-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
X470 Taichi - Ryzen 3 2200G. Telepítettem és eléggé akadozott a Windows... ránézek az eszközkezelőre és a proci masszívan 86%-on pörög, sorrendbe állítottam és az Avast tartotta 40-50%-on csak a procit..
ha megálítottam a telepítést rögtön 0-1-2%-on ment a szervízszolgáltatás, ahogy elindítottam a telepítést vagy a letöltést, rögtön felugrott a procikihasználtság... kikapcsoltam a fájlvédelmet, nem szünt a probléma, kikapcsoltam a viselkedésvédelmet, semmi.. ugyhogy ezeket visszakapcsoltam, és végezetül jött a webvédelem, na azt ahogy lekapcsoltam rögtön fellélegezhetett a proci. És az az érdekes hogy a webvédelmen belül bármit kikapcsolhattam nem reagált, csak ha globálisan kilőttem a webvédelmet. Furcsa, de most annyi baj legyen, ez a legkevesebb, (nem járok olyan kétes oldalakra..) csak furcsáltam. -
Walter_White
senior tag
MEGOLDVA.... WEB védelmet teljesen ki kelett kapcsolnom....
Sziasztok! Most töltöttem le az Avastot, az ingyenes változatát, nekem bőven elég. Ismerkedem vele, viszont 1 valami nem tetszik, hogy irtózatosan fogja telepítésekkor a gépet, akár mit telepítsek... 40-50%-os CPU kihasználás csak az Avastnál... folyamatosan ellenörzi a telepítést.... Avast Service beindul és leállíthatatlan. Nos ezt szeretném kiiktatni, fusson a háttérben, de nekem ne ellenőrizzen minden telepítést... mert teljesen felesleges.. főleg nem 40-50%-os terhelés melett, és akkor erre rájön még maga a Telepítés, és ott tartok 80%- és alig tudok csinálni bármit is a gépen...
4 magos gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest