Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Megőrülök már az új ssd-től. Vettem egy Samsung Evo 860-ast, de random és sűrű 100% kihasználtságot produkál. Friss telepítés, win 10 home. Először kikapcsoltam az erőforrás figyelő alapján a defendert, utána a win updatet, de még mindig szorakozik és most már olyankor is 100% kihasználtság és fagyás van, amikor az erőforrásfigyelő szerint semmi nem használja az ssd-t. Valami ötlet?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
fecaga21
senior tag
Valaki tud ajánlani olyan képszerkesztő programot amivel szögeket, fokokat tudunk szerkeszteni egy fényképre?
-
Cs1csó
félisten
válasz simpley #123295 üzenetére
Igen, DC-DC konverteres. A jele pedig az, hogy kipurcan pl. a HDD. Mint írtam érdemes venni egy UPS-t. Esetleg nézz be ebbe a topikba: Szünetmentes tápegységek (UPS)
20k-ért már olyan lehet venni ami megvédi a konfigot:
- a feszültségingadozásoktól
- a pillanatnyi áramszünettől -
simpley
őstag
Sziasztok!
fél-1mp-ig tartó áramkimaradás tehet-e kárt a tápegységben vagy a PC-ben?
tápegység: FSP HEXA+ 400Wsigned by simpley.
-
Csupingo
veterán
válasz kutga #123288 üzenetére
Akár riser, vagy gondolom ilyen merev 90 fokos is jó lehet.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha adott házba az alaplappal párhuzamosan (vagy bárhogy máshogy mint a gyári) szeretnék elhelyezni a videókártyát, ahhoz mire van szükségem? A riser erre való?
PCI Express 3.0 x16 foglalat.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Csupingo
veterán
válasz Starchm #123284 üzenetére
Akkor csak engem került el eddig a dolog, mert nem igazán láttam még 1000W feletti tápokat. (Azt hittem valami angol, vagy amcsi nyavalya. )
Gyorsan néztem egy másikat. Itt meg, nem. Akkor vagy tényleg régi dolog, vagy direkt kavarnak.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz rup1u5 #123282 üzenetére
Kapásból majdnem rávágtam, hogy miért nehéz sima tápkábelt szerezni, de második blikkre sántított már a kép is. Nem tudom mit szórakozik a CM. A többi tápján meg a nálunk elterjedtebb csatlakozó van.
-
Csupingo
veterán
válasz rup1u5 #123278 üzenetére
Talán ez. C19 tápkábel.
-
rup1u5
nagyúr
Írok már ide is, hátha itt tudtok segíteni!
Hogy hívják ezt a foglalatot és hol tudnék hozzá kábelt szerezni?
Erről a tápról van szó.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
toza
senior tag
válasz mezis #123275 üzenetére
nagyszeru.
eztakartam mondani pont h gyanus h manapsag mar csak low ESR es cuccok jonnek ki... 2019 februari a kapacitor.
tv meg kb 6+ eves...
szoval akkor valoszinu nem lesz baj.szerencsere volt benne 2 szaraz csotany is.-utcarol van-.
lehet mas gondok ele nezek :)koszi.
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
mezis
félisten
"mi az ESR ertek?" Majd rájössz, ha pár hónap után ez az elkó is púpos lesz. [link]
Ma már ilyen paraméterekkel általában csak "Low ESR" típusút árulnak.
Röviden: A korábbi, egyenirányított 50Hz-es hálózati feszültség simítására használt elkók a 100000Hz-es kapcsoló üzemű tápegységekben egyrészt hamar tönkre mentek, másrészt relatíve nagy a váltóáramú "ellenállásuk", ezáltal a szűrést (simítást) sem végzik megfelelően.
Az ipar ekkor hozta ki a 100000Hz-en is kedvező paraméterekkel rendelkező elkókat, de még mindig korlátozott élettartammal. Ma már vannak sokkal hosszabb élettartamú gyártmányok is.
Az ESR értéket vagy katalógusból tudod meg vagy megméred. Ez utóbbi műszer alkalmas elöregedett elkók kiszűrésére. Nem minden elöregedett (megnövekedett ESR értékű) elkó púpos.Google-nak: Próbáltam az ESR fogalomhoz oktatási anyagot találni a keresőjükkel, de csak üzletek tömkelegét találtam. Korábban ez emberbarátibb volt. Még néhány ilyen rossz tapasztalat és csak akkor fogom a keresőjüket hasznáni, ha vásárolni szeretnék valamit. Vagy még akkor sem....
mezis
-
mezis
félisten
-
toza
senior tag
udvozlet!
samsung 32b350f1w tv -nem mukodott- recsego aram kabel semmi eletjel..
a felpuposodott 10v 1200uf capacitor
cserevelve lett 16v 1500uf re ..most bekapcsol ,mukodik.
v es uf nel levo kulonbsegbol nem lesz baj ugye?!
koszonom
-
mezis
félisten
-
magellan2600
tag
Üdv!
Adott egy gép a következő specifikációval:
Alaplap: Asus P5G41T-M LX2/GB/LPT
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E7500
RAM: 2 GB DDR3-1333 DDR3Első hibajelenség, hogy eltűnt a hálózati kártya az eszközkezelőből. Mintha nem is létezne. Gondoltam, hátha a BIOS-ban van valami gubanc, megnézem, viszont ekkor jött a következő meglepetés, hogy a BIOS, a belépés pillanatában teljesen megfagy. Nem reagál semmire, valamint az óra is áll egy helyben. Viszont a gép minden gond nélkül betölt.
BIOS resetet próbáltam, valamint a csatlakozókat kihúztam, visszadugtam, hátha valami kontakthiba, de semmi változás nem történt. Az eszközkezelőben az ethernet kártya egyszer jelent meg a rejtett eszközök között, de sárga felkiáltójel volt mellette.
Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne még esetleg megpróbálni?
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Az imént vettem egy asus cerberus mech billentyűzetet és van egy kis gondom vele. Sehol nem találom az érzékenységre irányuló beállításokat. Aztán elég idegesítő amikor lenyomok egy betüt és megjelenik 6 db belőle. Nem tudja valaki hol tudom ezt állítani?
köszönömHa ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
-
Essejó
veterán
válasz plejik #123254 üzenetére
Ilyet keress: VGA Switch
Olyan 60 méter lehet a gép és a távoli monitor távolsága.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
jerry311
nagyúr
Mennyire tavol?
Vannak 10-15 meteres kabelek is, meg mindenfele egyeb megoldasok.
Vagy pl. a szerver-kliens megoldasok, ahol a TV-n van valami vekony kliens (minipc, rrapsberry pi, stb), aminek az egyetlen feladata video-t streamelni vagy egy adott weblapot megjleniteni es percentkent frissiteni.... -
plejik
addikt
válasz FistXL #123255 üzenetére
Csak 1 pc lenne, a többi monitor csak önmagában lenne, és ugyanazt kell az összesnek megjelenítenie. Tehát az lenne az érdekes, hogy hogyan tudom őket a pc-hez kapcsolni.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítséget vagy ötleteket, hogy hogyan tudnám azt megoldani, hogy egy pc-ről több monitorra kiküldjem ugyanazt a képet. Ez lehet 3 de lehet 5 monitor is. Ezek a monitorok messze vannak egymástól. Ebben kérném a segítséget.
Előre is köszönöm!
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Cs1csó
félisten
válasz Oposzumtoszó #123251 üzenetére
Több topik is van ami ezzel foglalkozik, ugyanis van átfedés, de pl. ezek: [link] [link]
A "Milyen házat vegyek?" topik - az utóbbi - annak is fontos része a ház hűtés.flash-
A Lidl-ös szerszámok, gépek jellemzően jók, szerintem tehetsz vele egy próbát, feltéve ha az árát kedvezőnek ítéled, mivel a legnagyobb előnye a jó ár/érték arány.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Lidl csavarhuzokeszlet mennyire jo?
Ahogy nezem cróm vanádium
Olyan kellene ami nem törik ki elso haszmalat utan -
senior tag
Sziasztok!
Anno olvasgattam egy topikot, ahol a számítógépház hűtése volt a téma, de nem találom. Tudna valaki segíteni, hogy milyen néven keressem?
Köszönöm!
-
Ispy
veterán
válasz geryyyy #123245 üzenetére
Van egy dell 2913wm monitorom, ami eddig remekül ment egy delock displayportos kvm switchel, viszont mostanában azt játsza, hogy ha kikapcsolom a monitort, akkor utána nem tudom bekapcsolni, se kép, se hang, olyan mintha megdeglett volna a dell. De aztán rájöttem (miután 3x kiszedtem a helyéről és máshol is kipróbáltam), hogy a monitor jó, csak a kvm switchet nem szereti, ha a displayport ki van húzva, akkor be tudom kapcsolni a monitort. Ha bekapcsolt állapotban dugom rá a switchre, akkor megy rendben.
Valakinek valami ötlet? 3 évig használtam, nem volt vele gont, most kezdte ezt a dolgot.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
mezis
félisten
válasz geryyyy #123245 üzenetére
- Kimaradt még, de gondolom volt a UPC CB-nél csatlakozó dugóknak felcserélése.
- Nagyon valószínű az UTP kábelnek vagy csatlakozójának (bekötésének) a hibája vagy alaptulajdonsága miatt akkora a sebesség, amekkora.
- UTP kábel teszter.
CAT 5 :100Mbps, CAT 5e : 1000Mbps, de a görbületi sugár nem lehet kisebb a kábel átmérő 20-szorosánál. Ezt befűzéskor nem mindig sikerűl biztosítani.mezis
-
geryyyy
tag
válasz mezis #123244 üzenetére
- Átvittem oda a laptopom, megmértem, ugyanaz, mint a "másik" laptop esetén, viszont ahol használom, ott pedig jóval magasabb értéket mér. (Egyébként 160 Mbit/sec körül mér mostanában a modem melletti gépről is kábelen, de ez már egy másik kérdéskört feszeget, tölteni viszont 30 mb/s körül töltök)
- Nem fali csatlakozóban végződik, hanem az a kábel fut végig a padláson, amelyiket csatlakoztatnék a laptopba.
- Képes igen
@jerry311
Köszi a választ. A feliratot nem látom a kábelen, legalábbis ami látható a kábelből, azon a részén nincs. A padláson van átvezetve, elég bonyolult felmenni, azért nem tudom ellenőrizni. Az, hogy megvan-e törve, az egy remek kérdés szintén, látható helyen nincs, de hogy odafent mi a helyzet, azt nem tudom, de én igazából erre gyanakszom. Ezért is keresnék valami helyettesítő megoldást. -
-
Soma01
veterán
Köszi szépen mindenkinek!
Így küldtem el, ahogy írtam. Szerintem rendben lesz. Majd szólnak, ha nem. -
Borisz76
veterán
válasz Soma01 #123240 üzenetére
Régen - 10 éve - mikor még írtam CD-t, DVD-t, akkor a 700MB-s CD lemezre fel lehetett írni 702-703 MB-t.
Filmeket kódoltam 1 és 2 lemezes méretre..... és ki akartam használni a teljes elérhető kapacitást.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Soma01
veterán
válasz Csupingo #123238 üzenetére
Sorozatgyártás lesz és nem kaptam pontosabb infót. Szerettem volna biztosra menni és jó minőséget akartam kiadni a kezemből amihez maximális fájl méret kellett egy határon belül. Persze pár megabájt nem számít a minőség miatt. Most kb. 703.600.000 bájt az anyag és ez kb. 100 db fájl. Szerintem belefér. Annyit mondtak csak, hogy 80 perces lesz a CD amire teszik majd és abba férjek bele.
-
jerry311
nagyúr
válasz geryyyy #123235 üzenetére
20 (vagy akar 100) meteres UTP kabelen 100 Mbps-nek minimum at kell mennie, de ha legalabb Cat5e es jol van bekotve akkor 1G is. Itt a sebesseg nem tavolsagfuggo mint az ADSL-nel.
Nezd meg a kabelen a feliratot; Cat5e vagy Cat6 amit latni szeretnel rajta.
Ne legyen megtorve seho, ne legyen serult, csatlakozo jol legyen rajta, csatlakozo elott ne legyen hosszan szetszedve a csavart erpar... -
Csupingo
veterán
válasz Soma01 #123237 üzenetére
Nekem az rémlik, hogy pl. a 700-at simán rá tudtad írni. Számolta közben az író progi és 700-ig nyugodtan pakolhattad rá a dolgokat.
Ennyire aprólékosan, bájtokban miért olyan fontos? (Túlirással még pár MB-ot is engedett.)[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Köszi!
Úgy láttam én is, hogy 700 MB biztosan ráfér. Azaz 734.003.200 bájt. De olvastam már 737.280.000 bájtot is. Csak ezt nem sikerült kiderítenem, hogy ez a hasznos adat tárolására felhasználható tárhely, vagy ebbe bele kell férnie a fájlrendszernek is?[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Soma01 #123233 üzenetére
Szia!
Pontos érték általánoságban nem adható meg, pl:
De pl van 70 80 90 perces CD, amire nyilván különböző adatmennyiség írható.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
geryyyy
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: UPC 500 Mbit/s otthoni internetünk van. Azt tudom, hogy ez a maximális sebesség, a garantált az viszonylag alacsonyabb. Connect boxból össze van kötve a modemmel 2 laptop és 1 PC.
1 PC és 1 laptop esetében ugyanolyan magas sebességet mérünk / nem akadozik skype (ilyen netnél azért ez minimum alapnak kéne lennie), de a másik laptop esetében 30-50 Mbit / s sebességet mér maximálisan. Ez a laptop van a legmesszebb a modemtől, sajnos az nem mozdítható. A padláson van átvezetve egy viszonylag hosszú (20 méter rémlik, de lehet hosszabb) UTP kábellel abba a szobába. Azzal tisztában vagyok, hogy minél hosszabb az út, annál nagyobb az adatveszteség.A kérdésem az lenne, hogy ezesetben lehet-e helyettesíteni az UTP kábelt, ami hasonló funkciót lát el, mint az, tehát messzebbre továbbítja a modemből minimális veszteséggel a jelet. Wifi ott, abban a szobában kb hasonló értéket mér. 2,4-n hasonló, 5.0-n pedig még annál is kevesebb.
-
Soma01
veterán
Azt mondjátok már meg nekem légyszíves, hogy egy CD-re mennyi hasznos adatot lehet írni pontosan? 80 perces CD-re gondolok. Esetleg a nyomott (préselt, gyári) adat CD-kre más vonatkozik (CD-ROM)? A kérdés, hogy bájtra pontosan mennyi a felső határ?
[ Szerkesztve ]
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz hackeeeee #123226 üzenetére
Pont, hogy hármas kellene, mert az több áramot fel tud venni. Feltéve, hogy a gépnek van olyan kimenete, de általában ami 5 évesnél nem régebbi azon szokott lenni.
"USB 2 provides up to 0.5 Amps x 5 Volts = 2.5 Watts. USB 3 provides up to 0.9 Amps x 5 Volts = 4.5 Watts"
Az xbox adapterről semmit nem találok, szóval valahol 2.5W alatt van, ha USB2-es. Egér, bill ha valami sima akkor 0.5W darabonként. Talán belefér egy USB2-es hubbal is, ami biztosan elviszi az meg egy USB3-as hub.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy egy lapról, 3 darab USB-s periféria vevő (1-1 egér/bill és egy xbox wless adapter) elmegy egy sima usb hubról, vagy ennek már külső tápos kellene inkább?
USB 2.0 lesz, mert minél egyszerűbbre lenne szükség.
Köszi!
Véleményem szubjektív...
-
Teasüti
nagyúr
Meleg levegővel ültetek be én is. De kellene spéci fúvóka, amivel egyszerre lehet lemelegíteni az egész chip-et. Ilyen fúvókáim nincsenek. És még nem csináltam próbavásárlásokat ebay-en sem.
Nekem ez így még nem működött, mint a videón.
Nekem megég a NYÁK, ha össze-vissza fújkálok.[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
válasz Teasüti #123222 üzenetére
mert meleg levegovel illik ...
nem forrasztoval.normalis worksztesonod van akkor jo minosegu fluxal megfelelo hofokon 10 mp sincs az egesz...
thats what she said...
[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
válasz Teasüti #123219 üzenetére
koszi...
talatam.. 2x5db volt 1200 huf . de akkor mindegy.
es ha egymas melle rakom akkor nem maszik at az adat?Sub-ZeRo- bibis lett es szepukkadt.magatol olvadt igy ossze...
tehat akkor egesz lapot cserelni kell :( 20k..meg mindig megeri..
vagy van egy masik nem mukodo lapom..nyilvan arrol at lehet dobni!
koszi
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Mármint arra a nagy bunkóra gondolsz középen?
Dióhéjban: nem cserélhető.
Kicsit hosszabban:
Az egy mikrokontroller. Programozni kell.
És sajnos nem annyi, hogy tolsz egy FW upgrade-et a Logitech szoftveréből. Ha találnál is ilyen chip-et a piacon, az valószínűleg üres lenne és először be kéne égetni egy bootloader-t, ami le tudja tölteni a firmware-t.[ Szerkesztve ]
-
-
toza
senior tag
udv...
keresd a gibat a kepen...
[link]logitexh g920 main board
ezek a csippek cserelhetok siman vagy programozni kell vagy hogy van ez?
koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz zeus_2k14 #123215 üzenetére
USB szabvány 5 méterig van specifikálva. Ez a max. Aktív USB hubbal ki lehet tolni újabb 5 méterre. Vagy veszel egy aktív USB kábelt, ami lényegében egy 1 portos HUB beleépítve a kábelbe. A linkelt változat elvileg jó is a nyomtatóhoz, ha USB-B port van rajta (általában az).
[ Szerkesztve ]
-
NightGT
senior tag
válasz Marci112233 #123210 üzenetére
Megoldódott. Egy háttérben futó apró program volt a ludas. Képes kilőni a netet, bár nem erre volt beállítva...el is feledkezdtem róla, hogy létezik.
Köszönöm a tippeket
[ Szerkesztve ]
Speed is the only truly modern sensation
-
Marci112233
addikt
válasz NightGT #123209 üzenetére
Írtad hogy pár drivert újraraktál. Nos én elsőnek azt javaslom minden drivert tegyél újra alaplap gyártói oldalról leszedve. Ha nem javul akkor Win újratelepítés. Más ötletem nincs.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
NightGT
senior tag
Sziasztok,
Ethernet problémával fordulok a topichoz. Tünet: inteles gépben, z370 lapon (I219-V az ethernet csatoló) a win10 ma reggel óta magától disabled-re teszi az ethernetet. Manuális indítással a net egy pillanatra visszajön, aztán 22es kóddal disabled megint.
Hardveres hiba kizárható, a net a gépen lévő backup win7en hibátlan. Ugyanígy, a win10et safe mode with networking-el indítva az ethernet elindítható manuálisan, nem dobja el...
Töröltem-újraraktam az alaplapi chipset és ethernet drivert, nvidia drivert természetesen DDU-val, manuálisan kilőttem kb minden programot a háttérből...az ethernet disabled. Power saving funkciók mind kikapcsolva (igen, a hálózati kapcsolaté is) :) Vírus sincs a gépen (zonealarm, malwarebytes)
Kezdek kifogyni az ötletekből, megköszönnék bármilyen segítséget még a format c:-n innen
Speed is the only truly modern sensation
-
Marci112233
addikt
válasz Teasüti #123198 üzenetére
Ha NAS-ba gondolkodsz akkor annak ez a topikja. Milyen NAS-t vegyek?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Cs1csó
félisten
válasz baritz1995 #123197 üzenetére
Milyen módon frissült Windows 10-re, tiszta telepítést csináltál? Ha belső upgrade volt akkor kipróbálnék egy tiszta telepítést (hagyd a driver-ek telepítését a Windows-ra nem kell manuálisan vadászni pár kivétel pl. a VGA driver az mehet manuálisan)
Teasüti
Itt van pár topik ahol ha vázolod a konkrét igényeidet tudnak segíteni: [link] [link]
Szerintem a legideálisabb egy NAS (az igényesebb megoldás valami gyári legalább 4 lemezes előbb utóbb mindig a hely lesz kevés ezért nem írtam 2 lemezest bár ha szűk a büdzsé még az is jó 2db 4-8TB-os lemezzel és persze mellé esetleg egy felhő tárhely.)
gergo07
Jelenleg még az Cat5e szabvány a legelterjedtebb de nézd meg neked milyen van most vagy az eszközeid mit tudnak. Márkába passz pl. Equip mint márkaA nyomtató kábelnél 5-10 méter nem probléma nekem volt külső USB-s HDD-m ilyen hosszú kábellel a géphez kötve és azt nem szerette (külső áramforrásos megoldás tehát nem ez volt a gond hanem simán a távolság)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest