- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
- Microsoft Excel topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Béta iOS-t használók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #40177 üzenetére
rendszerben újra átnéztem most nem tapasztalható! És csak olyan oldalakon fordul elő amit újonnan nyitok meg! Ha CTRL+F5-el újra frissítem akkor általában bejön facebookon pl van hogy egyáltalán nem tölt be semmi képet... egyszerűen nem értem mi van vele... azért a 30mb-s nettel pikk pakk be kéne töltenie igazából még ha csak nem töltené be az ok van ilyen de hogy így félig színes sormintákat tölt...
Leginkább google-ban tapasztalható mikor képeket böngészek de ott 10 ből 8 kép ilyen mint a linkelt képen :S
és baromira idegesítő már 3x raktam újra a laptopot de ugyanúgy megmarad a hiba...AVG-van fent és full formázásnál a vírusnak illene eltűnnie... Másik gépre ugyanezeket a cuccokat rakom fel mint erre ott semmi probléma nincs...
Nem talált vírust én is gondoltam már rá...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest