Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
veterán
válasz Aranygyerek #46498 üzenetére
Ez sajnos így van, nekem is megvannak a régi PATA winchestereim, és szinte semmire nem tudom már használni őket. Néha egy-egy mobilrackként adathurcolásszára jó, de már arra is egyre kevésbé, a SATA csatis gépek teljesen kiszorították őket.
Eladni meg nem lehet, mert van rajt pár szektorhiba..tomcsi23:
Köszi a tippet, én meg csak a fő hangerőt szoktam levenni, eszembe se jutott, h egyenként is lehetne állítgatni ezeket a különféle hangeffekteket. Néha pedig igazi "megrázó" élmény volt éjjelente egy-egy felugró hibaüzenet (mert hi-fi-re van kötve a gépem, és az meg alapból eléggé fel van tekerve, és csak a bill-en levő hangerővel szoktam állítgatni)..
Ez az amit sajnos a suliban nem tanítanak meg..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Aranygyerek #46490 üzenetére
Adatlapod alapján:
80+500+160+320160: tartsd meg rendszernek (elég, ugye?)
500, 320, 80: add el, és vegyél helyettük egy 1-1.5terást adatoknak.
Esetleg egyiket (80-as) tartsd meg letöltögetni (már ha teszel olyat egyáltalán).Külső USB-s merevlemez valóban sokkal lassabb, (nekem is van).
PCI-os kártyát szerintem is mindegy milyet veszel, úgyis egyformák.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Aranygyerek #46490 üzenetére
szerintem a márka tök mind1... mindegyiken ugyanazok az IC-k vannak...
-
operator10
senior tag
válasz Aranygyerek #2999 üzenetére
Magyarul ha nem spriccel elötte a doki, attól még nagy valószínűséggel nem hal meg otthon orák mulva a delikvens?
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
operator10
senior tag
válasz Aranygyerek #2988 üzenetére
Nem fogok. valami olyasmit hallottam, hogy nagyon minimális levegő ha "bekerül" tüdőemboliát okoz!?
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz Aranygyerek #2378 üzenetére
A tuning progival vissza is tudod venni a frekiket.
-
Dj Sügi
őstag
válasz Aranygyerek #2364 üzenetére
Na de már indításnál?Nincs tuningolva a vga!Winfosban meg 38fok szerintem az nem lehet gond!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
Aktív témák
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest