Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Padree.c2
tag
válasz gombavadasz #14014 üzenetére
nekem az mp3-asom csinál ilyet.
az nekem bevállt, hogy csak azután dugom rá a gépre, miután bekapcsoltam, olyankor nem ír ki semmi problémát, és minden megy rendesen..
csak 1 ötlet, bár nemtom, h neked segít-e a gondodon, de remélem..Pp. ♠
-
Padree.c2
tag
nod antivírus, hacsak nem a kiterjesztett védelmi rendszerét használod.
azért még a manuális keresést, és letiltást, vagy kiirtást érdemes kipróbálni, mert valszeg a popupkillerek csak konkrétan a böngészőből indított popup felugrását tiltják le, ismerik fel.
amugy nekem ad-aware, és nod van fennt, ez a kombó eddig nem emlékszem, h bármit is beengedett volna, egy próbát megér.. sokat nem veszíthetsz.. mármint az ad-aware-re gondoltam.Pp. ♠
-
Padree.c2
tag
a helyedben IE helyett Firefoxot, mozzillát, operát választanám.
nekem firefoxom van évek óta, rengeteg beépülő modult lehet feltenni hozzá, tudsz blokkolni oldalakat, a popupokat alapból is letilthatod, de adhatsz meg kivételeket, ahol ez elkerülhetetlen, gondolok itt chatre, ilyesmikre.
sorolhatnám naphosszat az erényeit, de csak annyit mondok, hogy aki egyszer kipróbálta, az szerintem már el is felejtette, hogy van olyan, hogy internet explorer..
szerk:
bocs, most jöttem rá, h a FF, az firefox
szóval a gépedre valahogy mégis felment a dolog, mert ha firefoxot használsz, és IE-s ablakok jönnek elő, akkor IE-ben nézegettél vmi jókis szaftos oldalt, ahonnan felmentek a gépedre ezek a cuccok.
általában beteszik magukat autómatikus indításra, amikor indul az os, innen kell kiszedned, ha tényleg semelyik popupkiller nem segít.
szóval valszeg nem popupként aposztrofálja őket, hanem vmi kis program, vagy nemtudom a pontos megnevezést, ami bizonyos időközönként elindít egy [ pár ] linket.
remélem sikerül megoldani.[ Szerkesztve ]
Pp. ♠
-
Padree.c2
tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem. a kérdést részben már feltették, de félig sem válaszolták meg, ezért tenném fel énis.
vettem egy point of view GL1600XTR egeret, viszont a csomag nem tartalmazott semmiféle drivert.
a kérdés a szokásoson felüli gombok programozásának helye lenne, avagy egy az egérrel kompatibilis drivert tud-e valaki adni/küldeni/linkelni nekem.
a google nem segített.
válaszotokat előre is köszi:
-Pp-[ Szerkesztve ]
Pp. ♠
Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest