- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A telefon az egy dolog, ott csak a saját személyes adatait teheti közszemlére aki akarja. (Én pl. nem töltök le minden sz@rt, és napi használatra csak olyan, ami még supportált.)
Amúgy azért nézd meg, hány lopott Fb. profil próbálkozik be, ha feladsz egy hirdetést Marketplace-n. Azok sem úgy lettek, hogy a tulaj megsúgta a jelszavát egy botnet gazdájánakCégek rendszereinél viszont sokkal nagyobb a betörés veszélye, ha valamit kiteszel netre elérhetően, folyamat jönnek a bepróbálkozások. (Próbáld ki.)
-
Még egy csomó helyen fut AS/400 (nálunk is akad melóban), ami nem gáz, ha megfelelően el van rakva, és nincs publikusan neten - nem beszélve arról, hogy ha minden igaz, az is egy élő IBM termék, amit patchelnek. És igazából akármire van terminállal akár elérés
Amúgy Win14? virtuális gépen bepakolni neki XP-n, és akármin elfut."DE ha egy rendszer mukodik, akkor senkit sem erdekel mi a "Divat"
"
Nem divatból szokás ilyesmit cserélgetni. Vay sokkal olcsóbban többet tud, vagy nem biztonságos (tehát valami olyan hiányosság, ami miatt veszélyes használni, mert betörésre ad lehetőséget). -
ezek szerint teljesen normális, hogy a könyvelő egy olyan rendszeren dolgozik szenzitív adatokkal, amire az utolsó biztonsági frissítés több, mint 10 éve jött ki.
a taxis is mondhatja, hogy de neki ugyanolyan jól működne a húszéves suzukija, csak neki nem hagyják.
a gépsor nem tudom, hogy jön ide, az normális esetben nem lát ki internetre. ha meg de, akkor az is drága lesz, ha felnyomják az xp-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Idén, egészen pontosan október 14-én sok rendszer marad hivatalos terméktámogatás nélkül.
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest