép lefagyott. Miután újraindítottam berakta magát recovery-be, de ott 35%-nál kékhalállal feladta a dolgot. Azóta a recoveryt sem tudta behozni, hát gondoltam akkor újratelepítem jobb híján.
Nem volt egyszerü a kör, mivel a bios bootscreen eddig tartott 1,5-2 másodpercig, most nagyjából 10-12, DVD-röl nem hajlandó bootolni, se Windowst, se Ubuntut. Nagynehezen sok kerülövel USB-röl sikerült felkönyörögnöm a Win8-at, bios bootscreen lerövidült 3-4 másodpercre, viszont a régi sebesség sehol, a WIN8 logon screenig tartó idö nagyjából 6-8x-sa az eddiginek. Feltettem egy office-t, meg a frissítéseket. Frissítések konfigolásába belefagyott 1x, restart után megoldotta problémamentesen.
Azóta óránként csontra fagyja magát az egész gép. (nincs összefüggés a fagyások között, egyszer videó közben, egyszer egyetemi lecke olvasása közben stb.) HDD-re gyanakodtam, 95%-os, erre alapozva kizártam a lehetöségek közül.
Mostanra viszont oda fejlödött az egész, hogy az utolsó fagyás után a bios bootscreet tovább tartott,a WIN8 töltöképernyönél megakadtam, pörögtek 15 percig a kis pöttyök, mondom akkor restart. Ezekután automatikusan recovery-be akarta indítani magát, de azt sem tudta betölteni. Itt állok, meglöve, nagyon kéne a gép használatra, mert a laptop nem az igazi...Minden segítséget szívesen meghallgatok, mert kezdek kifogyni az ötletekböl!
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
grrpowa
aktív tag
Vertem már darabokba én is a házamat bad company 2 közben nem is 1 x nekem is leállt a gép de simán betudtam utána kapcsolni viszont ha rázott a géped ott valami nem kerek az tuti
0631 7710098
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Mobilinternetet (USB-s modem) szeretnék megosztani Wifin keresztül, milyen lehetőségeim vannak erre? Gépbe dugós, Vodafone szoftveres mobilnethez lenne. Kellene egy router hozzá ha jól sejtem? Van konkrét példány, amit ajánlanátok erre a célra? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
ggg666
őstag
Azért de jól nézne ki én is oldalbarúgnám a 80 TB-os háttértáramat mérgemben, bekapcsolt állapotban biztosan meghálálná.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Elvagyok #56362 üzenetére
Egyszer egyik ismerősöm, mert második lett egy játékban, a szemem láttára rúgta szét az egész gépét.
Vannak ilyenek sajna..
Úgyhogy ez még a tűrhető kategória.
Ő csak "veszekedett" a géppel.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
-
törölt tag
Te kis páncélöklű....
-
MrRaszta
csendes tag
Sziasztok! A problémám az hogy, ma délután egyszer csak behalt az egerem, és idegességembe rácsaptam 1 kisebbet a gépház hátuljára ahol a táp van. A gép azonnal kikapcsolt, az alaplapon a zöld kis led világít, de nem kapcsol be a gép. A tápot szétkaptam, kitakarítottam, semmilyen hibát/sérülést nem láttam rajta. Akinek van ötlete légyszi írjon. ( Ha rossz helyre írtam bocsi! )
-
Zolibaba24
tag
válasz Intel fan11 #56347 üzenetére
Viszonylag olcsón kapsz már DirextX 9-es kártyát, ez már tényleg megért a cserére, vagy térj vissza xp-re ott még teljes értékű.
-
Intel fan11
őstag
válasz Zolibaba24 #56346 üzenetére
pont ezt szedtem le. Ettől van CF-es végű kékhalál! De eleve kézzel tudom felrakni az illesztőt ha ezsközkezelőben frissítem. Akkor ez lehet a baj 8.1es directxes a kártya vmi jobbat kéne belevenni! Élményindex is csak 1.0-t ad.
-
Zolibaba24
tag
válasz Intel fan11 #56338 üzenetére
Próbálj meg innen letölteni egyet : [link]
Bár ez egy DirectX 8.1-es kártya a Win7 minimuma pedig a DirectX 9 tudtommal, de egy próbát megér.
-
Intel fan11
őstag
válasz Intel fan11 #56338 üzenetére
Radeon 9250-hez nincs értelmes win7es driver mert nem találtam vmi ati catalistet felraktam de attol kékhalálozik. Vki segítsen !!!!!!
-
enginev3.0
félisten
Helló
Vettem egy 27" monitort, full HD, elindítom az NFS MW-t (régebbi) és nem fut teljes képernyőn, miért? Középen van a játék, körben fekete keret. A játékba nem lehet 1980-as felbontást állítani, de a régi 22" monitoron ment teljes képernyőn és az is FHD volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
STC Speed
őstag
Tud valaki olyan videoszerkesztőt ajánlani,amit könnyű kezelni,és zenét tudok alátenni,esetleg állítani,hogy ne csak zene szóljon,hanem a videóhangja is?
-
Intel fan11
őstag
válasz Zolibaba24 #56317 üzenetére
win7 hez nem kínál illesztő programot lehet ez a kárta nem megy win 7 alatt? nem találtam normális drivert!
-
Akcok94
senior tag
hali,
az up vásárlás csak pay-pal lehetséges mert nekem a többi lehetőség inaktív, másnak a sms/ banki működik? vagy csak később lesz elérhető?Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
harcikoca
senior tag
Van itt olyan, aki ért az adobe photoshophoz, és tudna nekem segíteni egy keveset?
AMD+Ati powee'R
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Az aida 64 szoftver használva azt látom,hogy a processzor hőmérsékletét többször jelzi.Melyik az igazi érték,melyiket kell figyelni?A CPU : 22 C
CPU Package : 33 C
CPU IA Cores : 33 C
Egy Sandy Bridge i5 2500 K tuning nélkül mondjuk egy battlefield 3 alatt meddig melegedhet?Köszi -
Akcok94
senior tag
üdv,
aki külföldi internetes oldalról rendel az eladási áron kívül mit kell fizetnie?
én amazon.com-ról rendelnék egy házat, a ház maga 69,99$ ingyen shipping-je van ezen felül más költség terheli? vámok? adók?
köszönöm a választ.Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
Lompos48
nagyúr
válasz szabolcs73 #56324 üzenetére
Ha egyáltalán lehet, akkor írja valamelyik könyvében.
-
szabolcs73
csendes tag
Sziasztok!
A lambdacomputer-nél vásárolt termékek garanciáját hol lehet érvényesíteni hiszen az üzlet már meg szünt?
-
szabolcs73
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy HP F2480-as nyomtatót hogy lehet reset-ni?
Választ előre is köszönöm!
-
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok az miért van hogy megnyitóm az operát és a feladatkezelöben 3-4 szer van ott de ugyanezt csinálja a chrome is
0631 7710098
-
Vakegérke
félisten
válasz starpeter #56315 üzenetére
Írd be az "about:conflicts" parancsot idézőjelek nélkül a címsávba. Kilistázza, hogy a gépeden milyen szoftver, vagy "csúnya" progi fut, amely bekavar.
A listán felsorolt progikat frissítsd, vagy tiltsd le, vagy pucold le, és/vagy vírus, spyware és Malware kereső progikat futtass, jó eséllyel találnak valamit.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Zolibaba24 #56317 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zolibaba24
tag
válasz Intel fan11 #56316 üzenetére
Szedjél le egy catalystet hozzá, ne azt a drivert használd amit a windows felrakott. [link]
-
Intel fan11
őstag
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám ,hogy nem rég újra tettem nem rég a gépemet és sokszor amikor google chromen megnyitok egy weblapot ,akkor hirtelen lefagy az egész gép, nem tudok semmit sem csinálni. Nem tettem fel drivereket ,de fut a "pokerstars" nevű alkalmazás rendesen ,de a weblapok nem .
Gépem adatai:
Alaplap: Matsonic MS9047C+
CPU: Intel Celeron 2000MHZ (1magos)
Winyó: 10GB (5GB szabad)
RAM: 512MB
OP: WIN XP 32BIT[ Szerkesztve ]
-
Zolibaba24
tag
válasz Intel fan11 #56313 üzenetére
Össze tudod kötni, ha van rca, scart, vagy svideó bemenet a tv-n Nem kell hozzá külön program. A videókártya megfelelő driverrel tudja és csak beállítás kérdése. Ki kell terjeszteni az asztalt, hogy két megjelenító legyen. Milyen kártyád van? A többi beállítás egy kicsit típus függő? Nvidia vagy Ati?
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
ami vga kártyán van svideo kimenet. össze akarom kötni tvvel. Milyen programot ajánlotok?
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #56311 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #56308 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
olyan problémám lenne, hogy próbálnék számítógépen dvdről telepítőt bootolni de ezt írja ki a gép:
cdboot: Cannot boot from cd - code: 5
boot failure from previous device..Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device
press any key when readymi lehet a a gond?
-
NasCa
tag
Hola!
A labda fel van dobva.
Alaplap: MSI K9MM-V
Memória: 2 GB DDR2
Proci: AMD Athlon X2 3600+ Dual
Oprendszer: Win 7 Ultimate
A BIOS-t most frissítettem Award 1.2-ről 1.7-re (mivel az 1.2-es nem ismerte fel a dualcore-os processzort), és azóta szinte használhatatlan grafikailag a gép. Pl. eddig simán lejátszottam egy 1080p-s videót fullscreenben, most viszont annyira szaggat minden, hogy 1080-as felbontással csak ablakban nézhető. (1280 x 1024-es felbontásban vagyok most)
A win7 alap aero témával fut, de gondolom ennek nem kellene ilyen problémát okoznia...
Valaki tud segíteni?Ja és a grafkártya Sapphire Radeon 3650 HD 512 MB AGP
-
NasCa
tag
Hola!
A labda fel van dobva.
Alaplap: MSI K9MM-V
Memória: 2 GB DDR2
Proci: AMD Athlon X2 3600+ Dual
Oprendszer: Win 7 UltimateA BIOS-t most frissítettem Award 1.2-ről 1.7-re (mivel az 1.2-es nem ismerte fel a dualcore-os processzort), és azóta szinte használhatatlan grafikailag a gép. Pl. eddig simán lejátszottam egy 1080p-s videót fullscreenben, most viszont annyira szaggat minden, hogy 1080-as felbontással csak ablakban nézhető. (1280 x 1024-es felbontásban vagyok most)
A win7 alap aero témával fut, de gondolom ennek nem kellene ilyen problémát okoznia...
Valaki tud segíteni?
-
Szafter
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis gyors helpre! Windows 8.1-et használok és semmiképp nem akar csatlakozni a Windows Server 2012-es RDP-re. Hogyan tudnám beállítani, hogy felengedjen?
Köszönetem előre is a segítségért!
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
Vakegérke
félisten
Csutkára egyetértünk.
Az én gépemben is van floppy meghajtó, rosszul is lennék, ha nem lenne benne. Egy éve tojt be a Samsungom, volt vagy (nem hazudok,) 17-18 éves. Vettem egy másikat, hogy teljes legyen az életem.
Igen, a floppy a célszerű a BIOS frissítéshez. Azonban nem mi frissítünk BIOS-t, hanem NasCa fórumtársunk. Neki nincs, így CD-t ír, vagy ha figyelembe veszi a linken olvasható leírást, akkor egy pendrive lesz a segítségére. A lényeg az, hogy sikerüljön, mi pedig drukkolunk neki.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
draff
aktív tag
válasz Vakegérke #56301 üzenetére
Ha egyszer a számítógép BIOS frissítését általában mindig valami floppy-ról szokták megcsinálni, egyszerűen nem értem, hogy minek annyit variálni? CD-ről .... meg pendrive-ról frissíteni. Oszt akkor sehogysem megy. ...
Nem egyszerűbb lenne guberálni egy floppy-t valami lomtalanításkor egy kidobott régi gépből, vagy akár még megvenni is lehet, a bontóban már pár százasért kedvedre válogathatsz.
Nekem minden gépemben (3 db.) van egy floppy egység, teljesen függetlenül attól, hogy soha nem használom.
De hááát neeem elfér?Ha meg hirtelen mégis kellene - neee - hát ott van.
-
dfdfdf
őstag
Helló mindenki Lenne egy kérdésem egy 1,6os atomos miniPCből varázsolható olyan médiaszerver amin nero media home futna és menne rajta kersztül egy 3D s bd50 es film?
-
Vakegérke
félisten
Ennek alapján pendrive kéne. Olvasgasd át, mennie kell a frissítésnek.
Egyébként a BIOS-ból kiolvasható, hogy melyik verzió van fent.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest