-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
trialboj #70460 üzenetére
Tippre valamilyen meghajtót próbál detektálni, ami nincs jelen. Esteleg pre definiálva lett egy, és utána ki lett véve, vagy hasonló. Egy BIOS reset sokat segíthet. Utána a bill is aktív kell hogy legyen bekapcsoláskor. BIOS USB Legacy mode legyen ON/Enabled
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
jokeph #70302 üzenetére
Köszönöm
Azért dupla ventivel van hangja, sajnos. Először azt hittem, a VGA (RTX2070) de nem.
Igazából próbáltam ezt az Asuite 3-at tegnap, de valamiért nem indult el. Nem az ASUS honlapjáról töltöttem le, ott ugyanis elsőre nem találtam meg. Jól el van dugva.
Na de most alaposabban szétnéztem, ás meg is lett . Köszönöm mégegyszer -
törölt tag
Hali
CPU ventiszabályozásra van valami elfogadott, és bevált app? Mit tudtok ajánlani?
Alaplap: Asus ROG STRIX X470-F Gaming
CPU: AMD Ryzen 7 2700X
CPU hűtő: Alpenföhn Brocken 3köszi előre is
-
törölt tag
Üdv
Nem tuti, hogy jó helyen járok. Asus Aura problémáim vannak. Történetesen, nem indul. A problémával találkoztam netszerte, de megoldással, sajnos nem.
Létezik megoldás, hogy kikapcsoljam a szüreti bált a gépembe, és valami konstans, ambiens színt beállítsak, vagy felejtős a téma?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Nyaralás topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Kingston - Samsung - Silicon Power - J&A - 4GB DDR4 RAM memória modulok
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- SK Hynix 16GB / 32GB DDR5 5600MHz Laptop RAM!
- G skill Trident Z5 RGB 2x32GB CL32 DDR5
- G.SKILL 2x16GB Trident Z RGB DDR4 4600MHz CL20 KIT F4-4600C20D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest