- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diopapa
addikt
válasz Nemfértkiaze #93 üzenetére
Fogadhasz, de tévednél. Az USA-ban hitelesítve van, az ottani orvosok / kórházak elfogadják rendes EKG eredménynek. Szerintem ez elég kemény...
#95Gargouille: "Önmagában nem tudom az Apple-t elítélni azért, hogy kapzsi, erkölcstelen
és önző, hiszen az összes többi üzleti vállalkozás pont ugyanilyen. "Hát, pedig most legitimáltad. Az én oldalamról a helyes magatartás mindegyik ilyen céget elítélni.
#96PTM: Én is így tudtam. Nekem is Garmin van, azért kérdeztem. Ha lenne rendes engedéllyel rendelkező készülék, venném. Főleg ha az Instinct sorozathoz lenne. Fenix 7 PRO-ban pl egészen biztosan tudja a hardwer, de az SW nem elérhető, nincs ilyen funkció benne, szóval jelenleg nincs ilyen óra a Garminnál.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz aprokaroka87 #89 üzenetére
Egyébként tényleg... Pl hogy kihagyják a töltőfejet a dobozból. Qrva gáz...
#91Gargouille: Ugye az megvan, hogy ez nem legitimálja az Apple viselt dolgait? Sőt, még súlyosabb, mivel úgy néz ki, elindítottak egy rendkívül káros trendet.
#86PTM: Pontosan melyik Garmin óra is tud hiteles EKG-t készíteni?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz Nemfértkiaze #82 üzenetére
Tavaly előtt amikor kerestem, még nem volt ilyen eszköz. (Az egyébként magyar fejlesztésű WIVE tud ilyet, nagyon kicsi és jó cucc, de ugye nem viseled, hanem alkalmanként kell mérni, az Apple Watch meg ugye napi 24 órában rajtad lehet és esetleg még szól is, mielőtt baj lesz) A Garminnál lesz valami most talán.
-
Diopapa
addikt
válasz Nemfértkiaze #24 üzenetére
"Hányan akarnak temus 10 dolcsis okosórát a szifonra kapcsolni meg ilyesmik."
Azt lehet, hogy pont nem, fordítva viszont megesik.. Pl szívbeteg ismerősöm szerett volna Apple Watchot venni, hogy bármikor tudjon EKG-t nézni, mivel jelenleg nem nagyon van más óra ami tudná és ugye az Androidos telefonjával nem megy, ha akarja, akkor iPhone-t kell venni. Gondolom ez így rendben van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP notebook topic
- DVD lemez tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Gainward GF GTX770 Phantom 2GB 256bit GDDR5 Videokártya