Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
kalmarattila
csendes tag
Valamilyen oknál fogva a 2 gigás micro SD kártyám 2 kb! -osra változott és nemtudom leformázni. Milyen programmal tudnám rendbetenni? Nem fontosak az adatok róla, csak hogy újra használni tudjam...
-
kalmarattila
csendes tag
Kaptam egy Medion márkájú, MD9395 típusú grafikus táblát (rajztábla), de nincs hozzá se egér se ceruza. Egyéb baja nincsen, a gép feltelepítette és villog rajta a led. Van rá esély hogy bármilyen módon tudjak barkácsolni hozzá ceruzát?
-
kalmarattila
csendes tag
Egy sima bluetooth füles számítógéppel párosítva használható Skype telefonáláshoz mint headset?
-
kalmarattila
csendes tag
733-as Celeron processzornak mekkora hűtőborda kell hogy venti nélkül tudjam használni? Csinált már valaki ilyet?
-
kalmarattila
csendes tag
Régi alaplap (Chaintech 5SIM 101), ATX táp. Routernek van beállítva a padláson.
A gond: áramszünet után nem indul automatikusan. Napi szinten vannak pillanatnyi kiesések...
Vagy beállítani kéne de nincs hozzá manualom, vagy máshogy megoldani, de sürgősen.
Ötletek?
-
kalmarattila
csendes tag
Multitouch asztal készítésével foglalatoskodik itt valaki?
Most akarok nekifogni és jó lenne tapasztalatot cserélni...
Még csak hozzászólásokat se találtam, nemhogy külön témát.
-
kalmarattila
csendes tag
2 db Gericom LCD-PC került a kezeim közé. Ha minden igaz Frontman-LP200 típusok. Az egyik furcsamód AT tápos, de a másik már ATX-es. Úgy jöttek hogy ki voltak belezve, de hiába raktam bele a hiányzó alkatrészeket, nem ébrednek...
PIII-as gépek lennékek, SD rammal. Egyszerű útmutatót találtam hozzájuk itt: http://download.gericom.com/LCD-PC/Frontman-LP200/ , de kéne valami service manual ahol a jumper beállítások is megvannak, mert szerintem ott a gond.
Ha valaki találkozott már hasonló géppel, meg tudja nézni a jumper beállításokat, esetleg tudja hol lehet fellelni a neten valami részletesebb leírást, légyszi segítsen.
Az akitől kaptam állítja hogy mindkét gép jó, de nem tudom őket feléleszteni. A sárga LED megvillan az elején bekapcsoláskor, de el is alszik és utána semmi életjel.
Előre is kösz.
-
kalmarattila
csendes tag
MSI alaplapon (K8N Neo V2.0) frissítettem a BIOS-t a LiveUpdate rendszerrel ami rossz filet akart rátenni és most nem ébred a gép. Találtam valami recovery módot ami elméletileg a gép rendes indulása nélkül floppyról betöltené a jó flasht és megflashelné, de nem igazán akart sikerülni. Van valaki akinek sikerült már visszaéleszteni egy ilyen alaplapot?
5.2-es és 5.3-as BIOS file-t találtam hozzá a neten, de ha valakinek van 100% működő megoldása, ne tartsa vissza....
Minél hamarabb el kéne indítanom, mert nincs gépem így...
-
kalmarattila
csendes tag
válasz total90 #32756 üzenetére
Ugyanezzel a Maxell pendrive problémával küzdök én is. Pár napja bekérdeztem ugyanezt, csak azóta nem volt időm megint nekifogni és próbálgatni. Mindenféleképp 1 partíciót kéne csinálni belőle, de alig látja valamelyik program, és legtöbbször azokkal se sikerült változtatni vagy törölni az első 1-2 megás partíciót. Minden megoldás érdekel ha rájössz valamire.
1 megoldást találtam ami lehet hogy segít és még nem próbáltam. Valami registry beállítással el lehet érni hogy rendes HDD-ként lássa a Win a pendriveot és talán úgy lehet particionálni, de semmi biztos.
-
kalmarattila
csendes tag
Felismeri valaki ezt a Gericom monitor-számítógépet? (monitor és gép egyben)
Tudnátok róla több infót adni? Elég jó áron adják, de ki van belezve mindkettő sajnos...
PGA370-es procit, SD ramot és valamilyen HDD-t kéne beletenni. Csak semmi infóm nincs hogy rendes vagy laptopba való alkatrészek kellenek bele.
A másik kérdésem pedig hogy a mintor részt meglehet hajtani vga bemenetről valahogy? Tehát a gép nélkül. Vagy olyan mint a laptopok és erre nincs esély?
[ Szerkesztve ]
-
kalmarattila
csendes tag
válasz Sk8erPeter #32090 üzenetére
Már az ő haverja is próbálkozott vele előtte, így nemtudom az eredeti állapotot. Én Fat32-re próbáltam formázni ami ment is a második partícióval.
Gparted-el odáig jutottam hogy sda és sdb néven szintén két különböző lemeznek látta és nem tudtam belőle egyet gyúrni. Sajnos az sem segít ha az első nincs leformázva, mert azért ott van.
Próbálkoztam a wipe-oló programokkal is, de semelyik nem akarta látni. Pedig gondoltam az majd letöröl mindent és létrehozhatok 1 partíciót.
Semmilyen kezelési útmutató nincs, ez egy akciós olcsó Maxell drive, valami Te*co gazdaságos. 2000 Ft volt a 4 Gb, ezért vette meg, de épp arra nem bírja használni amire akarta.
A borítást már lefeszigettem róla és érdekes dolgok vannak belül. Egy microSD kártya van ráforrasztva a panelre, nem is sima chipek.
Délután megint nálam lesz hogy próbálkozzak, akkor írok konkrétabbakat.
-
kalmarattila
csendes tag
sorry 2x ment el
[ Szerkesztve ]
-
kalmarattila
csendes tag
Nem akarok most csak ezért új témát nyitni, valaki remélem segít itt:
Haverom vett 4Gb-os pendrive-ot (Maxell) aminek az elején egy 1 Mb-os partíció van valami gagyi játékkal, meg a maradék egy második partícióval üresen. A Windows két külön lemezként kezeli és ennek megfelelően különböző betű alatt mountolódik. Nem is lenne gáz ha nem az Optibox beltérihez vette volna ami csak az első partíciót tudja kezelni és felvenni rá.
Arra keresem a megoldást hogy teljesen legyaluljam és 1 db partíciót hozzak létre ami majd működni fog rendesen. UBCD-s okosságokat már próbáltam és még a Gparted-el se jutottam túl messzire, ami bár láttam a két partíciót de nem tudta törölni.
Remélem van köztetek aki találkozott hasonlóval és tud nekem segíteni hogy mivel próbálkozzam.
Előre is köszi.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest