Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Satyricon

addikt

válasz Essejó #116922 üzenetére

Hát hallod, fogalmam nincs, mi van a gépeimmel...

Mindkettő nagyon hasonló felépítésű: 1. gép: Giga GA MA 770T UD3 2.0, 4x2GB Corsair Dominator GT 2000 MHz,MSI, GTX 285, AMG Phenom II X4 965 BE, Be Quiet BQT E500, vagy 550W, 2. gép: Giga GA MA 770T UD3 2.0 lap, 2x2GB Corsair Dominator GT 2000 MHz, Asus 9800 GT, AMD Phenom II X2 550 BE, Cieftec 450W.

A gond az, hogy mindegy, melyik géphez csatlakoztatok pendiveot, mindkét gép random írásvédetté teszi a hozzá csatlakoztatott pen-t úgy, hogy utána szinte használhatatlanná válik az eszköz! És tökmindegy, hogy 4, 8, vagy 64 gb-os az adott kütyű. Ez történt az Intel SSD-vel is. Nem először telepítek Win-t, az XP és a Win 7 gyári CD kulcsát még álmomból felébresztve is azonnal megmondom bármikor, ugyanis anno milliószor telepítettem újra a gépet. :DDD Szóval kizártnak tartom, hogy én csesztem el bármit is telepítéskor!

Szóval az SSD-t, az XP telepítőjével rendbe hoztam, meg tudtam formázni, úgy, hogy az összes, általam próbált Windows szoftver, és buherálás kudarcot vallott! Ami pedig a pendrive-okat illeti: Szerintem ezeken az XP sem fog segíteni, mert úgy gondolom, hogy a telepítő nem fogja őket látni. Szerintem...

Erre esetleg valakinek ötlet? Mármint az írásvédettség megszüntetésére

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák