Aktív témák
-
Torry
addikt
válasz FerroChrom #38798 üzenetére
Az is van igen, de próbáltam kártyával is.
Egyébként msi honlapján nincs benne a támogatásban a Celeron-D. Csak én erre nem is gondoltam volna, hogy visszafelé nem kompatibilis -
lizakattila
senior tag
válasz 8nemesis8 #38801 üzenetére
Majd nézd meg az oldal forrását egy ilyen support list-nek.
Érdekes dolgokat lehet találni benne. (Ott pl szerepel a 710, 705... stb, ami a listában nem.)
Ezzel a világért nem azt akarom mondani, hogy támogatja, csak érdekes, hogy a forrásban sokkal több adat szerepel, mint a listában."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
8nemesis8
veterán
válasz lizakattila #38803 üzenetére
Ez érdekes.
Miért nem írják, ki?
Nem lenne esztétikus, ha több adat lenne a táblában, le van korlátozva
Mind1, előbb linkeltem képet, hogy ment és korábban még a táblázatban is kint volt a támogatása a 710nek. -
Milka 78
nagyúr
-
BigG.(nnnnn)
tag
Hali!
Olyan problémám lenne hogy van egy vezeték nélküli egér-billentyű párosom( Labtec Power Wireless Desktop Plus) és az istenért se akarja felismerni a gépem... Win7-et használok, és amikor először összedugtam jó volt, némi elem csere után, később csak a billentyűzetet érzékelte, most már semmit. Letöltöttem hozzá drivert is, 2 félét is de azzal se működött. Mi lehet az oka annak hogy először működött most már meg nem?
Pls vki segítsen:/ -
Zsolti1111
csendes tag
Hello
Olyan kérdésem lenne hogy tud e vki olyan progit hogy amit begépelek neki azt felolvassa ilyen tök élethű hangon.Pl. azt akarom vele csinálni hogy Dj-skedek azt vannak már egy jó pár zenéim és hogy belemondaná hogy a lemezjátszók mögött.........ha vki tud segíteni akkor pls irjon. Addigis nagyon köszönöm. -
Csabee.
nagyúr
-
Zsolti1111
csendes tag
válasz Zsolti1111 #38811 üzenetére
És véletlen nem tudsz nekem segíteni iylen progiban?
-
aero.
veterán
válasz Zsolti1111 #38808 üzenetére
olyat nem fogsz találni, az 100%. A speakbord is géphangon beszél, nincs hangsúly.
Mond fel te egy fájlra.
-
BigG.(nnnnn)
tag
(#38807) ebbe tudna vki segíteni?
-
ZoGe
csendes tag
Hali!
Tudna segíteni valaki?
A következő a problémám: Bizonyos idő után a desktopon végzett művelet alatt széteseik a kép, és le is fagy a gép (ilyen színes csíkok meg négyzetek jönnek be a képbe). Ha játszok vagy filmet nézek akár órákig is, soha semmi próbléma nincs, de ha böngészek neten, telepíteni akarok valamit, vagy csak zenét hallgatok gondol egyet és szétesik a kép.
Sokszor csak úgy tudok feltelepíteni valamit hogyha közben megy egy film:S
Gépem: E5200 2,5Ghz, gigabyte EP43-DS3, gigabyte geforce 9800gt 512mb, 4gb memória Kingmax, táp: Chieftec 12cm DTG 550W.Valakinek ötlete?
-
DonEdHardy
csendes tag
aero., ANT: köszönöm a válaszokat
A monitoron ilyesmit nem lehetett állítani, a CCC-ben meg elég homályos lett mikor széthúztam.
Végül vettem a DVI-D single link kábel helyett egy DVI-D dual linket és egyből jó lett -
ZoGe
csendes tag
Hát azon én is csodálkozom hogy játékok közben nem csinálja. Régebbi videokártyámnál akkor volt ilyen ha túlhúztam és melege volt, de ezt egyáltalán nem tuningoltam. VGA hőmérséklet amúgy 43fok,és igen próbálgattam más videókártya drivereket, de semmi.
Eleinte azt hittem az lehet a baj hogy win 7 beta verzióm van és talán nem kompatibilis ezzel a videokártyával, de most felraktam a végleges win7-et és ugyanúgy csinálja. -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Ilyen Apple Klavot nemtudja valaki, hogy hol lehet venni?Esetleg magyar gombos nem létezik?
[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Valami ötlet, hogy hogyan tudnék mobilinternetes modemből wifit csinálni?
-
BigG.(nnnnn)
tag
Hahóóóó valaki reagálna arra amit írtam?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Xpre telepítettem win7-et. Mindekettő másik vinyón van, visoznt win7 telepítése után nem tudok bootolni Xpvel, bootmenüben sem jelenik meg. Nem lehet feltenni Xp mellé Win7-et úgy mint Vistát? Vistával nekem ez működött. Ha működik ezzel is akkor mi a gond?
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BigG.(nnnnn) #38807 üzenetére
A gombnyomogatós mókát eljátszottad vele?
-
BigG.(nnnnn)
tag
válasz philoxenia #38824 üzenetére
el....
-
aero.
veterán
válasz BigG.(nnnnn) #38821 üzenetére
más gépen megy? más billentyűzettel működik a géped?
-
Tom5
addikt
Ismerőseim elfelejtették a jelszavukat XP-n. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy elinduljon az Win?! Több felhasználói fiók van, egy jelszót sem tudnak.
-
-
veterán
Sziasztok!
Melyik lehet a legolcsóbb, de megbízható desktop számítógépmárka egy ilyen vagy hasonló szintű configgal (nem akarok összerakni, hanem venni egy full komplettet):
-550 vagy 570 W táp
-márkás és megbízható hűtő
-Intel Core i7 920 Quad-Core
-4 vagy 6 GB RAM
-ATi Radeon HD 5870 1 GB single, no tuning
-valamilyen jófajta hangkari
-1 TB HDD (+ ha lehet 64 GB SSD az oprendszernek)
- előtelepített OEM Windows nem szükséges
- lehetőleg elegáns legyen a házA tanácsokat előre is köszönöm!
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
aero.
veterán
válasz szabogabor10 #38834 üzenetére
höhö, ilyen összerakottról álmodhatsz
inkább válogasd össze az alkatrészeket, iponba vagy pcx-be össze is rakják némi pénzmag ellenében.
tápból corsair, enermax, fsp, giga, ilyesmik.
5870-et még itthon nem lehet kapni sehol a pixmanian kívűl, nem valami olcsó, érdemes megvárni a többi áruház készletét.
ha gondolod és érdekel, akkor tudok segíteni, keress meg pü-ben.
BigG.(nnnnn): és másik gépen?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ByB
addikt
SDHC memóriakártyáról töröltem egy videót, amit szeretnék visszanyerni. Van valamilyen szoftver amivel megtehetem?
-
zazahoho
őstag
hali!
egy lakásban két gép két vezeték nélküli bill 1 (logitech wave) 2(logitech dektop kb 4 éves)
mindkét bill hibátlan
a gond akkor van ha egy időben megy a két gép .akkor mindkét billentyűzet hibázik
ill ha játszom akkor a másik bill -tel lehetetlen karaktert leütni.
gondolom frekvencia azonos ,ilyenkor mit lehet tenni?Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
honyike
aktív tag
Szaisztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hogy tudok egy Ubuntu-s laptopot és egy Win7-es PC-t összekötni hálózatba?
Köszi!
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos az előlapi mic és hang kimenetem annyira megrángatták (konkrétan arany drága ember elakadt a kábelben és jó erősen továbblépett), hogy a microfon csak sisteregve szól, a kimenet pedig meg sem nyikkan...van még rajta két usb, szerencsére azok nem sérültek...
Az lenne a kérdésem, hogy ezek valahogy javíthatók/cserélhetők? én a két bemeneten semmi külsérelmi nyomot nem látok, de érteni se értek hozzá, így nem állnék neki berhelni. az alaplapról is lekötöttem, mert ha a mikrofonbemenetbe be volt dugva a miki még a normál hangkimenetem is sercegett...
vmi ötlet
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
8nemesis8
veterán
válasz zazahoho #38843 üzenetére
Ismerősömnek van egy MX1100as egere, mint nekem, meg mellette még vagy 2-3bill meg egér a lakásban és semmi akadás nincs neki.
Nem tudom, hogy lehet e valami frekvenciát változtatni ezzel, esetleg próbáld meg, csökkenteni az erősségét, dugd a gépen jó alulra USBre a jeladót, bár lehet, hogy a házad nem nagyon árnyékol le. -
T-unit
őstag
Pendrive-on írásvédettségett h kellene megszüntetni mert vmi vírus fogta magát és azzá tette én tuti nem tettem írásvédetté anyagokat,és még formatálni se engedi mert írja szüntesse meg írásvédettséget ,mit kellene vele ilyenkor kezdeni?
üdv.
Aktív témák
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Windows 11
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest