Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz D347HBR1NG3R #5012 üzenetére
Pl.: Memtest86 -al ellenőrízheted a memóriát.
-
(Bundás)
addikt
válasz nova001 #5042 üzenetére
Kis perverz, nem emékszel ilyesmire?
amit tiltunk fórumunkban:
"# "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
válasz Winner_hun #5041 üzenetére
D347HBR1NG3R: haverom használja valamikor ezt a nevet azért fejlödöt
komolyan korlátozza?? és nem lehet vaalmit tenni ellene ?
mert ez igy nem faja h lasab jön a torrentakinek kell everest irjon egy pmet és elküldöm
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
-
kisza25
félisten
Sziasztok! olyan programra lenne szükségem amivel ausztriából ingyen haza tudok telefonálni!eléggé gyenge a netem,mobil internet,ahol vagyok csak GPRS vétel van!elöre is köszi!
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
nova001
senior tag
chelost kérdést is lehet is felrakni? mert lenne kis bajom amit nem értek :S:S valaki ért itt valaki hozzá?
-
nyuzoka
aktív tag
Hali az lenne a gondom h. bios megfagy bootmenűben...(elemcsere+ reset voltmár)
-
paix
tag
sziasztok!
az azonnali kérdésem:
kell formázni egy új laptop akkuját (kb 16 óra töltéssel)? vagy ez is úgy működik, mint a lítium ionos mobiloknál, hogy azonnal lehet használni? mik az általános, aukkura vonatkozó szabályok ilyenkor?köszi!
[ Szerkesztve ]
-
attrax
aktív tag
Ja és aktiv-e a partíció?
Unterschreiben
-
Equitem
tag
Üdv!
Valakinek [erre] ötlete? A segítséget szívesen venném...
Elére is kösz! -
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek adódott egy kis gondja, mikor bekapcsolja a gépet ez fogadja: [link]
nem minden bekapcsolásnál csinálja, 10-ből 1x bejön normálisan. Mi lehet a gond? OP rendszer vagy hardver? -
(Bundás)
addikt
válasz joergie #4959 üzenetére
Kedves Gyuri,
Bugyiringón van egy komám: a bekötő úttól balra mész 25 métert, a lócánál befordulsz jobbra, és a harmadik legelő tehéncsorda után megtalálod.
Segítség: ha van a lakóhelyednek topikja, akkor oda beírod a kérésed. Sok ember foglalkozik digitalizálással, bár annál kevesebb ismeri a Super 8-as időket.
Nekünk is volt 8 mm-es szalagunk, odaadtuk egy kamerás csókának, aki ingyen átrakta anno még VHS-re, cserébe felhasználhatta az anyagot saját kisfilmjéhez.
Shooters, egyéb fényképész boltok is foglalkoznak drágáért digitalizálással, esetleg tudnak adni címeket. -
lakisoft
veterán
-
attrax
aktív tag
1 kérdés:Hogy lehet az hogy a több hónapja megszűnt(dn) torrent oldal ellenére még mindig húznak tőlem(ami ugyan nem baj)de nem értem...Valahol mégis él valami köztes hub vag valami?
Unterschreiben
-
attrax
aktív tag
válasz (Bundás) #5002 üzenetére
Gondoltam hogy a sok nyamvadt ápdét szórja tele a hdd-t.Amúgy sosem vettem még észre hogy miért is kell nekem az de mindegy azért biztos ami ziher ráengedtem a gépre.Ok akkor csekkolom a cuccokat amit küldtél.Köszi szépen!!Amúgy lol derültem a hsz-aidon,eiden izé mindegy csao!
Unterschreiben
-
D347HBR1NG3R
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, ha gépezek és folyamatosan csinálok rajta vmit akkor nincs semmi baj, de ha itthagyom kis időre, hogy menjen vmi letöltés akkor újra indul pár percen belül. Azt írja ki, hogy a rendszer súlyos hiba tán állt helyre.
(BCCode : 100000d1 BCP1 : 00000034 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000
BCP4 : F79748F0 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 ).
Nem igazán tudom, hogy mi lehet ez, ezért szeretném, ha valaki tudna nekem segíteni.
A választ előre is köszönöm.Jaffa jokes???
-
PPSH
őstag
hi emberek.melyik a jobb hangkartya:egy SB Audigy 4-es vagy egy SB X-Fi Xtreme Audio?melyik idotalobb es jobb hangkelto?
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
polarx
tag
Hello mindenki!
OLyan problémám lenne h vettem egy razer krait egeretmég kb két hónapja és most meg vettem egy logitech lx 710 billentyűzet egér kombót( wireless) , a billentyűzet király de az egér nem győzöt meg és használnám a razer-t, de az a gond, hogy amikor elindul a gépem akkor mindig felismeri a logitech egeret amit én eltávolítottam és így belassul a razer egerem, ha eltávolítom akkor nincs gond magához tér a razer, a kérdés h hogyan tudnám azt megcsinálni h ne találja mindig meg a logitech egeret hanem a razer legyen az egyetlen egér?igyekeztem érthető lenni
zé
-
imibogyo
veterán
Tudom, de van egy előlapi panelem, és jó lenne ha mindig kiírná az aktuális hőmérsékletet (tudom, hogy van rá progi is ami kiírja, mondjuk játék közben, de az meg feleslegesen eszi az erőforrásokat), egyébként meg nem gyári hűtők vannak a cuccaimon, és nem is az adott cuccok vezérlik a ventiket, hanem én potméterekkel, és ezért lenne fontos a szenzor. Huhh..ez részletes volt
(Bundás): THX
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #5005 üzenetére
Winrar-t használva megszűnt a probléma, winzip másolgat össze-vissza
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Van nálam egy winyó, amiről sok dolgot ki kell tömöríteni. A gépemben levő winyó 2 részre van partícionálva, XP-nek van 20 giga, a maradék meg a másik partíció. Namost a kitömörítésnél kell a temp mappa, ezt áttettem a D-re, D-re tömörítek ki, így kitömörítés után nem kéne, hogy ismét másolja a kitömörített file-t hanem csak át kéne helyeznie. Ezzel ellentétben átmásolja a file-t, mit ronthattam el? Ezt csináltam már többször is, eddig jól működött, így viszont ugyan olyan sokáig tart mintha a másik winyóról a D-re tömöríteném ki úgy, hogy a C-n van a temp mappa.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Bundás)
addikt
Ezek biztonsági másolatok az adott Update patch előtti környezetről. Ha bizonyos vagy benne, hogy az Update rendszer bevállt, elérted vele a kívánt hatást, nem akarod visszaállítani a régi rendszert (ala nem akarsz újra kövér lenni), nyogodtan eltávolíthatod a régi emlékekeket. Feleslegesek, mint a zsírleszívás utáni beföttezés.
A $hf_mig$ mappa tartalmazza tudtommal az információkat a frissített peccsekről, ergo szükséges a jövőbeli Update-hez, ne töröld.
Törlés: a felesleges regisztrációs bejegyzésekkel érdemes törölni ezeket, eme célt szolgjálja a következő >program<.
Manuálisan törlés: mappára jobb klikk, írásvédett kipipa, és törölhető.
Szerkesztve: ide találtam egy kellemes kis >leírást<.A program használata, és a kókányolás csak saját felelősségre, a kockázatokért és mellékhatásokért ASDasdAsD..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest