- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Avira 2016
Avira Antivirus Pro 2016
Avira Antivirus Pro 2016 includes:
Antivirus
Advanced Real-Time Protection
AntiAd/Spyware
Web Protection
Browser Safety
Mail Protection
Network Drive Protection
Online Essentials
Premium Support
Avira Internet Security Suite 2016
Avira Internet Security Suite 2016 includes:
Antivirus
Advanced Real-Time Protection
AntiAd/Spyware
Web Protection
Browser Safety
Mail Protection
Network Drive Protection
Online Essentials
Premium SupportAdditional:
Avira System Speedup PC performance tune-up tool.
It removes unused files safely and thoroughly, so your PC runs quickly and correctly again
Avira Antivirus Pro for Android 2016
Avira Antivirus Pro for Android 2016 includes:
App Scanner
On-demand Scanner
App Lock
Blacklist
Safe surfing
Hourly updates
Remote alarm trigger
Remote Location
Tracking Remote
Lock Remote Wipe
Owner Notification
Premium Support -
flash-
veterán
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, van valami megoldás arra, hogy a gépet induláskor ne fogja vissza ilyen nagy mértékben az Avira? Friss Win7 Avira előtt szépen indul, de a vírusirtó telepítése után iszonyat lassan! Több gépen is ezt tapasztaltam, így nem hiszem, hogy a géperő hiánya okozza...
Köszönöm!
-
brd
nagyúr
válasz
arrow76 #1645 üzenetére
Amióta elkezdték 'fejleszteni' egyre sz**bb.
Sajnos ez a legtöbb programmal így történik, különösen azzal, amiért fizetni kell, vagy van fizetős verziója is. Amit hobbiból, szeretetből, vagy magának, hogy kényelmesebb legyen az élete, készít valaki, azzal nem szokott ez történni. "Ki" tudja, miért...? (De ez nem idevaló téma.)
-
arrow76
csendes tag
Köszi, kipróbálom majd.
Az azért vicces, hogy ő maga akadályozza meg a kapcsolódást, aztán panaszkodik, hogy -kapcsolat híján- nem tudott frissülni.
Egyébként már azt kipróbáltam, hogy a 'Web server connection'-nél beállítottam a 'Use the following connection'-t; vagyis hogy hozza létre ő, magának a kapcsolatot, s aztán akár bonthatja is, de ezt sem teszi meg! Így beállítva is 'update failed' kapcsolat hiányában, vagyis saját magát is blokkolja!!!
Amióta elkezdték 'fejleszteni' egyre sz**bb. Min. 15 éve használom, és se win 98-on, se XP-n, se win 7-en nem volt vele gondom eleinte! Most 2-3 éve viszont egyre többet bosszant, egyre több a hiba - pedig egyre gyakrabban, és egyre nagyobb -mondhatni hihetetlen- (fálj)méretekben frissít (már amikor sikerül neki). Hogy ne is beszéljek az idegesítő reklámjairól (tizenéve nem volt ilyen tolakodó)! -
brd
nagyúr
válasz
arrow76 #1643 üzenetére
Gondolom az okozza a problémát, hogy az Avira figyeli, hogy nem akar-e egy program ún. Dial-up kapcsolatot beállítani, de ameddig az OS az indulás közben nem jut el odáig, hogy elindítsa az Avira megfelelő modulját, olyan állapotban van a Dial-up adatbázis, vagy az ezt kezelő OS rész, vagy az Avira modulja, nem lehet semmilyen Dial-up műveletet végezni. Esetleg próbáld meg, hogy az Avira-ban kikapcsolod a General/Warnings panelen a Dial-up... opciót.
-
arrow76
csendes tag
A #1635-ben ecsetelt problémámra senki, semmit?
Kérdezzem az avira supportot? (Szerintem ők se segítenek, inkább mégjobban túlbonyolítják, ezt az egykor oly jó kis progit.) -
ƵøŁĭ
veterán
Changelog 15.0.11.574 (Update 11)
Drivers are now signed.
Supporting Windows 10 migration for AV14 product line
Reduced time needed for Installation
Improve Guard performance
Improved PUA repair
Bugfixes:The uninstallation process does not activate again the Windows Defender on a Windows 8 operating system
The Avira scanner hangs when scanning the Windows Registry
The Avira scanner crashes when performing a complete boot sector scan on a Windows 7 home x64Bit operating system
The uninstallation process of the Avira Free product does not request a reboot after the Antivirus has been uninstalled
The Avira scanner hangs when scanning hidden objects
The status of the Mail Protection button does not change to green after a restart of the service
The Avira uninstall information publisher shows only the value "Avira" instead of "Avira Operations GmbH & Co. KG"
The EULA of the Avira Antivirus 2015 is outdated
Missing product name in the msgbox after uninstallation
The Slide-Up of the Real-Time Protection is not correctly displayed
The Mail Protection is displayed as disabled
The Password Protection displays an activated checkbox for the Web Protection though it is not available
The Launcher does not run continuously during a silent installation
A missing product license leads to an incorrect call in "My Account"
The quick system scan schedule job does not start again after the update process
The Real-Time Protection service cannot be stopped and also no settings can be changed -
repasa
csendes tag
Szia.
Olvastam a hozzászólásodat. Én is Avira Free-t használok. Szerintem az lehet a baj nálad, hogy nem kapcsoltad ki a valós idejű keresést. Így ha ír a számítógéped egy másik meghajtóra azt is le ellenőrzi az avira.
Ezt folyamatosan megállás nélkül teszi. És mivel általában olyan felhasználók használják az Avira-t, akik alig értenek a gépekhez, bízva a teljes védelemben amit nyújtani tud. Így nem zavar senkit sem az, hogy néha át-át tekintget egy másik meghajtóra. Én azt csinálnám a helyedbe, hogy teljes ellenőrzést csinálnék a C:-n. Ha az már megvan akkor a rendszered tiszta. A többit meg ráérsz később is leellenőrizni.
De előtte Backup-ot csinálj.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
concret_hp #1639 üzenetére
[link]
Suspected False Positive (Not Malware)Töltsd fel ,elemzés után bekerül a javítás ha tiszta .
-
concret_hp
addikt
van 1 progim amire mindig rásír, hogy vírusos. beállítom neki, hogy always ignore, de következő gép indításnál megint rásír. mit lehet ezzel csinálni?
-
MrCsiT
addikt
Ha valaki tud olyan promóciót, ahol ehhez a szerintem egészen remek vírusvédelemhez ingyenes, min. 6 havi licenc kapható, legyen kedves, ossza meg.
-
ƵøŁĭ
veterán
Changelog 15.0.9.496 / 14.0.9.120 (Update 9)
One Installer for Free and Pro product
On the fly upgrade and downgrade based on licenses used
Bugfixes:
Server: "Unknown error <34244>" in on-demand scan log file using an expired license
Each update downloaded the rootkit.avp file
Detection and Error icons were missing on events screen of AV Control Center
Upload to cloud window has now a new look.
In some rare situations the AV-Guard crashed on startup
In some rare situations the AV-Systray module seems to have a memory leak
systemutilities.dll will no longer require a reboot while updating
Vendor information in "Program and Features" now shows the correct value.
Custom installlations will now be respected during the update process to update 9. -
arrow76
csendes tag
Én is free-t használok, a kezdetektől (amikor még csak német létezett, vagy 15 éve)...
Amióta elkezdték "fejleszteni", s már nem 'csak' vírusirtó, azóta bajlódok vele:
ADSL-em van (pppoe kapcsolat), amihez ugye minden rendszerindításnál csatlakozni kell. Bootolás után pár percig, 651-es hibával megakadályozza a kapcsolódást. Aztán, ha egyszer csak kapcsolódik a net, elindítva a program kezelőjét (Manage Antivirus), azt látom a 'Reports' alatt, hogy 'Update failed'! Persze, hisz megakadályozta a kapcsolódást, így nem tudott frissíteni... Ilyenkor, ha akár a program kezelőjéből, akár a tálcáról elindítok egy frissítést, akkor a következő riport egyből: 'Update was successful', de ha nem, akkor van hogy pár napig nem frissül! Pedig 6 órára van állítva az automatikus frissítése!
Tudtok valami megoldást, vagy hagyjam a fenébe? Idegesít. Tizenévig jó volt, de ha nincs javítás, akkor áttérek a bitdefenderre, ami ugyanilyen hatékony az avcomparatives szerint, viszont 'csak' vírusirtó (bár ez nálam inkább előny). Vagy leszedem, és elleszek víruskergető nélkül (talán a win defender is elég).
Mielőtt feltételezné valaki, biztos az avira a hibás! A Sysinternals autoruns programocskájával letiltva minden avira modul autostartját, megszűnik a probléma. Bootolás után azonnal, akár automatizálva is tudok csatlakozni, bármilyen hibaüzenet nélkül! Újra engedélyezve mindet, újra visszatér a kapcsolódási problem... -
DZs
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1633 üzenetére
Egy régebbi ingyenes változatot feltettem, de az első kísérlete még mindig kísért. Magától újrainduló félbeszakadt telepítést hogy lehet kiiktatni?
-
XP is támogatott, de csak up2date OS esetén ill. (ez a saját tapasztalatom) 1GB RAM alatt ne is kísérletezgess vele(hivatalosan az Avira Engine 1,5GB RAM-ot igényel)
Ennél kisebb XP-s rendszert rommá tesz, sajnos...
Ha esetleg ez a szitu, akkor a Comodo IS-t javasolnám (Defense+ modul nélkül), abból sz a 7-est, nem a 8-ast... -
DZs
senior tag
Xp-re kezdtem el telepíteni a jelenlegi ingyenes változatot, de hibaüzenettel leáll a telepítő. Töröltem a telepítő fájlt és minden win indításkor újra kezdi azt a félbe szakadt telepítést, ami megint hibával leáll.
Nem tudjátok, hogy lehetne ettől a megrekedt telepítéstől megszabadulni?
Köszönöm! -
-
looser
addikt
Sziasztok! Avastot cseréltem Pandára (free), de most nézem, milyen jól szerepel az Avira a Virus Bulletin-en (a free jobban, mint a pro?...). A kérdésem az lenne, outlookot vizsgál az Avira free? Avast ellenőrizte, Panda nem, sajnos.
-
törölt tag
Sziasztok '
Régóta avirás vagyok ,ezeket az új cuccokat amit a free kínálrowser s..System sp....anti-theft,.érdemes felrakni??Mik a tapasztalatok??
-
ƵøŁĭ
veterán
Most már tölthető az új verzió ! .
-
ƵøŁĭ
veterán
The New Avira Security 2015 available for Purchase and Download
The new Avira products for 2015! Safer space for your life!
Even better performance Even stronger protection All devices even better in view What's not to like?
Products for Purchase and Download:
• Avira Antivirus Pro 2015
• Avira Internet Security Suite 2015
• Avira Ultimate Protection Suite 2015
• Avira Antivirus Pro for Android 2015With the new Avira Antivirus Suites 2015, receive reliable and award-winning all-round protection for a worry-free time on the Internet – no matter if you are at home or on the go! Whether browsing, downloading files, reading emails or banking and shopping online – trust the world-renowned Avira security solutions! With various extras, along with the fantastic virus protection, we also provide you with a faster computer and software for more stability.
The highlights:
• Better performance – The new xVDF technology delivers the fastest anti-virus engine of all time
• Better protection - New viruses have no chance against this cloud-based real-time protection
• For ANY device - The enhanced Android protection also offers mobile devices the protection they need
• User centric concept – Avira focuses on you, the user, and not the number of devices that you would like to protect
• More functions – More speed, encryption software, migration software, Radiotracker
• Easy – Simplified setup process with one-click installation thanks to Online Essentials Launcher
• Better Dashboard - The Online Essentials platform provides a clear overview of all the devices and products you are using
• Technical support – Receive free access to our highly skilled security experts -
ƵøŁĭ
veterán
Utolsó beta frissítés tartalma :
-Internal security improvements
-Adjust description text in custom setup to state clear APC is also installed
-Version info of avlode.rdf & avlode.dll missing on the Scanner Logfile & About Window
-Quick scan profile description not correct
-Updater-GUI: No Mouseover hand displayed for the "Help" Icon
-Fixed random WebGuard issue when downloading large files
-AVCenter crashes when opened during some time without any user interaction
-AV FREE: After proceeding a product update without final reboot request the OE Launcher installation is offered two times
-regsrv32.exe crashes installing the server kit
-Default width of version column in About dialog too small to display complete version number
-Avira Server Security - BSOD on HyperV Cluster -
flash-
veterán
na hol áll az avira 2014?megjött már?
ajánlott lett újra?
-
ƵøŁĭ
veterán
Update 6 for Avira Version 2014 beta (german and english) just got uploaded to the beta update servers and as standalone package to the BetaCenter.
Those are the latest changes we did for update 6:
Avira Intelligent Repair System enhancements
AVIRA Server Security - New exclusion template for Exchange 2013
Several Spelling issues in different languages
Several detection enhancements
Quarantine: Infected file and its shortcut have different detection names in Quarantine (Quick scan only)
In Product Messaging: Invisible slide up and buttons remains on the desktop in foreground
Double avrestart.exe dialog boxes and processes during an update
Forced upgrade Internet Security Suite to Antivirus Pro: It's not possible to start Web- Mailguard after the update and also after the system restart
AMC Integration: Avira Server Security Update 5 / 6: It's not possible to stop scan on the client via AMC
AMC integration: At the "Report" feature there are wrong product names (Version 13 instead of 14)
WebGuard: Multiple "Session failed. Error 1 (0)" error entries in WebGuard log file
Nothing displayed under child protection in Control Center left menu for all localized versions after disabling the feature
Fixed an high CPU resource consumption of the avguard.exe in special cases -
ƵøŁĭ
veterán
2015-ös termékek árusítása szeptembertől kezdődik .
-
HZoli87
veterán
válasz
pethYeti #1617 üzenetére
Még nincs, béta teszt alatt van. Szerintem 1-2 hét is megjelenik.
Egész használható lesz így a cucc (ingyenes verzióra gondolok), végre nem zargat reklámokkal és az Ask toolbar is kikerült belőle. GUI válaszideje is nagyon reszponzív lett, nem olyan darabos már. Még megjelenik az xVDF, és nagy lesz itt az öröm.
-
HZoli87
veterán
Avira 2014 Update 5
Refreshed GUI -> KÉP
A fresh look of the product, applying the latest corporate identity graphics
Do not offer the toolbar anymore in all products
From now on, all products will be delivered without the SearchFree toolbar.
System Tray application improvements
Fixed various bugs, reduced the amount of events written which might have slowed down the computer
Antivirus Pro (plus licensing)
Starting with this update, there is going to be only one single paid product, called Antivirus Pro. It replaces all existing antivirus components from the following product suites: AV Suite, Internet Security Suite, Family Protection Suite, Ultimate Protection Suite.
It accepts licenses from all above antivirus products and also the currently maintained products Antivirus Suite, Internet Security Suite and Ultimate Protection Suite will be migrated to this product automatically.
Server Security product release on latest state
This update fixes various bugs (related to remote commands, events, quarantine, MMC integration) and adds some performance improvements (boot time performance) .
The support for Windows Server 2012 and 2012 R2 has been improved for some special cases.
New AIRS (Avira Intelligent Repair System) functionality (reboot handling, quarantine handling, extended API)
The latest repair functions are updated.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1614 üzenetére
Hát ez most nem tudom miért tört ki belőled, de vicces.
A teljes verzióval hősködős rész no comment. Bár lehet csak azért, mert mint mondtad neked nem osztogatja senki. Rendszerint cégek veszik a pro verziót, de mondták, hogy cégek ugyanúgy rakják fel a free verziót. Update servereken nézik a statisztikát, hogy baromi sok free verzió fura mód hétvégén nem frissít.
Próbálok segíteni, de hát ilyen írásokat nem tudom mire vélni... -
gamezkanizsa
csendes tag
Eléggé csóróság uralkodik itt, örülök, ha a napi kaja megvan anyagilag, így nem fogok fizetni egy teljes verzióra egy olyan app-ra, amiből már a free verzió sem úgy teljesít, amire nekem szükségem van. A vírus adatbázisa jó, messze a legjobb az összes közül, a spam, és spyware adatbázisa is, de a keresőmotorja egy rakat kaki, pláne a testreszabhatósága a keresőmotornak, hogy nem CSAK azt csinálja, amit én kiadok neki. Teljes verzióval meg mindenki csak hősködik nagymellkassal, hogy neki van, mert ő megteheti, közben meg innétonnét kapták a betatester key-t, és egyéb "darabig szabadon használható teljes verziós" kulcsokat fájl formátumban, amit az avira a "antivir.oem", és a "hbedv.key" fájlokban tárol, amit innenonnan összelopkodnak (intézmények gépei etc...), és ezeket osztogatják neten..... Bezzeg nekem senki nem tud osztani egy ilyen kulcsot... Így van ez ilyenkor mindenki elbújik, pedig aztán kutya nem nézi egy kulccsal hány avira kliens megy fel az update szerkóra, az avira meg szarik egy nagyot rá, örül hogy valamelyik marha perkázott a kulcsért. Mindegy. Szerintem én ezt az egész avira dolgot feladtam. Valljuk be: Jó volt, sokáig jó volt, mára elszarták az egészet.
-
gamezkanizsa
csendes tag
A rendszer a C meghajtón van. Mint írtam először a futó processeket ellenőrzi ezzel nincs is gond, aztán a c-t, és közben néha átugrik a többi meghajtót is scannelni, és vissza c-re, aztán megint át, és megint c... Ésígytovább. Nem létezik rá megoldás. Teszteltük többen is akiknek több winyó is van a gépébe, és nem csak nálam van ez a jelenség. A free verzió nem virtuális környezetben ezt csinálja, hiába állítod a feladatot only c:-re.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1610 üzenetére
Azért nyúl először és minden alkalommal a C-hez, mert leellenőrzi az alapvető rendszerfileokat. Mert ha azok fertőzöttek, lehet azok blokkolják már a többi filehoz való hozzáférést valami úton módon. Bármit csinálsz pár rendszer filet mindig leellenőriz. Ez normális. De ha a C-t scanneled, akkor is először ellenőrzi a rendszerfilejaidat. Ami általában a C-n van. De mást nem. Szóval ezzel a résszel szerintem nincs gond.
Az a kérdés, hogy nálad C ellenőrzésnél mit csinál más driveokkal.Rendszer gondolom a C-n van
-
gamezkanizsa
csendes tag
Esetleg az lehetne a megoldás, hogy valami progival "elzárni" az avira "szeme" elől mappákat, illetve meghajtókat? Létezik ilyen progi? Ha igen, tud valaki ilyesmit? Nem letitkosítani, mert több terányi mappát-fájlt amit folyamatosan használnék, necc folyton titkosítani, vagy oldani.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Most írtad épp le a kulcsszót. Idézlek: "Nekem boldogan scannelte az E-t.
Előtte végigellenőrzött pár filet a C-n"... Miért nyúl másik meghajtóhoz, mégha csak pár file erejéig is?? Only C: pls!! -
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1606 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem boldogan scannelte az E-t.
Előtte végigellenőrzött pár filet a C-n (kb 1 perc) majd kezdte az E-t.
Nem tudom nálad miért viselkedik így, illetve azoknál akiknél ezt csinálja. Mondanám, hogy valamivel összeakad, de írtad, hogy nincs fent szinte semmi és új a rendszer. Sajna nem tudom mivan -
gamezkanizsa
csendes tag
Nincs. Épp ezt írtam, hogy ki van véve teljesen a rootkit, sehol nem nézi, plusz az archiv fájlok vizsgálata is teljesen le van tiltva.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1605 üzenetére
Virtuál gépre raktam fel, és becsatoltam neki D-nek egy másik oprendszer winyóját.
Beraktam kivételnek a C programfilest és a win-t, csak hogy nézzem az a rész is működik-e.
Beállítottam hogy rootkitet nézzen először. Azt végigpörgeti 2 perc, majd jön a normál scan, azt is gyorsan megcsinálta, 4perc és csak a C-t. Nem kellett nagyon nézni. Nem tudom nálad miért van ilyen bibi.
Nincs nálad beállítva, hogy mindenhol keressen rootkitet? -
gamezkanizsa
csendes tag
Amúgy most ésszerűsödött bennem, mit írtál pontosan.. Virtuális gépen ha jól tudom, csak egy meghajtót talál, ergo nem is tud mit csinálni mást, mint a c-t ellenőrizni!! Hiába van ott neked még pl két scsi, vagy sata virtualizált merevlemezed, nem fogja látni, nekérdezd miért. Rendes környezetben lehet csak normatívan betesztelni egy szkenner rutint.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Nalad is kell hogy ezt csinalja, ha folyamatosan szemodaragasztoan figyeled a folyamatjelzot, hogy mit alkot eppen.. Task processekkel kezd, utana csinalja a c-t, aztan neha atter mas mas meghajtokra.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Állítólag egy másik fórum szerint amióta beújították a technológiát, ezt csinálja sok ember agymenésére, hogy ami átnézhető, át is nézi. Pl nekem teljesen új volt, hogy barkácsolták hozzá ezt az új tray-t, amire kattintva egy flashes valami ugrik fel, amivel gyakorlatilag semmit sem tudsz kezdeni, csak belogin, és ámen. Nekem hiányzik a jobbklikkes traymenü nagyon, amivel kitudod kapcsolni a realtime védelmet, stb...Az ezelőtti gépemen még egy régebbi riliz volt fent, ami éppen megelőzte verziószámban ezt a flash-tray verziót. De mivel azt már hiába rakom fel, nem frissíthető, és manuálisan sem engedi flush, azért szívok ezzel. Másra meg nem akarok váltani, szutyi avg-re meg ilyenekre, mert egykalap alatt szart sem érnek.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Aha értem. Hát azt hadd tegyem hozzá, hogy "avirát használok 8 éve kb"-ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ezen a gépen van 8 éve frissítgetve
. Ez egy dzsentó új gép, amiről most szó van, teljesen új win7ultisp1 telepítéssel, és semmi nincs rajt, csak az avira meg egy chrome, mint progi, és a szerverwinyók utólag lettek betéve. Próbálkoztam már legyalulni az avirát, kipucoltam a registryből is, és manuálisan átnéztem a rendszert, nem e maradt ott valami esetleg valahol, és újra letöltöttem, és feltettem, de ugyanaz a jelenség.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1600 üzenetére
Nem azért kérdeztem, hogy mire telik, csak hogy kipróbáljam egy olyannal.
Feldobtam 1 virtuál gépre, de úgy működik nálam ahogy kell.
Jobb 5letem nincs mint lekapni aztán vissza. Hátha a sok verzió váltás közben valami megmakkant.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest