Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Sziasztok kellene nekem segítség!
Worms World Party-val akartam játszani meg a Worms Armageddonnal!
Na most próbálkoztam több komptabilis móddal is, meg rendszergazdaként is futattam...
Windows 7 7100 build 32 bit
A játék elindul de mintha VGA próbléma lenne vagy nemtudom szóval nincsenek színek csak rózsaszín! Valami 5lett? Más játék megy normálisan!
-
localhost
Közösségépítő
Kérdem, nem állítom! : Microsoft Pro Photo Tools 2
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
kételkedem
addikt
A leírtak alapján én is az alplapra gondolnék. Ha van lehetőséged, kérj kölcsön egy alaplapot, rakd össze a gépet, így megbizonyosodhatsz róla, hogy tényleg az halt meg.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Zefír
őstag
válasz Winner_hun #37120 üzenetére
Jó az úgyis
-
aero.
veterán
Igen, nos minden variációt ki kéne próbálni, vga-t és a lapot is. Múltkorában volt nekem olyan, hogy véletlen 400mhz-t adtam a ddr ramoknak, na onnantól se kép, se hang, nem reagált cmos-ra se áramtalanításra. Már azt hittem, hogy meghalt a ram / ram slot de beraktam egy másik gépbe őket, és ott mentek, majd visszaraktam az enyémbe és elindult, igaz kicsit kényes rá. Én kipróbálnám a cuccokat új lapban, de először vga.
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Lenne egy nagy problémám, és ebben szeretném a segítségeteket kérni. A gépemhez vettem pár új cuccot, és azóta csak a baj van vele. Röviden leírom az előzményeket, és hogy jelenleg mi is a helyzet.
Amit vettem, az egy új ház, egy Kingmax 512mb DDR, egy új monitor, és egy ATA133-as kábel. A cuccokat átszereltem a régi házból az újba, és ezzel egyetemben bele is raktam az új alkatrészeket(RAM, kábel). Amikor készen lettem, akkor elindítottam a gépen, ami ment is szépen, viszont rájöttem, hogy elfelejtettem átállítani valamit a BIOS-ban. Még a Windows sem kezdett el betölteni, ezért nyomtam egy resetet. Na, innentől meghalt. A ventilátorok felpörögnek induláskor, és ennyi. Kemény 5 órán keresztűl próbáltam feléleszteni:
Az új ram, és a régi(KingSTON 512mb DDR) is a gépben volt. Ezeket variáltam, hátha az megoldja a gondját, de nem segített. Sőt, még egy 3-ik, "noname" ramot is beszereztem, de azzal sem ment.
Két merevlemezem van. Az egyik egy S-ATA-s, amin egy Opensuse op van feltelepítve, míg a másik egy sima ATA-s, és ezen van a Windows. Ezeket is különböző módokon variáltam, hátha meghozza a hatását, de semmi. Azt is próbáltam, hogy mind a két vinyót lehúztam, és csak egy Win cd-t tettem be, hátha úgy megy. Hát nem.
A gépet, cakk-um-pakk kiszedtem a házból, és megpróbáltam az asztalon életre kelteni, hátha valamivel érintkezet, ugyanis az új ház kicsi(GMC R2 'toast'). Úgy sem ment.
"Clear CMOS"-t megcsináltam, a BIOS-t kisütöttem, a tápot szédszedtem, kitakarítottam, sehol sem látni égési nyomokat, kondik rendben.
A gyanúm, először a VGA-ra terelődött, ami egy Sapphire X800 XL IceQII, illetve kis mértékben az alaplapra, ami egy Abit KN8-Ultra. Feltűnt, hogy az új monitor, amikor lehúzom a VGA-ról, akkor kiírja, hogy "No Signal", majd készenlétbe helyezi magát, de ez rendben is van. Viszont mikor rádugom a VGA-ra, akár be van kapcsolva a gép, akár nem, először akkor is a "No Signal"-t dobja ki, aztán készenlét. A monitor egy ASUS VW193D-B. Az előző CRT monitorommal is megpróbáltam ugyan ezt, viszont ott nem írta ki csatlakoztatás után a "No Signal"-t, de készenlétben maradt mind végig. Sajnos nem volt a házban, sem ismerősöknek kölcsön másik PCI-E-s VGA-ja, ezért nem tudtam kiszűrni, hogy biztosan az e a gond.
Ezután jött egy ötlet(Lámaság, de eddig ezt nem tettem meg). Rádugtam a Speakert, és gondoltam jól meghallgatom, hogy mit mond. A szerint megbizonyosodhatok, hogy vajon tényleg a VGA-val van-e a baj. Nos nem nyert. A BIOS-om Phoenix AWARD, és a speaker ismétlődő hosszú sípolásokat adott. E szerint ez a gond: "A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz."
Na itt most merre? A Ramokat már 100 féle képpen variáltam, és egy garantáltan működő rammal is próbálkoztam. Azt sem hiszem, hogy a Kingmax, és a Kingston ennyire bekavarna egymásnak, ráadásul úgy, hogy még külön-külön se menjenek... Mostani álláspontom szerint, az alaplap a ludas, vagyis megérett egy cserére. De vajon igazam van?
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
veze
őstag
válasz Nyiscsák #37136 üzenetére
hát nem tom..mielött a hozzászólást irtam kipróbáltam egy jpg-vel, amit julius 02-án tettem a gépre a telefonombol. ez volt a fájl létrehozási dátuma a total commander szerint.. módositottam ma paint shop pro-val , aug.26-án, ez lett a fájl uj dátuma a fájkezelöben.
utána megnyitottam a Photoshop CS3-al. és ott a létrejöttének dátuma május 25 volt.. amikor a teloval csináltam a képet, módositás dátuma a mai nap ( aug.26), és a julius 02 dátum amikor a fájlt a gépre másoltam elöször, az meg nem volt kiolvasható ezek után. (csak a módosítás időpontja)[ Szerkesztve ]
-
lovag05
aktív tag
válasz sz.zoli25 #37131 üzenetére
Ezt, inkább [<<IDE>>], itt jobb szakik mászkálnak, akik megmondják a frankót, amúgy, szerintem elég lenne, egy E8400, mondjuk kicsit tuningolva @4Ghz-re. De, ha mindenképpen ezek közül kellene, akkor, mindkettőt csak nagyon komoly tuning mellett lehetne ajánlani...
So many demons, so little time...
-
veze
őstag
Adobe Photoshop CS3 HUN
(de gondolom az eng. verzio is, én a magyarban néztem meg)
ezzel megnyitod a képet majd fájl menüpont/ fájlinformáció..
ott a leírás fület nézd.
Lesz egy olyan információd hogy "Létrehozva" és "Módosítva" Értelemszerüen az első a kép eredeti létrejöttének idöpontja.
Lehet hogy más grafikai program is kiolvassa. Én a Paint Shop Pro v8.0 -al probáltam még, de az nem mutatja meg a kép létrejöttének idöpontját, csak az utolsó módosítást. -
Hubertus
csendes tag
Üdv!
Az a problémám, hogy adott egy Netgear wpn824 v2 router és egyszerűen nincs semmilyen módszer, hogy elérjem a konfig felületét. Próbáltam már az ip címével, illetve a www.routerlogin.net illetve .com címeken, de semmi. . . windows és Linux allatt sem sikerült a dolog. User Manualban említenek egy programot, amit adnak hozzá cd-n csak sajnos a cd nincs meg, és letölteni lehetetlen.
Van valakinek egyéb ötlete?
Üdv! -
sz.zoli25
aktív tag
Na mégegyszer:
Nos nem biztos hogy ide kéne...
De véleményekre lennék kiváncsi:
C2D E8600 vs Q9450
Melyiket választanátok?És miért?http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
04
tag
Halihó!
Abban kérnék segítséget, ha van egy jpg, bmp formátum a gépen, azt honnan tudom megállapítani, hogy pontosan a kép mikor készült??? Erre nincs valami progi???
Tehát nem a file létrejötte kell, hanem a képé!!!Tud ebben valaki segíteni?
Fontos lenne!
-
sz.zoli25
aktív tag
Következő azonnali kérdésem:
Ha kint van a monitoron pl az everest plussz kirakok egy cpu-z szépen elhelyezgetem...
Hogy tudom azt a képet elmenteni?http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
sz.zoli25
aktív tag
Nos nem biztos hogy ide kéne...
De véleményekre lennék kiváncsi:
C2D E8600 vs Q9450
Melyiket választanátok?És miért?http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
zsmester
csendes tag
Köszi a választ! Megprobáltam átállitani Ahci-re, de ahoz az egész rendszert uj kellett volna raknom (legalább is javítani - mert azt kérte) -szerintem-
[ Szerkesztve ]
Én olyan optimista vagyok, hogy egy csónakkal elindulnék Moby Dick után, és még tartármártást is vinnék magammal.
-
iceQ!
addikt
válasz lakatosturbo #37110 üzenetére
Nekem az X-Fire használtanál dobja ki ezt az ablakot! Én sem tudom mi lehet, de hát ha tudja majd a valaki!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Lenry
félisten
válasz zsmester #37111 üzenetére
hivatalosan AHCI-re (akkor majd SATA-nak fogja látni a Windows is), gyakorlatilag meg maradhat Native IDE is, az égvilágon semmi különbséget nem fogsz észre venni
itt van róla egy teszt, meg még egy rövid(RAID-re ne állítsd, ahhoz több vinyó kell)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Zefír
őstag
Sziasztok
Egy PIII-as gépet próbálgatok újra éleszteni.
Konfig
SL35E (Intel Pentium III 500 MHz)
MS6156
nemtudom mennyi ram, 80as samu vinyó és egy samu dvd író
+ tápA telepítés 2szer eindult, de midnig kékhalált kaptam azóta a telepítéss se indul el.
ÖTLETEK? TIPPEK??
-
zsmester
csendes tag
Sziasztok! Van egy 750GB Samsung HD753LJ SATAII 32MB vinyom, és ata-ként kezeli a 64-bits windows 7 (rc1).
A biosban néztem, ott lehet állitani ONCHIP SATA TYPE: -NATIVE IDE -RAID -AHCI
Melyikre kell állitani, hogy a legjobban ki tudjam használni?
Válaszotokat köszönöm!Én olyan optimista vagyok, hogy egy csónakkal elindulnék Moby Dick után, és még tartármártást is vinnék magammal.
-
lakatosturbo
aktív tag
Embrek használok RSL letöltőt és mikor a data.hu-ról szedek le valamit minden egyes új link automatikus indításakor bejön egy ilyen ablak [link] ezt nem tudja valaiki hogy lehet kikapcsolni?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
iceQ!
addikt
Tedd fel a Klite Codec pakkot + BsPlayer+VLC media player+majd a klite tesz fel még 1 et a Windows media player Classic valamelyikkel majd csak elindul
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
Miért lehet, hogy a gépem (info a profilomban) nem tudja leakadás vagy fagyás nélkül lejátszani a hosszabb avi filmeket? Windowsom eredeti, legújabb mediaplayer-rel, nem viszi csak a hangot. GOM player már viszi, de percenként lefagy. KMplayer már viszi, de kb. 30 percenként fagy le... miért?!?!?
Ezt minden filmmel csinálja, nem az adott videó a szar.Minden a legnagyobb render!
-
addikt
Köszi már megtaláltam,de ezek csak képből tudnak.Én meg egy szövegből szeretnék szöveget
Szerk: Keresek más progit is ,ha nem találok írok majd
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hali!
Hogy lehet karakterekből,logót készíteni?Csomó karakter és végén messziről nézve meg egy mintázatot ad ki.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest