Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Fix
tag
Sziasztok
Újabb probléma beállítom az új értékeket azaz a Q9450-es procihoz 400x7.5 így ügye kaptam 3.00GHz-et, az OCZ 1600Mhz 2x1Gb-os ram ami eddig 1333Mhz-en ment automatikusan be is tolta 1600Mhz-re a ram fesz értékét is hagytam automatikus beállításon.
Minden szép és jó nem villog semmi a biosban, hogy esetleg hülye lennék.
De windows felállásnál ott ahol már az "üdvözöljük" felirat van egyszerüen lefagy és ujra indul.
De miéééééééért?
Ja az alaplap am egy Gigabyte GA X48T DQ6.
Régebben félszemmel olvastam, hogy tuning előtt Gigagytes lapoknál a biosban nyomni kell
párosan két billentyűt ha valaki tudja írja meg.(bár kétlem, hogy ez lenne a probléma mert akkor már nem is engedné beállítani az új értékeket, vagy nem tartaná meg)
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Fix
tag
Sziasztok
Meg tudná valaki mondani, hogy ha beállítottam a gépet 3,00Ghz-ra és a ramot 1600MHz, hogy a rendszer információ miért 3,20Ghz-t lát, a memóriának még mindig miért1333MHz-et.
Valaki megtudná mondani, hogy ez miért van?
Lehet, hogy valamit el ba...am?Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Fix
tag
válasz localhost #36772 üzenetére
Köszi
Már most tapasztalható változás pozitív értelemben,csak az a helyzet,hogy úgy kezdi az átmásolást 7000kbit/s ami már elég jó de szép lassan vissza áll 1200kbit/s-ra.
Na ez miért van?
A commander beállításoknál a másolás/törlés-ben a gyorsabbat választottam de az értékeket hagytam amik voltak.
A segítséget előre is kösziAki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Fix
tag
Sziasztok
Volna egy azonnali kérdésem. (na jó ez volt a reklám helye)
Valaki tudna nekem választ adni, hogy két wlan-os gép között egy 54Mbps-os routerrel
miért csak max 1200kbit/s-os sebesség érető el? (total commanderrel mérve)
Lehet hogy csak egy ócska pipán múlik?
A routeren kell beállítani valamit?
Vagy csak a hálózati kapcsolatokon kell beállítani valamit?
Vagy ennyit tud ez a rendszer? (amit mondjuk kétlek)Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Fix
tag
Sziasztok
Valakinek van thermaltake purepower 680w-os tápja?
Mert nekem van egy és amióta meg vettem azóta olyan hangokat hallat minha íveket húzna belül a kondi (vagy mit tom én mi).
Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy 2006 valamikor vettem rá egy év múlva kezdte el ezt a cicergést akkor inkább kivettem és vissza raktam a dobozába.
Most a napokban kivettem a dobozából és ugyan azt csinálja mint akkor.
Arra is gondoltam, hogy nincs meg neki esetleg a minimum terhelés?
Vagy arra, hogy szarok már az alaplapon a fesz-szabályzók és ezt azok váltják ki a tápból?
Ha valakinek volt már ilyen tápja és ismeri a jelenséget vagy aki tud erről valamit az jelentkezzen plz.
Előre is kösziAki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest