Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz Aryes #112347 üzenetére
Egyetlen tört programom sincs, csak elismert szoftvereket használok, letöltés előtt ellenőrzöm a fejlesztő és a program hírnevét, amennyire tudom. Ennek ellenére amit csak lehet, a Sandboxie-ba telepítek. Nehéz pontosan visszaemlékezni, hogy kb. 15+ éve mit használtam a mostani szoftverek közül, de nem sokat. (Természetesen azóta már a frissebb verzióm van. ) Annak a néhánynak utána fogok nézni, köszönöm az ötletet!
Egészen biztosan nem került régi kábel a gépbe, az új HDD-hez mindig új kábelt is vettem, mert már szinte paranoiás lettem a hosszú évek alatt a témával kapcsolatban. Ráadásul legutóbb még azokat is lecseréltem, amikor végre sikerült bepattintósat vennem.
Leírom a neveket, hátha másnak is ismerős a helyzet. Azt hiszem, ezek már régen is voltak: IrfanView, IrfanView Thumbnails, Firefox, Total Commander, WinRAR, PhotoFiltre, Ashampoo Photo Commander. Az utolsóban nem vagyok biztos, talán még nem is létezett akkoriban. Majd rákeresgélek, hátha kapásom lesz. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest