- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- OpenWRT topic
- Itt az AI-képes hallókészülék
- Windows 11
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
válasz littlelion21 #34482 üzenetére
Szerintem aktív játékra vezeték nélküli perifériák nem alkalmasak. Hirtelen rántásokat nem képes lekövetni az egér, a billentyűzet késik és a lemerülő aksi csak tetőzi a bajt. Játékra egyenlőre csak a vezetékes.
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
zsoi
senior tag
válasz littlelion21 #4958 üzenetére
igen, az jó. ha tudod akkor egyesével teszteld.
az megint más téma hogy márkás ram, az nem feltétlenül jelenti azt hogy egyben tuningolható is. (itt megj.: nem ismerem a pontos típusát a ramoknak, ill. nem is vagyok benne ebben a témában...)A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
zsoi
senior tag
válasz littlelion21 #4956 üzenetére
lehet hogy tuningban a 2 nem szereti egymást. láttunk már ilyet...
én jobban "bízok" a cmos resetben...
az hogy másoknak is ilyen van és AZ a RAM jó semmit sem jelent.
teszteld a memóriát alap beállításokkal. azután mehetsz tovább.[ Szerkesztve ]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
zsoi
senior tag
válasz littlelion21 #4954 üzenetére
nem tűnik 1xrűnek....
szvsz próba: CMOS reset, minden default.
ez segíthet vlmit (memory support list)egyébként símán elképzelhető memória hiba is, hiába a jobb márka.
-
föccer
nagyúr
válasz littlelion21 #4082 üzenetére
Ha annyira régi, hogy xp driver nem is készült hozzá, akkor miért akarod ennyire bepakolni a gépbe? Miért nem jó az alaplapi?
Ha az aláírásodban szereplő lapod van, akkor az eléggé "modernnek" modható. Legalábbis ehhez a hangkártyához képest. Vagy volt vele valami bajod, hogy cserélni akarod?
Szerintem ha nem magy, akkor ne erőltesd. Nem éri meg a fáradságot.
üdv.: föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz littlelion21 #4070 üzenetére
Hy,
Esetleg egy régebbi driver? Illetve, ha van másik hely a lapon, akkor másik slot-ba áttolni a hangykarit. Találkoztam már olyannak, hogy a hangkari túl közel volt valamihez, és ezárt folyamatosan recsegett, amikor mozgott az egér Másik lehetőség, hogy a táp zavarhatja. Főleg, ha közel van a kari hozzá (bár ezt kétlem, de minit lehetőség megfordult bennem.
Ja, és természetesen tessék a számítógép alkatrészeit a rendeltetésének, és az előírásainak megfelelő sebességen használni.
üdv.: föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ádyz
addikt
válasz littlelion21 #1655 üzenetére
kitudja, próbáld meg a régebbivel
-
Qru
MODERÁTOR
válasz littlelion21 #1653 üzenetére
Driverek ugyan azok, mint amikor még stabilan ment?
#nincsbennetarcsi
-
zsoi
senior tag
válasz littlelion21 #472 üzenetére
[L:http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/friss.html][/L]
-
localhost
Közösségépítő
válasz littlelion21 #413 üzenetére
Igazad van! Én kérek elnézést!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
snecy
senior tag
válasz littlelion21 #407 üzenetére
Hmm..az M-9600 véletlenül nem Mobility Radeon9600?
Mert akkor ezek szerint ez nem asztali gép, bár nem is említetted meg konkrétan.
Egyébként egy ilyen géphez nagyjából egy ilyen VGA illik, esetleg valami Gef6600.A 350Wattos FSP nagyon jónak számít, és elég is bőven mindkét variációhoz.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
localhost
Közösségépítő
válasz littlelion21 #407 üzenetére
Csakhogy ez a topic az azonnali kérdéseké, ami nem azt jelenti, hogy AZONNAL válaszoljatok, hanem az olyan kérdések feltevésének helye, amire valaki gyorsan, vita nélkül tudja a választ.
Azonnal.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB